Sadece selamı mı var? Bişey demedi mi?O kim den baska ne yazabilirdim ki sarhos olsa bile niye oyle yazsin
yapman gereken 'aa telefon kaydını yollasana' demendi.
neyse artık. şu an yapabilecekler: eşinin telefonunda özge adını ara, ozge adını ara. whatsapp mesajlarına gir, arama çubuğuna özge yaz, içinde özge geçen tüm mesajları gösterecektir. aynı arkadaşıyla veya başkalarıyla bu konuda mesajlaşmış mı bak. bunları yapmak için en uygun zaman gece eşin uyurkendir, tuvalete gir, telefonunu da yanına al.
facebook ve instagramda da ara. ama sadece eşinin hesabında değil, arkadaşının hesabında da ara. tüm özgeleri çıkar. kimden bahsedildiğini bulmaya çalış.
sonrasına ona göre bakalım.
O arkasını dönünce siz gidip sarılmıyor musunuz mesela? Ya da ne gibi bir ilgi gösteriyorsunuz eşinize karşı?Bana karsi o kadar ilgszzzki size anlatamamayni yatakta arkasina doner yatar cogu zaman.
Ben de işten çıktığım gibi aile eve gelirdim ama bazen sabahları sağlık ocagindan rapor alir bütün gün sevgilimle takilirdim. Arabalı vapurla başka şehre gitmislugim bile olmuştu.Isten ciktigi gibi eve geliyor esim offff offf
O kim den baska ne yazabilirdim ki sarhos olsa bile niye oyle yazsin
özge kim yerine daha baska mesaj yazsaydiniz belliki arkadasi durumu cakmis özgenin noyu at karim görmesin diye sildim yazsaydin yada kocaya tekme tokat dalsaydin ayyy doymak bilmez ayilarEsime erkek arkadasindan mesaj geldi on gibi aksam... Msj su ozgenin slmi var. Esim lavobodaydi o kim yazdim on dk sonra bilmirem yazdi...soru isareti Koyup yolladim cevap Allahu ekber yazmis arkadasi.....
Diyalog su yani...
Ozgenin slmivar
O kim
Bilmirem
?
Allah u ekber...
Esimin telinden esimin adina attim msji. Zaten bana karsi cok ilgisxlesti esim bir kac kere telde yabanci kadinlara baktgini yakaladim.kavgaettik. msjdan sonra tartstimyok tanimiyom diyo. Niye msj atsin adam ozgenin slmi var diye. ... Bana karsi o kadar ilgszzzki size anlatamamayni yatakta arkasina doner yatar cogu zaman. Ona guvenim tamdi ama cok sasrtttiii. Bisey dedimmi kiziyo yokaldatrmiyim diyo. Yanliz isten ciktgi gibi eve gelir oyle birii.. ama bu msj ne
Esiniz calistigi is yerinde özge birisi var mi caktirmadan arastirO kim den baska ne yazabilirdim ki sarhos olsa bile niye oyle yazsin
Üvey ge de söylüyor mu a.s dese dönerdi"Hangisi" yazsaydınız.
Muhabbet dönerdi, eşiniz kaç tane Özge'yi ne seviyede tanıyor patır patır öğrenirdiniz.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?