Sizce esime gelen bu mesaj nedir ?

Özge kim neden yazıyorsun Allah askına
AA öyle mi nasılmış napıyor nerde gördün falan yazsana
Kusura bakma ama saf gibi Özge kim yazılır mi

Bu özge hayal ürünü değil o kesin. Ama ne derece bi bağ var onu bilemem.. Ahh bu erkekler dogru olanı bile yoldan cıkartmaya calısıyorlar..
Sadece erkeklerde değil ki hata
Bazı kadınlar da hiç masum değil
Eşimin iş yerinde evli bir kız var
Eşimle iş dolayısı ilke sürekli yazışmak zorundalar
Eşime sürekli bir kendini şirin gösterme cabası
İş konusu dışına çıkma cabası
Şirin şirin ikonlar koymalar

Kadınlar da az değil yani diyeceğim.
İş sadece erkekte bitmiyor
Erkeğin karşısındaki de bir kadın
BaZı kadınlar özellikle evli erkekleri tercih ediyor
Zafer benim oldu demek için
Evet erkekler de uymasın ama herşey karşılıklı ben kadınları da çok masum bulmuyırum
Çok fazla denk geldım çünkü çevremde ve kendi eşimde de kur yaparak konuşan , olta atan kadın çok fazla

Aralarinda belli ki erkeklerin tabiriyle, "karı kız" muhabbeti yapmışlar. Sadece böyle bir mesaj geldi diye aldatmaya baglamayin olayı.

Evli kadınların etrafında da çapkın erkekler var
Ama evli kadın aldattiginda kocası erkekte de suç var demiyor, "vay o..." deyip, öldürüyor kadini.

belki normal bi arkadaşı ama siz mesajda o kim diye yazınca adam yanlış anlamanızdan korkup söylememiş olabilir.
inşallah olay böyledir yani..

bir bana mı selam mesajı normal geldi

adam Özge nin selamı var demiş

yani ikisi de tanıyor hatta belki arkadaşı bu akşam özge ile şuraya gideceğiz dedi vs eşinize de selam söylemiş

bu adam fanusta mı yaşıyor

kimlere kimlere selam söyler, selam getirir götürürüm hiçbirisi ile de aramızda böyle bir ilişki olmadı

ama özge kim mesajınız ile bir anormal durum yaratmışsınız

eşinizle sorunlarınız ayrı onu oturup çözmeye çalışın ama izlediğiniz yol olağan değil

bırakın yazışsın gerekirse sonra bakarsınız

Tanımadığı bir insanın niye selamını iletsin arkadaşı? Bariz yalan söylüyor.O kim diye sormanız karşı tarafı uyandırmış.Ne dedi falan deseydiniz keşke.Çünkü eşiniz konuya hakim olduğu için o kim diye sormazdı.

Konu sahibi bi sonuca ulasabildiniz mi? Suan durum ne

Kimsenin sucu gunahını almayalımda takipte kal.
Yazan kişi özge bıle olabılır.
Bir deneme vs msjı olabılır.
Ve kimsede ben yapıyorum demez. Hangi erkek olursa olsun.
Telefonuna gırebılıyorsan dokuman sıfresını al. Bak kımle saat kacta ne kadar konusuyor.
Telefonuna gir *952# tuşla alternatif şifre gelıyor ekrana hemen 6haneli.Aklında tut.
Ve 2, 3 dk içinde birde mesaj olarak geliyor. Oku tut aklında sil hemen görmesin. Sonra kendı telefonuna online işlemler yükle onun nosunu birde aldıgın şifreyi gir teker teker incele. Hatta kendine ekle Aa vs die whtshp tan bak ekledıgın kişi erkekse resmi cıkar cogunlukla erkekler acık bırakabilir profilini.
Kız kadın cıkarsada takıp et hemen hesap sorma sonra dank dıye vur yuzune.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…