Sizce eşim sakami yapti :(

ayni yataga dahi girmem resmen odun. Tavrinizi koyun yakinlasmak isteyince istemiyorum diyin. Gitgude pisman olacak bak gor bu kelimeleri agzina dahi almayacak. Cok sinirlendim yasayan odun hemde kendisi.

Boyle erkeklerin kafasini duvara surtup kivilcim cikartcaksin. Ahlaksiz. Ben olsam asla yata girmem. Hatta vucudumj gosterip kendimi begendirmeye de calismam. Direkt kapiyi gosteririm. Kadinlarin vucudunun erkeklerden cok daha deformasyona ugrayacagini ogrwnmeli. O tv deki kadinlarin cogu estetik guzeli. Madem oyle versin parayi size sizde gidin guzellesin. Ne kadar terbiyesiz. Ve ayrica bende yakisikli bi erkek icin esime ne yakisikli adam dimi cok cekici buluyorum deyip kendisini adam yerine koymadigimi da hissettirirm. Ay cok sinirlendim varya...

Ah canım benim çok uzuldum... bu anlattıkların çok zor şeyler ... Ben olsam bana PİS VÜCUTLU diyecek kadar merhametsiz bi insanla hayat sürmezdim .. sonuçta bu senin seçimin değil .... oncelikle kendini sev .. senden bi tane var başka yok .. her insan çok değerlidir .. ve artık sana değer insanlar la ol ..

Yarısına kadar okudum. Ne kadar sabırlısın. Ne güzel kadın dese eşim o tv yi alır kafasında kırarım ruhuna bi Fatiha yollarım
Ayrıca pis vücutlu dese bi kaç hafta dokundurmam kendime ellerin kirlenmesin göz zevkin bozulur diye laf çakarım. Kendini ezdirme ya. Bn sinir oldum burda

Eşin öküz ya.hemde önde gündeminde.
Ama ben seni de anlayamadim.resimler videolar eklemeler... sadece trip mi attım yani onca şeye.
Ben malesef tombik bir kadinimgüzel de değilim esimde allah var yakışıklı bir adam ama bana bildiğim şeyleri o söylese çok üzülürüm. Çünkü kadın gibi hissettiğimiz değerli olduğumuzu göstermesi gerekenler onlar.ayni şey bizim için de geçerli

Sagolun oyle zor bir durumki
Canim benim ya, kirilmakta haklısın, insan eşi tarafindan begenilmek ister elbette..
Imkanin varsa, sırf kendini iyi hissetmek icin, spora filan gitsen? Basenler ve selulitlerden kurtulursan kendine guvenin gelir belki? Kilo gidince inan cogu şey halloluyor Allah in izniyle, sporla ve saglikli bi sekilde verince yuzun gozun cökmüyor hem, genclesiyorsun hatta..
Catlaklar ve yirtiklar hakkinda cok bilgim yok, burdan bilenler yardimci olur sanirim ama bence onun da vardir cozumu, insaAllah.. Ayrica esmer olmak kotu bi sey mi ki..
Bi donem benim de kollarimda minik minik seyler çıkıyordu, iz kaliyordu, askılı vs giymek istemiyordum evde ama açık olmadan da cok hos gosteren, zarif kiyafetler var, yarim kollu elbiseler filan mesela, onlari giyebilirsin..
Eşin oyle rencide ettigi icin kendinden soğumuşsun, bi silkelen bence..

Bu şaka değil şaka iki tarafında güldüğü keyif aldığı bir durumdur.

Abartacak şey var niye bu kadar alttan aldığınızı anlamadım.

Tvde gördüğü kişiye güzel demesine takmazdım bizde eşimle birbirimize takılırız böyle ama karşılıklı

Ama tanımadığı kızları hesabına eklemesi normal mi?

Pis vucutlu demesini ben yutamazdım.

Ayrıca kendinizi daha iyi hissedeceksiniz çatlaklar ve lekeler lazer tedavisiyle hafiflemez mi?

Son düzenleme:
Sizin yaşınız 20 mi? Niye bu acele?
Eşiniz kaç yaşında?
Eski konularınıza baktım deyince kızıyorsunuz ama çok parlak bir ilişki yok ortada

Cok sinirlendim su anda.
Evde her isimi yapan beni temiz giydiren karnimi doyuran cocuguma bakan bi melek var diye dusunup daha cok eslerine sarilmasi gereken yerde gozu disarda olup mis gibi karisinin kiymetini bilmeyen erkekler ruhu ayılaşmış ne yapsan az.
Üzülme o utansin dicem ama utanmaz.
Ustune ustelik yatakta baskasini hayal eder bu tipler.

Benide altust etti esiniz bende hic mutlu degilim vucudumla catlaklarim, keratosislerim evlenemicem bunlarin bende yarattigi etkiyle..

