Sizce eşim sakami yapti :(

Canim kollarimin ust kisimlarinda ve sirtimda cok kucuk sivilce tarzi lekeler var dogustan gelen cilt yapisi olan bisey..doktor hic bi ilaci yok bu senin vucudunun yapisi dedi ama cok cirkinler
Ay kuzum onlar bende de var dönem dönem çoğalıyor o sivilceler çıktığı zaman kışın daha normal görünüyorum. Cilt soyucu kremler var denedin mi? Bak annemin sırtında bir leke vardı doktorların verdiği hiçbir şey ise yaramadı. Kocaman bir izdi doğum lekesi gibi. Annem oraya duzenli kantaron yaği sürdü şu an lekeden eser yok doktor bile şaşırmıştı. Bir dene mutlaka ben biraz bu konularda istikrarsız olduğum için iki günde bırakıyorum hep. Hücre yenileyici özelliği varmış kantaron yağının catlaklarina da kullan mutlaka. Bence eminim çok güzel bi kadınsın tv'de gördüğümüz kusursuz kadınlar bakım ve estetik mucizesi çoğu zaman. Vücut için bb kremler var mesela, onlardan dene kapatıcı olarak ben kullanıyorum. Imex diye bi krem var doktor yazmıştı o da lekelerin rengini açıyor. Aklıma gelenler şimdilik bunlar, bildiği başka yöntem olanlar paylaşırsa güzel olur, biz de nasipleniriz=)

Hangi kadın çirkindir ki? Onun anlayışına göre hepimiz çirkiniz. Kaç tane kadının sütun gibi çatlaksız selülitsiz bacaları var? Hangimiz sporcu vücuduna sahibiz? 1.80 boy dolgun göğüs ve kalça kaç kadında var?
Eminim siz de çok güzel bir kadınsınız. Medyanın dayattığı güzellik anlayışına uymaya kalkarsak her ay bir operasyon geçirmemiz gerekir. Siz bakımlı, temiz, güler yüzlü bir kadınsanız sizden güzeli yoktur zaten.
O içeriklere bakması sizi beğenmemesinden değil kendi karakterinden kaynaklı. Siz o kadınlar gibi olsanız yine bakar bakacağı varsa.
Siz eşinizin sizi beğenmesine odaklanmayın, önce kendi bedeninizle barışın. Gerekirse profesyonel yardım alın. O zaman her şey daha kolay olacak.

Bunun icin de bosanilir mi diyenler olacak ama...

Ne hakkimda bunu dusunen adamla evli kalirim
Ne de yaninda bu denli rahat edemedigim bu adamla...

Tanimadigi kizlar eklemek frikik aramak falan... cok igrenc seyler bence...

geciriyor madem..denerim belki kurtulurum onlardan yan etkisi olmaz heralde bitkisel yag sonucta

O omrygtm
Abartılacak bence çok fazla tavrı var. Haddini çoktan aşmış eşiniz. "Senin bu pis vücuduna" bunu bir insan eşine nasıl söyler ya aklım almıyor.. Sosyal medyada tanımadığı kadınları eklemesine sessiz kalmanıza da çok şaşırdım.

Ne kadar kustah ve bencil bir kocaniz var. Soylenecek lafmi o. Insan esini o sekilde rencide edermi ya Allah islah etsin. Ozguveniniz hicte kirilmasin kimse mukemmel degil herkesin kusurlari var. Esiniz olacak o sahista insanliktan nasibini almamis kusura bakmayin. Kendine bu kadar guveniyormus madem gidip bir mankenle filan evlenseymis o zaman. Size soylediklerinin disinda yaptiklarida yenilir yutulur cinsten degil ayrica. Oyle bir sahis icin hayatinizi yipratmaya degmez kendinize yazik etmeyin.

Tv'de kadınları kesiyor yetmiyor of çok güzel diyor tanımadığı kızları ekliyor , ayıplı şeyler izliyor. Ay üstüne bir de size laf ediyor . Kendini ne sanıyor , dışarıdan mide bulandırıcı görünen eşiniz siz değilsiniz. Bence size söylediği laftan daha önemli diğer saygisizliklari önce onlara tepki vermeli

Asla sessiz kalmadim canim....trip yaptim bagirdim kizdim kavga ettim

Kavgada söylenmez ama adam nasıl söylemiş sana bu lafları bence tavrını koy bidaha böyle bişeyi agzına almasın.

