Sizce eşim sakami yapti :(

Bu ne acımasızlık ya. Sevdiğimiz insanın bir kusuru olunca söyleyemiyoruz bile üzmek istemediğimizden. Erkeklerin yaptığına bak. Vücudunuzdan siz de memnun değilsiniz anladığım kadarıyla. Kendinizi yavaş yavaş değiştirin bunu eşinize belli edin sonra da onu eleştirmeye başlayın.

Ben henuz bekarim ama gecirdigim bir ameliyat sonrasi bacagimda boydan boya iz var acikcasi kocam en der ne dusunur diye umursamiyorum cunku bugun vucuduma kusur bulan yaslaninca neler soyler kimbilir ozur dileyerek soyluyorum esinizin gozu disarda gibi. Kusurlariniza ragmen degil kusuurlarinizla sevmeli sizi

Size söylediği kırıcı sözlerden önce başka kızları eklemenin takip etmesinin hesabını sormalisınız.

Eşiniz çok iğrenç bir adam.Size böyle hissettirmesine de izin vermeyin susmayin kendisi sanki inanılmaz yakışıklı.

Allah'ım biz kadınlar ne kadar sabırlı insanlarız.
Eşinizde yok yok.
Katlanılacak gibi değil.Gözü dört dönenlerden.

Bu özelliklerle sizin yanınızdan geçemez,üzülmeyin,vücut dediğin bir kazaya bakar,kör topal,yatalak kalabilir.Bunlar çok kolay değişir.

Böyle her gördüğüne ağzı açık bakan biri gözümde canlandı.
Sen O'na de ki,dış güzellik estetik mestetik hallolur da adamlığı napacaz,karakter estetiği yapabilen bi doktor henüz yeryüzünde yok!

Eşiniz üçgen vücut sanırım kaslı baklavaları falan var herhalde öyle bile olsa pis vücutlu ne demek yahu çok ayıp resti çekin size böyle söyleyemez ne eşini ne de bir başkası

Çok kırıcı, bunu zamanında düşünmüş ki bir şekilde fırsatını bulunca size söyledi, yazıklar olsun ona. Kendisi Brad Pitt mi acaba merak ettim.
Ben de balık etliyim, aynı sorunları hep kafamda kurardım ama seven insan her haliyle seviyor bunu gördüm, biraz göbeğim var, erkek arkadaşım göbeğimi bile nazlatır, senin herşeyini seviyorum, göbeğini bile seviyorum falan der, tabii ki hoş görünüyor demiyorum zayıflamaya çalışıyorum ama göbek kolay erimiyor maalesef :'(
İnşallah aranızdaki sorun düzelir.

Çok öküz bir kocan var o ne demek ya bende eşime gözlüklü derim bazen oda bana şişko der hoş ben şişkoyum alınmam zaten, en başından beri böyleydim beni böyle sevdi ve şaka yaptığınıda biliyorum ama pis vucutlu dese bende alınırdım heralde

Öle sacma şeyler izliyor ne demek allah askına evlı bır ınsan nasıl öle seyler izleyebılır ne kadar rahatlıktır bu yetmedıgını düşünüyosa ona boşansın seni kırmayada hakkı yok cok saygısız ve kadınlık gururunu kırıcak bişe allah yardımcın olsun canım bence boşa derim yada durumun varsa yaptır estetık bu sefer sen onu aşala senı bgenmıorum de

Hayir ona soylemedim burda size anlatirken...yaninda askili bile giyeniyorum demek istedim..nolursa olsun karsisinda her zaman basim dik

üzülme belki de gerçekten takıldı sana sonuçta özür dileyip seni sevdiğimi söylemiş canım.

Ay kıyamam sana, sen bence kendi ozguven eksikliğin dışında eşini gözünde fazla büyütüyorsun. Çok mu yakışıklı? O sana bi şey dediği an, hatta demese bile sen de onunla dalga geçsene. Varsa göbeği, Ay o göbeğin hali ne bence sen de spora başla artık de. Çok killiysa iyice maymuna benzedin sen de falan de

Normalde kimsenin fiziksel kusurlarıyla alay etmem asla, ama madem sana yapıyor hatasını anlaması için onun dilinden konuş. Tv de burak özçivit'i falan gördüğünde maşallah Allah özene bezene yaratmış de. Ve kesinlikle kendini gizleme. Gizlersen kusurlar daha çok dikkat çeker. Herkesin vücudunda lekeler kusurlar var emin ol buna ama bir kadın kendine güvenirse, kendini güzel hissederse bu karşı tarafa da geçiyor. Çok güzel bir kadın da olsan kendini gizleyip saklarsan bir kusur bulurlar mutlaka.

Vücut lekelerinle ilgili de daha detay verirsen belki yardımcı olacak birileri çıkar. Sonradan olan şeyler mi yoksa doğuştan mı? Belki bi kaç öneride bulunuruz

Yani ne denir ki... Dehşet duydum yaşadığın psikolojik baskıdan dolayı. Ne kadar bencil bir erkek. Ne yapsan olmaz bu adama boşa kürek çekmeyin derim. Zihniyeti bu şekilci yani. Benim çok yakınımda böyle insanlar var işin garibi bunlar kadın. Herşey şekil benim için diyen tipler. O sebeple diyorum ki eşinize iyi bir ayar çekin. Naparsa ne düşünürse düşünsün ondan sonra. Mesela onun kusurlarını öyle bir vurun ki yüzüne size ağzını açamasın bir daha. Bunları yapmadan önce naif bir konuşma denemek ister misiniz bilmem ama ben olsam yapamazdım heralde zaten işe yaramaz

Canim kollarimin ust kisimlarinda ve sirtimda cok kucuk sivilce tarzi lekeler var dogustan gelen cilt yapisi olan bisey..doktor hic bi ilaci yok bu senin vucudunun yapisi dedi ama cok cirkinler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…