Cok kötü bi durum canım kimsen olmaması arkanda yanlız kalmana neden olmus bence esinin seninle pek bi alakasıda kalmamıs en kötü günlerinde dalga gecer gibi davranmıs kusurabakma ama insan diyemiycem ona hatta birsürü sey söylerdimde suan hala senin esin neyazık ki hiç korkma sıkma canını senin ona ihtiyacın yok bence biyerede gidemiyosun sende onu umursama ozaman yabancı misali sanada kızdım aslında cünkü ne yasarsa yasasın insan evladından vazgecmemeli esin için bile olsa evladının canı herseyden daha önemli olmalı o adam yüzünden cocuguna masum bi yavruyu nasıl gözden cıkarırsın intaharı bidaha düsünme bile benim aklım almıyo cünkü bunu bende anneyim annelik bence Allahın bize verdigi em güzel mucize evladımdan degerli olamaz hiç bisey kendi canım bile
benim çocuklarım beni ayakta tutuo ve uykular haram bitmiş haldeym agladıgımızı onlar görmüosada allah görüoo benim çarem yok ikinci evliligm zaten benim için neler yaptı intihar bile edecekti ama şimdi 360 derece döndü ve ailesi aramızı açtı burnum kanıo benimde sinir krizi geçirip baygınlık geçiriorum olan bana oluo o ben aglarken tv izleyip güler ben daha beter çatlarımsen ne durumdasın peki :ben tükendım artık
Bana da sebep olacakmis gibi gelmiyor. Bu kadar kinci olmasi sacma. Belki birileri aklina giriyodur boyle davran falan diye. Erkekler malum herkesin aklina uyarlar. Saf akillilar.baskası yok. onun ıçın kımse yok kı.sebep bn sevgılılıkte kaprıslıymışım o cekmış sımdı ben cekecekmışım bu sebep olabılecek mahıyette mı bılemıyorum
merhaba arkadaşlar.. ben yaklasık ıkı yıldr evlıyım.severek oldu bes yıl bekledık çok sıkıntı çektık maddı manevı.. ve o donemlerde esım bnı tesellı amaclı bu sıkıntıların bıtecegını bu hkadar sıkınt
Yasadiklarinin bi kismini kendi yasadiklarima benzettim ama benimkiler hafif kaldi seninkilerin yaninda ben anlamadm bizmi erkeklerdn cok sey bekliyrz yoksa onlar mi bizden cok sey istiyolar aranizda bunu cozun biri varsa soylesin allah askina
bazen insan boğulabiliyor hava değişimi sağlıklı düşünmeniz için iyi olur..aynı yerde sürekli aynı şelkilde sağlıklı düşünemeyebilirsiniz..gitmek iyi gelir belki bana ama annem anlar hemen halımden. soylemek istemiyorum. çünkü soylediğim gün herşeyin bittiği gündür. babam beni bu insana bırakmaz daha hele birde nitihar olayını duysalar asla bırakmazlar. ama ben sabretmeye çalışıyorum tmm hadi olmadı bitsin diyemiyorum bir anda.zamanla bitecek gibi görünüyor zaten. herşey tükenirse belki ilerde oğlumu ayırdıgım için bir yuva sıcaklıgından vicdan azabı cekmem.
o 5yillil surecte nasildi
benim çocuklarım beni ayakta tutuo ve uykular haram bitmiş haldeym agladıgımızı onlar görmüosada allah görüoo benim çarem yok ikinci evliligm zaten benim için neler yaptı intihar bile edecekti ama şimdi 360 derece döndü ve ailesi aramızı açtı burnum kanıo benimde sinir krizi geçirip baygınlık geçiriorum olan bana oluo o ben aglarken tv izleyip güler ben daha beter çatlarım
hava değişimi için git aileninyanına dedim arkadaşa ..sağlıklı düşünebilmek adına..adam başkasıylada evlense aynı olacaktı bence adamın kişiliği bu..Hamileyken ilaç içip intihar edip dikkat çekmeye çalışan bir kadını biz degil ancak Bakırköy tedavi edebilir.
Hamileyken ilaç içip intihar edip dikkat çekmeye çalışan bir kadını biz degil ancak Bakırköy tedavi edebilir.
Yok abla ya hangi hava degisimi, tedavi olması lazım. Adamın kumaşı ortada.hava değişimi için git aileninyanına dedim arkadaşa ..sağlıklı düşünebilmek adına..adam başkasıylada evlense aynı olacaktı bence adamın kişiliği bu..
Bu adam bunlari bile soyluyorsa bundan adam olmaz arkadasimkonuşuyorum ama dinlemiyor ki uzatma saçmalama ne alakası var klasık lafları. bana vakıt ayır diyorum he napıyım soyle akşama kadar başını mı beklıcem diyor. kpss ye gireceğğim hazrlanıyorum. yemek yapamadım o gün de yemege gittik. eve geldık sen nıye yemek yapmıyosun diyee kızdı birsürü zorla götürmedi ama niye böyle yaptı anlamadım kızdım bnde ne dedi biliyo musunuz yedirdik içirdik işte daha ne istiyosun.. o kadar zoruma gitti ki. bu insandan daha ne istiyim yediğim lokma bile zor gidiyor boğazımdan kaç gündür..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?