Sizce eşim sakami yapti :(

Eşiniz çok saygısız !

Size resmen psikolojik şiddet uyguluyor.
Tv deki kadını beğenip üstüne size yorum yapması bunun göstergesi.
Allah bilir kendisi de güzellik abidesi değildir.
Kendinize bu muameleyi yaptırmayın.

Kocana ağız dolusu küfür edesim var,bir kadının özgüveni bu kadar yıkılır mi ,kendisini ne sanıyor acaba bulunmaz hint kumasimi!!!

Ayar oluyorum böyle erkeklere

Ben olsam elime gecen bütün paramı guzellik merkezlerinde harcar oncelikle selülit tedavisi görürdüm. Sonra da spor işini sistemli ve duzenli yapar fitness yapardim. Plates yapardim. Kendi ozguvenim icin yapardim asla o zihniyetteki kocam icin degil.

bence öküz kocanın başka bir sıkıntısı var ya seni diğeriyle kıyaslıyor ya da aldatmak için bahane arıyor.

Ne istedi ki vermeyince konu seninle senin için evliyim vücudun için değil noktasına gitti? Yani konu bütünlüğü yok şu haliyle söylediklerinde. Ha konu bütünlüğü de olsa şaka da yapsa ayıp söylediği yapmasın öyle şaka, ama çatlakları vs. Kastedip söylememiştir o erkeklerin kadınlar gibi prüzsüz cilt takıntısı yok. Istedikleri fizikte olsun yetiyor onlara. Sorsan selülit ne diye söyleyemez belki.

biraz maddi imkanla cilt baya toparlanıyor aslında araştırdınız mı

yaşamayın yani bu hissi üzüldüm

bana da eski sevgilim basenlerime laf etmişti birkez (kendi kötü vücuduna bakmadan) o günden beri takığım basenlerime sizi anlıyorum o yüzden. bence sosyal hayata karışın biraz sizi içten içe beğenen erkekler olmaya başladıkça elindekinin kıymetini bilir

Vucudunu saklama.askilini giy pike yorgan altlarina siginma.
Benimde catlaklarim var catlak bile degil yarik 47 kilo aldim hamileyken eee bikinimide giyerim göbeğim acikta giyinirim.
Saklamam
Saklama.ve kilo verebilirsin
Ama bunu o görgü yoksunu kocan icin degil kendin icin yap
Basen gobek gidecek seyler sonucta.
Ve sosyal medyadan baska kizlari eklemesine izin verme.sende ac o hangi platformsa orada hesap esini ekle.
Kirilma lutfen o utansin saygisiz.insan esine bu laflari ederbilir mi

bence sen çaesadla yorfanla kendini saklama askilini şortunu giy neden çekiniyorsun ki hem o seni öyle görunce özgüvenini anlar ve bir daha bisey diyemez sen ne kadar laf ile kendimi seviyorum desen de bunu göstermen de lazim

Okurken çok üzüldüm. Abartmıyorsunuz, haklısınız. Kim olsa kırılırdı. Cilt tipinizin onarımı konusunda bir yöntem yok mu acaba? Tabi öyle bir yöntem varsa bunu ÖKÜZ KOCANIZ için değil, kendiniz rahatsız olduğunuz için uygulamalısınız. Sonuna kadar tavırlı olmanızı hakediyor, tavrınızı sürdürmelisiniz bir süre.

Benim kocam bana öyle bir laf etseydi gider boşardım üstüne birde tazminat davası açardım, çok sinirlendim. Senin özgüvenini yok ediyorsa, evde rahat edemiyorsan ne anladık o evlilikten. Güzel bakan güzel görür diye bir laf vardır, eşinin bakış açısı kirliymiş.

Öncelikle sen kendini cok guzel ifade edebilen kendisini taniyan harika bir insansin.
Sana soylemek istedigim bir kac sey var. Kendi yasam tecrubelerim.
Oncellikle cok guzel bir bayan degilim. Hic bir zamanda olmayacagimi biliyorum. Benimde gozlerim dışında fevkalede bir halim yok. Bu aralar gobegim de cikti. Ama umurumda mi? Hayir. Ben toplum icinde en guzel arkadaslarim arasinda bile hep gozu aranilan oldum. Hangi ortama gitsem insanlar sohbetime hep hayrandilar. Cunku abartısız allah vergisi nir ozguvenim var. O bakmis bu birsry demis su bir yerimi incelemis bu disime öbürü kasima bakmis sorun etmedim. Bazen saçlarımı taramadigim oldu ama hic özgüvenimden gram eksilmedi. Sik yerlere bile blue jeanle tisortle gittim yine en guzellerden daha cok ilgi alaka gordum.
Sebebi ne biliyor musun?
Ben akliyim. Güzel olmak bir yerde senin elinde degil. Kasin gozun allah isi. Ama akilli olmak tatli dilli olmak esprili olmak öz güvenli olmak senin elinde. 800 kisilim bir kurumda calisiyorum sabah verdigim aldigim selamin haddi hesabi yok. Buyuk kucuk herkes sever beni. Tatli dili zekice esprilerim çoğu kez laf sokmalarima bile kizamazlar.
Tanidigim tanımadığım yolda durakta misafirlikte herkesle şakalasir takilirim.
En onemlisi de su. Eşim benim bu insanlari kolayca etkilemi insanların beni sevmesini alakali olmasina hep sasirir ve hayrandir..
Evet guzel degilim. Ama kendimi seviyorum ve hayati hicccc takmiyorum...
Sevgiler

Kendine boyle laflar soyletme. Ne cirkin kadinlar var erkek guzeli partnerleri olan. Sen kendine guven ki boyle seyler soyleyemesin. Biraz tiynet meselesi tabi. Okuzmus anladigi dilden iletisim kurmak lazim. Ben Ceyda'yi tanimiyordum simdi baktim guzel bulmadim bu arada zevk meselesi sonucta ama Ceyda olsan bir arkadasin da dedigi gibi kocana bakmazdin zaten. Bazi erkekler ucuyor resmen. Asiri ozguvenliler.

Saka bile olsa cok kirici.
Ayrica pis vucutlu ne demek fizigin kotu olabilir ama kisisel bakimina ozen gosterdikten sonra niye pis vucutlu olasin ki..en guzellerin bile bir kusuru vardir.Kimse dort dortluk degil.
Ceyda guzel ki kadin oyuncu olmus ama kocan seninle evli begenmiyorduysa evlenmeseydi.Begeni ayri birsey ama seni bu sekilde rencide etmesi cok gurur kirici.
Buna izin verme,daha cok incinirsin.Esin bile olsa ona zayif noktalarini belli etme demissin ya senin yaninda askili giyemiyorum diye.Bunu soyleme.Sen daha kendini begrnmiyorsun ki kocan begensin.Sen boyle diyince adamin aklina sokuyorsun kendi kusurlarini.

Doğumdan sonra ben de kilo aldım. Karnım hala büyük. Eşim hep şakayla karışık nolcak bu göbeğin diyo. Başkalarının yanında da söyledi kaç kere. Bir gün evdeyken kızdım. Bir daha göbeğim hakkında konuşmayacaksın diye. Şimdi söylemiyor. Bazen alttan almamak lazım.

Pardondaonun vucudu cok mu mükemmel
Bı burak gacemer vucudu yoksa
Sallama gıtsın
Sende ona de
Vucuda bak
Jole ıle arandakı bes farkı say
Ben bulamadım de

Şaka bile olsa çok kırıcı insan karısına nasıl böyle cümleler kurar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…