Asla sessiz kalmadim canim....trip yaptim bagirdim kizdim kavga ettim

Tepkinizden sonra değişti mi peki? Değişmediyse kocaman bir sorun.. Eşinizin haraketleri sözleri, bir eşin diğerine sergileyebileceği tavırlar değil kesinlikle Allah yardımcınız olsun.

Eşinizin zihniyeti pis! Çoğu yerde yazmışımdır, vitiligo var bende. Evlenmeden önce ellerimi saklardım çok üzülürdüm, ellerimi ver bana derdi hiç önem vermezdi. 10 yıllık evliyim bir kere bunu yüzüme vurmadı. Kendime olan güvensizliğimi o yendirdi.
Eşinizin yaptığı kusura bakmayın tam bir öküzlük. Kendi süper mi yani, fit vücutlu, tüysüz boylu poslu mu!
O lafı ona yedirin bin pişman edin, asla ezik durmayın. Rabbim böyle yaratmış, o kim oluyor da eleştiriyor!

Bana pis vücutlu diyecek sonra gelip koynuma girecek ben de
kadınlık görevim diyerek onu bağrıma basacağım öyle mi?

Çok afedersiniz ama ağzına s..... onun.

Sizin gibi hanımefendiyi bulmuş ayaklarınızı yıkayıp suyunu içsin!

Bunun özrü yok,ayrıca sizden giçli yaptığı şeyler de niç hoş değil..belki boşanmak değil ama bir süre terkedilmeyi hakediyor!

Kendisi Kıvanç Tatlıtuğ mu acaba !! sende deseydin kendi kusurlarına bak onları saymaktan bana sıra gelmez bile.... kendilerine bakmayıp bide eşlerine laf ediyorlar çok ağır konuşmuş bence tanında bile uyutma deki ben pis vücutluyum beğenmediğim vucüduma mı sarılıp uyuyacaksın

Erkeklerin vucudu mukemmel ya pehhh biz en azindan temiziz onlari vucutlari tüy yumagi begenilcek bir taraflari yok ama karsilarinda kleopatra istiyorlar esler hanimu yanindayken karsi cinsi övmemeli ben sahsen cok beğendiğim erkek oyuncu vardir benimkinin vucudunu begenmem ama en guzel vucutlu oymuş gibi davranirim

sizin vücudunuz pis mi değil mi bilmiyorum da eşinizin zihni çok pis...

Geçen de yemeği çöpe atıp evden giden hanım siz değil miydiniz neden bu adama hala şans veriyorsunuz yaptığı terbiyesizlik o ağzı sulanarak baktığı kadınlar yoldan geçerken eşinizin farkına bile varmaz bunu onun yüzüne vurun

Konunuzu okurken aklıma geldi. Benim eski eşim bana göre fiziği pek hoş olmayan briydi.Onunla sözlenirken bile herkes yadırgadı ,kimse yanıma yakıştırmıyordu.Ama ben hep adam olsun yeter dedim onlara( ki hiç adam değilmiş )Ben çevremde çok beğenilen bi kızım.Toplasan sadece 2veya 3 kilo fazlam vardır.Fakat bu insan hep bana çok kilolusun.Bakımszsın gibi şeyler derdi.Halbuki ben saysam onun kötü fiziki özelliklerini saymakla bitmezdi.Ama o bana söylese bile ben bi gün yüzüne vurmadım.Çünkü ben onun gibi değildim.belki de o yüzdn kendini bişey sandı üstelik yeni evliykn ki ben onla evliyken bile beni isteyenler oluyodu o derece.Ki beni beğenmiyordu.Sadece bu yüzden değil tabi Ayrıldık çevremdekilere bunları söyleyince şok oluyorlar.Onun çevresi bile şaşryodu.Yani belki de çok değer vermekten haketmediği halde,Allaha havale ettim ne diyeyim.İnşaallah karşıma değer veren seven bi insan çıkar.Allahın izniyle

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…