- 21 Kasım 2017
- 29.273
- 127.877
- 598
“Sen de selam söyle. Nerde denk geldiniz?”O kim den baska ne yazabilirdim ki sarhos olsa bile niye oyle yazsin
Özge kim neden yazıyorsun Allah askınaEsime erkek arkadasindan mesaj geldi on gibi aksam... Msj su ozgenin slmi var. Esim lavobodaydi o kim yazdim on dk sonra bilmirem yazdi...soru isareti Koyup yolladim cevap Allahu ekber yazmis arkadasi.....
Diyalog su yani...
Ozgenin slmivar
O kim
Bilmirem
?
Allah u ekber...
Esimin telinden esimin adina attim msji. Zaten bana karsi cok ilgisxlesti esim bir kac kere telde yabanci kadinlara baktgini yakaladim.kavgaettik. msjdan sonra tartstimyok tanimiyom diyo. Niye msj atsin adam ozgenin slmi var diye. ... Bana karsi o kadar ilgszzzki size anlatamamayni yatakta arkasina doner yatar cogu zaman. Ona guvenim tamdi ama cok sasrtttiii. Bisey dedimmi kiziyo yokaldatrmiyim diyo. Yanliz isten ciktgi gibi eve gelir oyle birii.. ama bu msj ne
Sadece erkeklerde değil ki hataBu özge hayal ürünü değil o kesin. Ama ne derece bi bağ var onu bilemem.. Ahh bu erkekler dogru olanı bile yoldan cıkartmaya calısıyorlar..
Evli kadınların etrafında da çapkın erkekler varSadece erkeklerde değil ki hata
Bazı kadınlar da hiç masum değil
Eşimin iş yerinde evli bir kız var
Eşimle iş dolayısı ilke sürekli yazışmak zorundalar
Eşime sürekli bir kendini şirin gösterme cabası
İş konusu dışına çıkma cabası
Şirin şirin ikonlar koymalar
Kadınlar da az değil yani diyeceğim.
İş sadece erkekte bitmiyor
Erkeğin karşısındaki de bir kadın
BaZı kadınlar özellikle evli erkekleri tercih ediyor
Zafer benim oldu demek için
Evet erkekler de uymasın ama herşey karşılıklı ben kadınları da çok masum bulmuyırum
Çok fazla denk geldım çünkü çevremde ve kendi eşimde de kur yaparak konuşan , olta atan kadın çok fazla
Evet varEvli kadınların etrafında da çapkın erkekler var
Ama evli kadın aldattiginda kocası erkekte de suç var demiyor, "vay o..." deyip, öldürüyor kadini.
Onla defalarca konustum biseyim yok diyor ilgisizsin dedigimde.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?