Kendinizi hic izleyin eşinizin dil kötü hic birimizin vücudu di dörtlük değil ama önce kendimizi kusurlarimizla biz sevmeleyiz ki başkalarının dedikleri için uzulmeyelim değmez kimse sizden değerli degil

Tabiki de abartmiyorsun. Sen cildinden utanmayi birak. Askili da giy baska seylerde. Evde bile rahat olamiyacaksan nerde olacaksin. Kendisine baksin önce. !!!pis sözlü , pis dilli , pis yürekli !!!

Böyle konulara gelen yorumlar siz kendinizi olduğunuz gibi kabullenin onun yaptığı hata şeklinde. Ve konuyu açanlar da bunları okumak için açıyor. Hayır efendim kendinize bakacaksınız. Herhangi bir engeliniz olsa evet laf etmeye hakkı yok. Ama kiloluyum oram sarkık buram böyle nedir. Herşeyden önce sizin kendinize saygınız olmalı. Aynaya baktığınız şeyden memnun değilsiniz neden hayatınızdaki insana bunu yaşatıyorsunuz. Ben kendime dikkat ediyorum ve eşimden de istiyorum bunu. Eşim çok zayıf bazen daha da zayıflıyor. Bana cinsel olarak çekici gelmemeye başlıyor. Bu onun için de geçerli kilo aldığım da bana bakışı değişiyor. Eşler görünümlerine dikkat etmeli.

Canim benim bende 2 coxuk yaptim karnimda catlaklar oldu goguslerim kuculdu sarkdi ve esim bi kadinla aldatiyomus 1 bucuk senedir haliyle zor gunler icindeyim suan 44 kiloya dustum 52 kilodan bugun gene lavga ettik bende dedim ayni senin gibi rahat degildim yaninda bunun icin mi bska kadina gittib vs dedim zayifim ben ama tipim yuzum yerinde sadece dogumdan karnim goguslerim kotu bende rahat edemuyrm seinin gibi illa carsaf vs olacak bunlar bizi haletmiyo onlara evlat sahibi etmek ixin bu durumdayiz biz lanet olsn bunlara

Kişiliksiz insanlar bunu yapar ya. Ben dışarda gördüğüm birine bile aa ne çirkin kadın veya adam diyemiyorum. Herkesin yaratılışı başka. Kaldı ki adam 3 yıl aynı yastığa baş koyduğu kadına bunları söylüyor. Ben kaldıramam ya lekelerim vAr bilmem neyim var diye öleyimmi. Faceden başka kızları ekliyormuş vs valla bunlar benim kaldırabileceğim şeyler değil kimse bunları yaşamak için evlenmez. Ben bi Öneri sunamam ama yerinde olsaydım benim kimseye eyvallahım olmaz beğenmiyorsan kapı orda derdim.

Yaaa suan inanlmaz uzuldum kendimi senn yerine koydum bian cok zor.. ben dogum yapmadim ama 3 bebek kaybettim 2 yil icinde.anormal kilolar aldim.esimden cok cekiniyorum.surekli gobegime dokunma kolumu skma falan.. evlenmden once 6 yil ciktik tabiki bole degildim.ama zamanla insan kilo aliyor.bazen eski resimler baktigimizda ne kadar kucukmussun baya zayifmssn der.minyon tioliyim biraz boyum kisa.bide kili alinca iyce yere coktum .ama hic bole pis vucutlusun falan lafini duymadim duymakta istemm ne kadar igrenc bi tabirdir bu nefret ettim esinizden bole erkekler var mi ya gecen senelr icinde o hic mi degismemis hic mi kilo almamis cok yanlis bi dusuncesi var siz onun esisiniz cocugunn annesi ne bekliyor anlamiyorum

Bak benim icin olen esim zamaninda neler neler solerdi agzinn suyu akardi. Gecen gunbise soledi kurban ol bana ddim verdigi tepkiye gul tamm mi "tamm bu bayram sana kurban kesecem ddi " sok oldum iyi kes beraber yeriz ddim be diyim

Eşin seni sevmiyor ve gerçek bi karakter olamayacak kadar iğrenç, üstelik bence yalancı, hiç bir erkek bi kadınla sadece iç güzelliği için evlenmez çünkü erkekler görsel varlıklardır, güzellik herkese göre değişir, seni güzel bulmasa evlenmezdi, şimdi alakasız bi şekilde böyle konuşması tamamen seni kırmaya yönelik, zaten amacına hızlıca ulaşmış
başlıktaki soruya cevabım bence şaka değil

Canım kıyamam yaa vallahi çok üzüldüm . Bu erkek milleti ne hödük . Sanki adamın vücudu çok mu iyi de sana böyle bişey diyebiliyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…