Sizce esime gelen bu mesaj nedir ?

Bu özge hayal ürünü değil o kesin. Ama ne derece bi bağ var onu bilemem.. Ahh bu erkekler dogru olanı bile yoldan cıkartmaya calısıyorlar..

yapman gereken 'aa telefon kaydını yollasana' demendi.
neyse artık. şu an yapabilecekler: eşinin telefonunda özge adını ara, ozge adını ara. whatsapp mesajlarına gir, arama çubuğuna özge yaz, içinde özge geçen tüm mesajları gösterecektir. aynı arkadaşıyla veya başkalarıyla bu konuda mesajlaşmış mı bak. bunları yapmak için en uygun zaman gece eşin uyurkendir, tuvalete gir, telefonunu da yanına al.
facebook ve instagramda da ara. ama sadece eşinin hesabında değil, arkadaşının hesabında da ara. tüm özgeleri çıkar. kimden bahsedildiğini bulmaya çalış.
sonrasına ona göre bakalım.

Aklın yolu bir derler ya bende aynısını yazacaktım. Eşinizle arkadaşından bulamazsanız ortak arkadaşları varsa onlardan da araştırın. Bakın bakalım çıkıyor mu özge? Ancak nedir ne değildir bir nebze öyle anlaşılır.

o kim diye yazmakla hata yapmıssın. nerde napıyor şuanda sende selam söyle gibi bişeyler yazsaydın keşke

mesajı gonderen kısı sıze yakalandıgını anladıgı ıcın allahuekber dıyor

esınız hıkaye yazıyor resmen

Klasık erkek taktığı takipte kalın kaldı ki ben yabancı kadınlara bakan bir ese asla güvenmek kesin ve net

siz o kim diyince arkadasi esinizin yazmadigini anlamis ve sacmalamaya baslamis okim denirmi sende selam soyle desen belki muhabbetin devami gelecekti

Isten ciktigi gibi eve geliyor esim offff offf
Ben de işten çıktığım gibi aile eve gelirdim ama bazen sabahları sağlık ocagindan rapor alir bütün gün sevgilimle takilirdim. Arabalı vapurla başka şehre gitmislugim bile olmuştu.
O yüzden bu bir kriter değil.
Çok yanlış yapmışsınız o mesajı atarak. Düşünsene, senin Ahmet diye bir arkadaşın var. (Belki de Ayşe'nin arkadaşı ya da Ayşe sayesinde tanıştın, ya da Ayşe ile onun hakkında uzun uzun konuştun) sana Ahmet'in selamı var diyor ve sen o kim diyorsun.
Tutup da 'ahmet var ya hani gecen hakkında konustuk' diye açıklamaz kimse. Madem o topa girdin emoji falan atsaydin,ya da 'hadi ya- ne konustunuz' falan deseydin...

özge kim yerine daha baska mesaj yazsaydiniz belliki arkadasi durumu cakmis özgenin noyu at karim görmesin diye sildim yazsaydin yada kocaya tekme tokat dalsaydin ayyy doymak bilmez ayilar

İlk olumlu mesaj benden gelsin o vakit. Özge'nin yerine Özgen'in olmasın o? Özgen erkeklerde yaygın kullanılan bir isim mesela benim arkadaşım var erkek Özgen isimli. Olamaz mı? Olabilir

O kim mi yazılır mı? Aralarında bir şifre ya da gerçekten bir Özge var. Özge erkek ismi olmasın?

Bence çok safça davranmışsınız.o mesajı yazarak.üstüne birde eşim işten direkt eve gelir diyorsunuz.belki adam işten daha erken çıkıyor size söylemiyor.arada erken çıkar buluşurlar vs ama bence bu seviyede ilişkileri yoktur henüz.başlangıç evresinde bir durum var gibi.eşinizle de yüzleşecekseniz taviz vermeyeceksiniz.yoksa adam sizi haklıyken haksız duruma düşürür.daha zekice cevaplar verip arkadaşının ağzını aramanız gerekirdi.neyse olan olmuş artık.biraz eşinizin hesaplarını didikleyin.telefonunda kimlerle konuşmuş bakın mümkünse.çaktırmadan yapın artık yoksa iyice temkinli davranır.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…