- 25 Eylül 2021
- 66
- 67
- 3
- 39
- Konu Sahibi Ftmoztrk0910
-
Adam beni sevmediği mantık evliliği yaptığı için.Neden ayrılmıştınız?
Burada ve çevrede duyduğum gördüğüm kadarıyla ikinci kere birleşilen evlilikler dikiş tutmuyor tekrar.
Bu üyenin mı o konu? Kayınvalidesi de yokmuş ki bir gün olursa diye mi sormuş şimdiden.kaynanaya gelin mi bakmalı kızımı konusunu actiniz gittiniz .madem yazilanlara cevap vermeyeceksiniz neden konu açıyorsunuz ? önce onu bir aydınlatsanız
aciklamadigi icin bilmiyoruz ama kendi eşi olamaz . bide erkek kardeşi var .muhtemelen kendi annesi ve kardesinin karısı için açtı ama bir türlü bir açıklık getirmediBu üyenin mı o konu? Kayınvalidesi de yokmuş ki bir gün olursa diye mi sormuş şimdiden.
Nafakanın süresi doldu artırması gerekiyor.konu ordan açıldı.bunun iki tane evi var.ben boşanınca kiraya çıkmıştım arabam yok.iyi bir evde de oturmuyorum.çocuğum daha iyi evde oturabilirken malesef benim imkanım buna yetiyor.babasının evi de boş boş duruyor.haftada sadece 2 gün kalıyormuş.dedi ki bana evi temiz kullanacağını bilsem gel otur derim dedi ama ailem de tepki gösterir hem ben de haftada 2 kalıyorum evde dedi.ayrıca ben onun şehrine eş durumu tayiniyle gelmiştim.boşandıktan sonra dönmedim memlekete ama dönme ihtimalim de var.ben de dedim ki ya belki gerek kalmaz iyi bir eve çıkmaya memlekete dönerim dedim sen bilirsin senin hayatınndedi ama böyle merkezi bir yere tayinin zor çıkar vs dedi.açıkçası çocuktan dolayı tayin istememi istemiyor hani ondan ayrı kalmayayım diye ama açık açık da tayin isteme demiyor.sizce bu adamın dönme niyeti mi var?
Ya o konu gelinleri içindi kiKV sizde kalıyordu üstüne üstlük hamileydiniz vay be bir günde neler oluyor çocuğu doğurup boşanmislar bile
ben eski konularina baktim goremedim .KV sizde kalıyordu üstüne üstlük hamileydiniz vay be bir günde neler oluyor çocuğu doğurup boşanmislar bile
aaa kvye kim bakmali konusunuda kendi gelinleri icin acti ozaman ama hala aciklamadi ustune gelmis bu konuyu acmis .otekini aciklayaydi iyiydi .kendi annesine hamile gelin baksın istiyor sanırım...Ya o konu gelinleri içindi ki
Ha tamam soryy uzaklasayim benYa o konu gelinleri içindi ki
Eski eşinizle iletişimi mümkün mertebe kesseniz mi acaba?Nafakanın süresi doldu artırması gerekiyor.konu ordan açıldı.bunun iki tane evi var.ben boşanınca kiraya çıkmıştım arabam yok.iyi bir evde de oturmuyorum.çocuğum daha iyi evde oturabilirken malesef benim imkanım buna yetiyor.babasının evi de boş boş duruyor.haftada sadece 2 gün kalıyormuş.dedi ki bana evi temiz kullanacağını bilsem gel otur derim dedi ama ailem de tepki gösterir hem ben de haftada 2 kalıyorum evde dedi.ayrıca ben onun şehrine eş durumu tayiniyle gelmiştim.boşandıktan sonra dönmedim memlekete ama dönme ihtimalim de var.ben de dedim ki ya belki gerek kalmaz iyi bir eve çıkmaya memlekete dönerim dedim sen bilirsin senin hayatınndedi ama böyle merkezi bir yere tayinin zor çıkar vs dedi.açıkçası çocuktan dolayı tayin istememi istemiyor hani ondan ayrı kalmayayım diye ama açık açık da tayin isteme demiyor.sizce bu adamın dönme niyeti mi var?
Çocuk başka şehirde babadan uzak büyüyecek.sorunlu olur mu psikolojik olarak? Benim aile tarafından çok akrabam yok bir oğlum bir ben olacağız?Hayır geri dönmeye niyeti yok. Niyeti olan ima etmez, açık açık söyler. Sen bilirsin demiş zaten. Senin hayatin demiş zaten. Tayin istiyorsanız onun çocuğundan uzak olması onun sorunu. Bu konuşmalardan da tayin olayını çok da umursamamak. Sen bilirsin demiş. Geri dönmek istersen buraya artık zor olur demiş. Dur gitme dememiş. Çocuktan uzak olurum da dememiş. Geri dönmek istediğini nereden çıkardınız onu anlamadım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?