Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Anlamadım leğen, tuzluk falan lazımmış, kimden izin aldınız? Para olayı ne?İyi günler ben 30 yasındayım 4 cocugum var kaynanamla birliktim 3 4 senedir ayrı eve cıktık kadın yediğim içtiğim herseye laf söyler beni boş boğaz cok yiyen biri olarak görurlerdi gecen gun onlara gittik onlarda guven problemi var bence bende gitmeden önce ses kaydedici indirdim telefonuma markete gidip geleyim dedim normalde hiç gitmezdim bu 2. Gidişimdi ilk Gidişimde de görumcemin kızı buradaydı param var birşey ler alayım diye düşündüm ama gitmediğim için hiç dedim görumcem gelirse o gider olmazsa ben giderim dedim kaynanam geldi yanıma gülerek izinini aldım git gel dedi cocukların hepsi benimle geldi bu 2. Gitmem olacaktı neyse telefonu kayda aldım gittim çocuklara birseyler aldım eksik bana lazım olan ev eşyaları vardı leyen saklama kabı falan onları aldım tuzluk gördüm ama para yanımda yok almadım eve dondum kaynanama söyledim dedim tuzluk vardı dedi ne kadar bizde lazım dedim gidiyim hem kendime hem size alıyım tamam dedi neyse sonra eve gelince dışarıda kaydı dinledim kayjnpederim kaynanama o paralarıda yanıma getir diyor kaynanamda torunu o odada oldugu için kız odada diyor kayınpederim de he tamam diyor
YokBakın siz benim neler yasasdıgımı biliyormusunuz
Para benim kaynanam dan izin alıp markete gittim kayınpederimde karısına o parayı yanıma getir diyor para olan odadada torunu var kız orda diyor kayknpedrimde he tamam o zaman diyorAnlamadım leğen, tuzluk falan lazımmış, kimden izin aldınız? Para olayı ne?
Gitmeyin evlerine mümkün olduğuncaPara benim kaynanam dan izin alıp markete gittim kayınpederimde karısına o parayı yanıma getir diyor para olan odadada torunu var kız orda diyor kayknpedrimde he tamam o zaman diyor
Ya sen böyle yaşamayı niye normal bişey sanıyosun kurban olduğum, ana oğul köle etmişler seni, ne para harcamaya ne bişey yemeye, ne sokağa çıkma hakkın var, çocukların parka bile gidemiyor, bu nasıl hayat?Ya esime aldığım esyaları gösterdim kahnanamın yanında birsey demedi eve döndugumuzde arabada gitmiş gezmişsiniz dedi tavır yaptı ya kardeşim vermişti eve esya aldım kotu ettımmı dedim he zaten kardeşinin parası haklısın dedi dedim anne gil izin verdi birde izinde almasaydın dedi galiba eşim kaynanam gil surekli markete gidiyorum diye düşündüler diye oyle tavır yaptı diye dusunuyorum
Dua ediyorum kardeşim sadece zamanla bende gidip gelicem diye dusunuuorum inşallah tabi ozamana kalırsamYa sen böyle yaşamayı niye normal bişey sanıyosun kurban olduğum, ana oğul köle etmişler seni, ne para harcamaya ne bişey yemeye, ne sokağa çıkma hakkın var, çocukların parka bile gidemiyor, bu nasıl hayat?
Önceliğin bu olmalıyken ses kaydının peşine mi düştün ?9 senedir evliyim tek basıma cocuklarımın elinden tutup bir parka Bi yere gittiğim yok
Önüme aldım eşimi konuştum anladım hatta ya cocuklar biraz buyusun cıkınca artık tamam dedi habire cocuk oldu zatenÖnceliğin bu olmalıyken ses kaydının peşine mi düştün ?
Normal değil mi torunları onların neden kıza taktınız ki sonuçta eşinizin de yiğeni bu kızNedense güvensizlıkleri var neden bilmiyorum kendi torunu üniversite okuyor kaynanam gilde kalıyor kız yiyip içip keyf ediyor bide esime de cok yakın davranıyor hareketleri sinirimi bozuyor kaynanam o kız için herseyi yapıyor benim Bi yediğim gözlerine battı zamanında yediğim içtiğim herseye karışır arkamdan bos boğaz cıl boğaz derlerdi konuda acılınca benim ailem yapmış komsunun kızlarıyla konuştum onlar aklımı çelmişler
Sağlıkocağına gidip korunma yöntemleri hakkında bilgi alabilirsin.Önüme aldım eşimi konuştum anladım hatta ya cocuklar biraz buyusun cıkınca artık tamam dedi habire cocuk oldu zaten
En küçük çocuğunuz kaç yaşındaÖnüme aldım eşimi konuştum anladım hatta ya cocuklar biraz buyusun cıkınca artık tamam dedi habire cocuk oldu zaten
En küçük çocuğunuz kaç yaşında
Hazıran 26 sında 1 yasına girdiEn küçük çocuğunuz kaç yaşında
Esim onunla konusup gıluyor bize gelince elinde telefon bi kosedeNormal değil mi torunları onların neden kıza taktınız ki sonuçta eşinizin de yiğeni bu kız
Galiba ben ayrıldım beni suçluyorlar ya tek oğlan bizden ayırdı bende suc bende yok onu ispatlama mı benimki acaba dıye dusunuyorum
Normal olanı bu zatenEsim onunla konusup gıluyor bize gelince elinde telefon bi kosede