- 30 Ağustos 2017
- 94
- 38
- 3
Kocasının örnek verdiği kişiden yola çıkıp resim attım eski hali de çirkin değil ama yeni halinde kaş burun diş en can alıcı noktalar elden geçmiş
h...n herif acaba kaslımı kendi göbeksizmi cok mu yakısıklı yada cinsellikte cok mu basarılı.Sagolun oyle zor bir durumki
Yok canim ben o degilim o konuyada hakimim takipteyimGeçen de yemeği çöpe atıp evden giden hanım siz değil miydiniz neden bu adama hala şans veriyorsunuz yaptığı terbiyesizlik o ağzı sulanarak baktığı kadınlar yoldan geçerken eşinizin farkına bile varmaz bunu onun yüzüne vurun
Selam arkadaslar..bu sabah esimle kahvalti ederken benden birsey istedi..bende biraz beklemesini soyledim sonra tekrarladi bende tamam dedim. Ve bana hadi ya ver sunu..zaten seninle senin icin evlendim yoksa senin bu pis vucuduna merakli degildim dedi (konuyla ne alakasi varsa)bu arada vucudum gercektende pek hos degil...basen, selulit, dogumdan kalma yirtiklar,cildimin yapisi sebebiyle kollarimdaki ve sirtimdaki lekeler ve ayrica cok esmerim...sanirim vucudumun tek guzel yeri yuzum kaslarim gozlerim ve dudaklarim..guzel kiyafetler giyince cok guzel oldugumu hissediyorum..peki yA o guzel kiyafetleri cikarinca...3 yillik esimle ayni yastiga bas koyarken hep vucudumun kusurlari gelir aklima...hic rahat olamadim onun yaninda. Hep carsafla battaniyeyle falan vucudumun kusurlu yerlerini kapatmaya calisirim..bu cok zor bir durum..neyse bana pis vucutlu vs. Demeden once tv de ceyda atesi gordu ne kadar guzel bi kadin Allahim dedi...demi hayatim dedi bende evet gercekten guzel dedim...kendime zerre ozguvenim olmamasina ragmen bunu ona hic bir zaman hissettirmedim ben kendimi cok seviyorum cok guzelim sen once kendi kisurlarina bak demeyi basardim hep..ama bugün...bugun sadece sustum oyle kirginimki...tam ozguvenim yerine gelicekken esim bana pis vucutlu diyerek tekrardan sifira indiriyo beni..spor yapiyorum bakimlimliyim...temizim...şık giyiniyorum..ama yetmiyo...biliyorum hata ama bazen telefonunu gizlice kurcaliyorum...izledigi er.tik videolar,p.rno filmler, unlulerin frikikleri,sosyal medya hesabimi kapattiktan sonra facesine ekledigi tanimadigi kizlar... .bana olan tavrida cok incitti beni..belki abartacak bisey yok diceksiniz ama beni kucumserkenki o bakislarini gormeliydiniz...sonra gelip ozur dilerim...seni cok seviyorum dedi..bende ona özur dilemen bana olan bakıs acini degistirmez dedim askili tisort bile giymeye utaniyorum yaninda... kollarimdaki sirtimdaki lekeler igrenc duruyo doktor bu bi hastalik degil cilt tipin boyle dedi .. cok kirginim kendime guveniyomusum gibi yapmaktan ve kocamdan surekli vucudumu gizlemekten yoruldum ..sizden sadece siz olsaniz ne yapardinizin cevabini istiyorum
arkadaslar biraz uzun olmus k.bakmayin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?