Sizce eşime dinletmelimiyim

Eşim izin vermiyor markete bile gitmem yeni daha gecen hafta pazar gunu beraber cocukları parka götürdük bu hafta sonuna da gidecektik vazgeçti götürmedi kızıma demiş ki alışkanlık yaparsınız hafta içi bir gün göturucem
9 yıl bu adama nasıl dayandınız? Ailesi bi dert, kendi başka.

E

Eşim izin vermiyor markete bile gitmem yeni daha gecen hafta pazar gunu beraber cocukları parka götürdük bu hafta sonuna da gidecektik vazgeçti götürmedi kızıma demiş ki alışkanlık yaparsınız hafta içi bir gün göturucem

Allah kocanı ıslah etsin. Bol bol dua et. Bi cacık olmaz senin kocandan.

E

Cocuklara yazik umarim okuyup sizden ayrilip kendilerini kurtarirlar. Yasadiginiz hayat hayat değil cunku.
Derdiniz bu mu kaldi insan kafayi yer.

E

Sen bu adama anne babasının ses kaydını dinletsen ne olur?
Çocuklar kayıavalideni bahçesinde oynuyormuş en azından yoksa diğer türlü hepten ev hapsi.
Bir şey deyip bosuna suçlu olup, sorun yaşama bari.

9 yıl bu adama nasıl dayandınız? Ailesi bi dert, kendi başka.
Baska işte calisiyordu izin vermiyorlardı coxuklsrı doktora göturemiyorduk bunu Bi kaç kez söyledim cocuklar evde cıkamıyoruz doktora göturemiyoruz o işi bıraktı çöpe geçti benı suçlu görüyordu bana dedi ki senin yuzunden işimden oldum sen gittin geldın söylendın bende adamlarla kavga ettim cıktım dedi ama suan saati belli giriş cıkıs saati

Direkt hırsız mı demişler ne demişler? kendi kendinize yazıp çizip oynamışsınız.

İyi günler ben 30 yasındayım 4 cocugum var kaynanamla birliktim 3 4 senedir ayrı eve cıktık kadın yediğim içtiğim herseye laf söyler beni boş boğaz cok yiyen biri olarak görurlerdi gecen gun onlara gittik onlarda guven problemi var bence bende gitmeden önce ses kaydedici indirdim telefonuma markete gidip geleyim dedim normalde hiç gitmezdim bu 2. Gidişimdi ilk Gidişimde de görumcemin kızı buradaydı param var birşey ler alayım diye düşündüm ama gitmediğim için hiç dedim görumcem gelirse o gider olmazsa ben giderim dedim kaynanam geldi yanıma gülerek izinini aldım git gel dedi cocukların hepsi benimle geldi bu 2. Gitmem olacaktı neyse telefonu kayda aldım gittim çocuklara birseyler aldım eksik bana lazım olan ev eşyaları vardı leyen saklama kabı falan onları aldım tuzluk gördüm ama para yanımda yok almadım eve dondum kaynanama söyledim dedim tuzluk vardı dedi ne kadar bizde lazım dedim gidiyim hem kendime hem size alıyım tamam dedi neyse sonra eve gelince dışarıda kaydı dinledim kayjnpederim kaynanama o paralarıda yanıma getir diyor kaynanamda torunu o odada oldugu için kız odada diyor kayınpederim de he tamam diyor
Bence ses kaydı para mevzusundan ziyade markete bile izin alıp gitmen daha büyük sorun değil mi?

Direkt hırsız mı demişler ne demişler? kendi kendinize yazıp çizip oynamışsınız.
Hanım efendi evde ben kaynanam kayınpederim cocuklar birde torunu evde başka kimse yok size acayıp geliyor ama bunlar böyleler parayı yanıma getir diyor kadında ismini söyleyerek kız orda ders calısıyor yani kimse odaya giremez birsey alamaz anlayın artık kurban olayım yq

Back
X