Sizce eşime dinletmelimiyim

3636kars

Üye
Kayıtlı Üye
30 Haziran 2025
107
1
11
29
İyi günler ben 30 yasındayım 4 cocugum var kaynanamla birliktim 3 4 senedir ayrı eve cıktık kadın yediğim içtiğim herseye laf söyler beni boş boğaz cok yiyen biri olarak görurlerdi gecen gun onlara gittik onlarda guven problemi var bence bende gitmeden önce ses kaydedici indirdim telefonuma markete gidip geleyim dedim normalde hiç gitmezdim bu 2. Gidişimdi ilk Gidişimde de görumcemin kızı buradaydı param var birşey ler alayım diye düşündüm ama gitmediğim için hiç dedim görumcem gelirse o gider olmazsa ben giderim dedim kaynanam geldi yanıma gülerek izinini aldım git gel dedi cocukların hepsi benimle geldi bu 2. Gitmem olacaktı neyse telefonu kayda aldım gittim çocuklara birseyler aldım eksik bana lazım olan ev eşyaları vardı leyen saklama kabı falan onları aldım tuzluk gördüm ama para yanımda yok almadım eve dondum kaynanama söyledim dedim tuzluk vardı dedi ne kadar bizde lazım dedim gidiyim hem kendime hem size alıyım tamam dedi neyse sonra eve gelince dışarıda kaydı dinledim kayjnpederim kaynanama o paralarıda yanıma getir diyor kaynanamda torunu o odada oldugu için kız odada diyor kayınpederim de he tamam diyor

Yani beni hırsızlıkla suçluyorlar ben bunu kayıttan dinledim daha neler söylüyorlarda en ağırı bu suçlamalar bende bu kayıdı esime dinletmek istiyorum bu guvensizLıkleri beni yedi bitirdi bostanları var kendi basıma gidip Bi soğan koparıp yemem cocuklarım izin alıp toplanmış evde olan yer bostana girmezler ben gidinc3 kaynanam oğlumun bostana girmek istediğini soyuluyor kayınpedrrimde aha hepsini kendi yiyecek diyor yani bana sözleri annem gile söylüyorum esinle aran bozulur dedim bozulursa bozulsun benim bu seye Bı el atıp dur demem lazım cok ayıp evde neyi gitmiş neyi çalınmış sa artık bana Bi akıl verin ben ne yapayım cok yoruldum ben onlara esya aldım onları düşündüm onlarda bana bu suçlamayı yapmışlar ya daha önce kaynanamlarla birlikkende ses kaydı yapmıştım dediklerini inkar ettiler bende acıp eşime dinlemiştim simdi ne tepki verir diye düşünmüyor değilim

O kadar anlatamamışsınız ki… hiçbişey anlamadım.
Ses kaydı var bende kayınpederim kaynanam ben markete gittiğimde konuşuyorlar kayınpedrrim o paraları yanıma getir diyor kendi paraları para olan odada da universite okuyan torunları var onlarda kalıyor o odada kız odada diyor kayınpederim de hw tmm diyor yanı para yanımda olsun alırım dıye düşünüyorlar torunu odada alamaz kız orda diyor yanı sonrada he tamam diyor kayınpederim

Yani parayı getir dedi diye mi üzerine alındın kocana bunu dinleteceksin...

Direkt "363 çalar parayı yanımıza alalım mı" demiş, yoksa parayı almak mi istemiş bı anlasak..
Hey Allahım herkes kendine bı dert araniyor, başka konuşma yoksa para getir dedi diye suyu bulandiracaksan problem sende... Art niyetlisin bir kere, ses kaydı açıp gitmek ne demek, Allah'ım Allah'ım kimseye güvenilmez bu devirde, pesss...

Son düzenleme:
Nedense güvensizlıkleri var neden bilmiyorum kendi torunu üniversite okuyor kaynanam gilde kalıyor kız yiyip içip keyf ediyor bide esime de cok yakın davranıyor hareketleri sinirimi bozuyor kaynanam o kız için herseyi yapıyor benim Bi yediğim gözlerine battı zamanında yediğim içtiğim herseye karışır arkamdan bos boğaz cıl boğaz derlerdi konuda acılınca benim ailem yapmış komsunun kızlarıyla konuştum onlar aklımı çelmişler

Yani parayı getir dedi diye mi üzerine alındın kocana bunu dinleteceksin...

Hey Allahım herkes kendine bı dert araniyor, başka konuşma yoksa para getir dedi diye suyu bulandiracaksan problem sende... Art niyetlisin bir kere, ses kaydı açıp gitmek ne demek, Allah'ım Allah'ım kimseye güvenilmez bu devirde, pesss...
Benimle ilgili konuşuyorlar ardından o parayı yanıma getir diyor karısına karısıda kız odada diyor kızda torunu yanı kız odada kimse girmez demek istiyor bunlar normal insanlar degil beni anlayamazsınız

Nedense güvensizlıkleri var neden bilmiyorum kendi torunu üniversite okuyor kaynanam gilde kalıyor kız yiyip içip keyf ediyor bide esime de cok yakın davranıyor hareketleri sinirimi bozuyor kaynanam o kız için herseyi yapıyor benim Bi yediğim gözlerine battı zamanında yediğim içtiğim herseye karışır arkamdan bos boğaz cıl boğaz derlerdi konuda acılınca benim ailem yapmış komsunun kızlarıyla konuştum onlar aklımı çelmişler
Torunu dediğin eşinin yeğeni dimi, yakın davranması sinirlerini bozan kişi yeğen yani?? Yeğeni mi kiskaniyorsun?

Benimle ilgili konuşuyorlar ardından o parayı yanıma getir diyor karısına karısıda kız odada diyor kızda torunu yanı kız odada kimse girmez demek istiyor bunlar normal insanlar degil beni anlayamazsınız
Yani 363 alır parayı diye bı itham yok?

Back
X