Sizce esime gelen bu mesaj nedir ?

Esinizle aranizi duzeltmeye ve konusmaya calisin bence oncelikle madem aranizda sogukluk var. once iletisim kurmayi deneyin...

Konu sahibesi üzgünüm ama mesaj gerçekten sıkıntılı arkadaşı resmen yakalandığını anlayıp öyle yazmış bu hani ayvayı yedik anlamında bir Allahu ekberdi bence keşke ooo sende selam söyle napıyomuş yazsaydınız ben olsam kesin öyle yazardım sonrası Allah Kerim.

Eh doğal olarak anlamış karşıdaki senin mesaj attığını. O sinirle pek uyanık davranamamışsın.
Ama şunu söyleyebilirim selam söyleyen kimse henüz eşinle aralarında bir şey yok, arkadaşla selam gönderdiğine göre.

Esimle severek evlendim ama o.kadar ilgszlestiki bana karsi cocuktan sonra... Valla cildircam

Önce eşinizle aranızdaki soğukluğu çözün sonra doğru iletişim kurup aklınızdakileri sorun

bi şeyim yok diyip devam ediyorsa vardır bi şeyi ve kadınlar anlar zaten bence etrafınızdan konuyla alakalı destek alın

Özge artık kimse eşiniz onu tanıyor ve mesajı atan da eşinizin Özge'yi tanıdığını biliyor. Dolayısıyla mesajı sizin attığınızı anlamış. Cevap atacaksanız da bari "O kim?" diye atmasaydınız yahu.

Diğer meseleye gelince güven falan bilmem ama arkasını dönüp yatıyor oluşu, paylaşımlarınızın azalması zaten aranızda bir şeylerin bittiğini gösteriyor.

Özge kim yazmanız çok kötü olmuş arkadaşı anlamıştır durumu. Akılsız değilse arkadaşından Özge kim diye bir cevap gelmesini normal karşılamaz yani. Belli ki eşinizin hemen kim olduğunu bileceğini düşündüğü için kısaca özge'nin selamı var yazmış.

Onun yerine, Özge konusunu çok açma eşim şüpheleniyor falan yazabilirdiniz karşıdan gelen cevaba göre durumu daha net analiz etme şansınız olurdu.

Yani adam ne alaka ya falan yazsaydı sizin mesajınıza cevap olarak endişe edecek bir durum olmadığını bildirdiniz.

Veya tam tersi. Size cevap olarak 'Hadi ya dikkatli ol' gibi tedirgin olmuş bir mesaj atsaydı durum daha vahim olabilirdi.

Bunlar hep polis eşi olmanın verdiği avantaj ve tecrübeler:) insanlar ne hayatlar yaşıyor ah bir bilseniz...

O kim yerine. Nerde gördün gibi birşey sorsaydınız sohbet uzar açıkladı kim oldugunu belki. Artık tedbirli davranırlar. İşten eve geliyor ama demek iş esnasında birşeyler oluyor daha cok.

faceden yaz ozge yaz bakalim daha once aranmis mi yoksa ekli mi diue

Şu durumda mesaj atmak falan aklıma bile gelmezdi,önce direk mesaj atan numarayı arardım sanırım sinirle, sonra da eşimle birbirimize girerdik muhtemelen ve ben o gece msj atan arkadaşının evini basardım eşimle gidip, ögrenemezsem aklıma bu şüpheyi düşürdükleri için o gece evime donmezdim galiba.bu durumlar beni aşırı paranoyaklastirir ya Allah başa vermesin

Özge diye biriyle tanışmış, muhtemelen mesaj atan arkadaşı da tanıyor, aralarında muhabbeti de geçtiyse hoş kız falan diye, o yüzden arkadaşı öyle yazmış, sonradan da kıvırmış.
aynen öyle dicektim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…