Sizce eşim sakami yapti :(

canım sana içtenlikle söylüyorum, ben olsam öncelikle kendimde beğenmediğim yerler ile ilgili birşeyler yapmaya çalışırım, maddi durumunuz nasıl bilmiyorum ama atıyorum şuan yağ aldırma vs. annelik estetiği diyer birşey var mesela, ne bileyim cilt bakımı yaptırırım,illa ki o bölgeler ile ilgili birşeyler yapardım yani ,bir de başka bir zamanda tv de yakışıklı bir adam çıktığında, ne kadar yakışıklı bi adam allahım, demi hayatım derdim kesinlikle yapardım bunu

"Allah böyle yaratmış, laf söylemek senin haddin değil" deyin..
sert bir şekilde tavrınızı koyun...
özgüveninizi zedelemesine lütfen izin vermeyin..

Bi erkek bunlari yapsa hic sorun olmaz ama nedense cok zor geliyor erkeklere eslerini mutlu etmek.hosuma gitti paylasmak istedim konu sahibi sizde bi sure konusmayin kendinizle ilgilenin yureginiz o kadar guzel bi insana benziyorsunuz ki uzmeyin kendinizi degmez

Bu nasil bir okuzluktur ya.ben olsam bagirir cagirir agzima geleni sayardim.ne bicim hakaret bu.defolsun gitsin.

Canim benim hic uzme kendini ozguvenini de sakin kaybetme. Bu sadece senin kocana has degil maalesef bazi insanlar boyle. Sen kusursuzda olsan onlar bön bön bakıp kusur bulacak laf soylecek seyler bulurlar.
Cok guze bir kadınım yuzum fizigim muntazamdir (henuz cocuk dogurmadim) ama govdemin sol tarafi sol kolumun dirsekten yukarısı yanik izleriyle ve dikisle dolu. 2 yasimdayken cay dokulmustu. Cok derin izler tasiyorum hatta sol gogsum digerine gore daha kucuk gelisim bozuklugu oldu.
Ama inan hic umurumda degil. Hic bir zaman bunu sorun etmedim denize bikiniyle girdim askılı bluzlarla gezdim. Allah boyle olmasini yazmis. Beterinden korusun.
O yuzden hic uzme o guzel canini. İstedigin gibi giyin istedigin gibi davran

''abartacak bir şey yok diyeceksiniz'' mi ?? tatlım abartmana gerek yok ki senin kocan için şuan içimden bir çok kelime geçiyorda yazılmıyor buraya.peki sana gelelim böyle bir adam için girdğin bu haller ne ? hemen toparlan.Onun için demiyorum bak kendin için.Önce özgüvenini eline al sonra da bas tekmeyi.saygısız !daha ne diyecek ki ? ne kadar ayıp.İnsan çocuğunun annesine böyle mi davranır kendisi kimbilir neye benziyor.....

Erkek degil mi iste hepsi ayni bebegim üzülme.
Ben de dogum yaotima ama cok sükür fizigim gayet iyi, bakimliyim da ama gel görki benim öküz bile bana sürekli" sen eskiden daha güzeldin." der. Halbuki diger insanlar da " gittikce daha güzellesiyorsun." Diyorlar. Bazen insan cok kiriliyor anliyorum ama bosver iki güne unutursun

Hayir ona soylemedim burda size anlatirken...yaninda askili bile giyeniyorum demek istedim..nolursa olsun karsisinda her zaman basim dik
kocan nasıl?
manken mi? bir Kıvanç bir Can Yaman mı yani?
bence sen de arada ez onu.

sen çirkinsin deyip kadınlara düşkün davranması sanal veya reel aldattığına işaret olabilir.

Eşinizin davranışı çok fazla kırıcı. Sizi bu şekilde asaglamasina izin vermemelisiniz. Seyrettigi videolar vs. herseyi yuzune vurun bence. Kaldı ki boyle bi insana kendinizi kanıtlamak zorunda değilsiniz cilt tipindeki kusurlar sizin pis olduğunuz anlamina gelmez pis olan o ve dusunceleri.

Hepsini bir araya toplayınca benim icin boşanma sebebi.
Gerci o laf bile yeterli bir bosanma sebebi.
Karsi binamda bir cift var. Kadın sizin tarifiniz gibi, eşi zayıf uzun boylu. Surekli kadini eziyor, hakaret ediyor kavgalarinu duyuyorum. Cok üzülüyorum onun adina, calisan bir kadin ve eşinden iyi geliri var. Nasil katlaniyor, neden diyorum. Size de sorayim. Neden?

Kocamın parasıyla estetik yaptırır sonra da onu boşar giderdim sanırım.

Söylediklerinin çareleri yok mu illaki vardır diye düşünüyorum
Maddi baskı yap madem öyle vereceksin parayı yaptıracagım de.
Acıma kocana çatır çatır harca

Kıyamam ya çok korkunç itici ve çok kırıcı . Sana böyle davranmaya hakkı yok. Ona bunu dikte etmelisin. Kişisel temizliğine dikkat ediyorsan gerisini dert etme. Ama seni böyle aşağılamasına izin verme.

Erkeklerimiz maalesef yarım akıllı. Anaları mankenmiş gibi karılarına laf söylerler. Siz bir annesiniz , elbette vücudunuzda deformasyonlar olacak, çok istiyorsa süs bebeği bir kız alsaydı vitrine koyup seyretseydi diyeceğim ama o da yaramaz onlara. Kendi ayılıklarına hizmet etsin diye beklerler. (kusura bakmayın)

Eşim bana böyle bir tabir kullansa asla unutamazdım sanırım .gerçekten çok üzücü..
ama en az sana söylediği kadar da ağır bir laf söyleyebilirsin..
1.'madem ben pisim, sen de az midesiz değilmişsin'
2. Gidip kendinde özgüven eksikliği yapan şeyler için, o diyor diye değil ama kendin için çözümler araştırabilirsin. Mesela Ciddi yanıklar için üretilen kremler var.pahalı evet ama deformasyona uğramış ciltler için de kullanılıyor.. Kapatıcı kullanabilirsin madem rahatsızsın, rahat rahat da giyebilirsin askılılarımı..parlak, taşlı takılar takarak dikkati onlara çekmek için uğraşıp, ışıl ışıl resimler atabilirsin o dondurduğun hesabını yeniden aktif hale getirip..
Sanırım bayağı bir pişman edebilirsin o lafa.. Sana her bakışında utansın ettiği kaftan..

Konu sahibesinin dikkatini çekmemiş yorumum belli ki

Bu erkekler kendini ne zannediyor acaba?türk erkeklerini ve kadınlarını kıyaslayınca kadınlarımızı daha çok begeniyorum.gerçekten yakışıklı erkek o kadar az ki onlarda televizyonda zaten.birde kadınları begenmiyor aldatıyorlar.benim eski eş de beni eleştirirdi yok kilo aldın yok esmersin saçma sapan şeyler birgün dayanamadım tipsiz dedim buna bir ay unutamamış çok üzülmüş.keşke daha fazla hakaret etseydim sende dilini korkak alıştırma

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…