- Konu Sahibi Ftmoztrk0910
-
Bu üye sürekli konu açıyor. Kocam geri döner mi diye. Adamın umrunda değil kadın bir durak gibiymiş geçmiş gitmiş. Çocuğa nafaka bile vermiyor. Adamın durumu çok iyi mühendis mi ne. Kadın da öğretmen. @KudrAlobar da iyi bilir o üyeyi. ZatenOtrera da tanımış
özelin kapalı canım mesaj atamıyorum sana :)O zaman bu arkadasa sifa dileyip dagilalim bence. baksana simdi neler yazmis.
Nasıl yani? Tekrar evlenmek için bosanmak mi. Niye ki.Hatırlamadın mı üyeyi? Eşinin 2. Karısı. Adam bunu tekrar evleniriz ye boşuyor şimdi 3. Evlilik yapmak için uğraşıyor. Şu mesajından tanıdım ben
Sana daha mahkeme kapısından çıkmadan tekrar evlen diye gevşek gevşek konuşan adamın geri dönme ihtimalini neden bu kadar sevdin canım benim.Nafakanın süresi doldu artırması gerekiyor.konu ordan açıldı.bunun iki tane evi var.ben boşanınca kiraya çıkmıştım arabam yok.iyi bir evde de oturmuyorum.çocuğum daha iyi evde oturabilirken malesef benim imkanım buna yetiyor.babasının evi de boş boş duruyor.haftada sadece 2 gün kalıyormuş.dedi ki bana evi temiz kullanacağını bilsem gel otur derim dedi ama ailem de tepki gösterir hem ben de haftada 2 kalıyorum evde dedi.ayrıca ben onun şehrine eş durumu tayiniyle gelmiştim.boşandıktan sonra dönmedim memlekete ama dönme ihtimalim de var.ben de dedim ki ya belki gerek kalmaz iyi bir eve çıkmaya memlekete dönerim dedim sen bilirsin senin hayatınndedi ama böyle merkezi bir yere tayinin zor çıkar vs dedi.açıkçası çocuktan dolayı tayin istememi istemiyor hani ondan ayrı kalmayayım diye ama açık açık da tayin isteme demiyor.sizce bu adamın dönme niyeti mi var?
Şaka maka anasına bakmamak için evlenecek.kaynanaya gelin mi bakmalı kızımı konusunu actiniz gittiniz .madem yazilanlara cevap vermeyeceksiniz neden konu açıyorsunuz ? önce onu bir aydınlatsanız
Tam aynısını yazacaktım.Hatırlamadın mı üyeyi? Eşinin 2. Karısı. Adam bunu tekrar evleniriz ye boşuyor şimdi 3. Evlilik yapmak için uğraşıyor. Şu mesajından tanıdım ben
Bu sefer farklı konularda açmış tanınmamak içinTam aynısını yazacaktım.
Bikmiyor da anacim
Eski üye mi acaba merak ettim ben son 3 konusunu biliyorumBu sefer farklı konularda açmış tanınmamak için
Adam beni sevmediği mantık evliliği yaptığı için.
Senin dönme ihtimalin var öyle gördümNafakanın süresi doldu artırması gerekiyor.konu ordan açıldı.bunun iki tane evi var.ben boşanınca kiraya çıkmıştım arabam yok.iyi bir evde de oturmuyorum.çocuğum daha iyi evde oturabilirken malesef benim imkanım buna yetiyor.babasının evi de boş boş duruyor.haftada sadece 2 gün kalıyormuş.dedi ki bana evi temiz kullanacağını bilsem gel otur derim dedi ama ailem de tepki gösterir hem ben de haftada 2 kalıyorum evde dedi.ayrıca ben onun şehrine eş durumu tayiniyle gelmiştim.boşandıktan sonra dönmedim memlekete ama dönme ihtimalim de var.ben de dedim ki ya belki gerek kalmaz iyi bir eve çıkmaya memlekete dönerim dedim sen bilirsin senin hayatınndedi ama böyle merkezi bir yere tayinin zor çıkar vs dedi.açıkçası çocuktan dolayı tayin istememi istemiyor hani ondan ayrı kalmayayım diye ama açık açık da tayin isteme demiyor.sizce bu adamın dönme niyeti mi var?
Kabul eden var mı ki dönsünSenin dönme ihtimalin var öyle gördü
Orasını bilemem de bunlara takılan kesinlikle ışık bekliyor. Üyeyi tanıyamadım eski konularını bilmiyorum..Kabul eden var mı ki dönsün
Öyle mi demişşşş bak sennnSizinle barışmak isteyen adam yalnız kalma evlen demez.
Ay o üye bu üye miHatırlamadın mı üyeyi? Eşinin 2. Karısı. Adam bunu tekrar evleniriz ye boşuyor şimdi 3. Evlilik yapmak için uğraşıyor. Şu mesajından tanıdım ben
Konu sahibine kocası biz seninle aşk evliligi yapmadik, mantik evliligi oldu guzel olmadı, o yuzden simdi bosanalım sonra hemen tekrar evlenelim dedi. Cunku bu defa ask ile evlenecegiz dedi.Nasıl yani? Tekrar evlenmek için bosanmak mi. Niye ki.
Yani 3.ne alaka.... 1. Ve 2. Eşi arasından iyi olanı mı seçip evlenecek, yoksa yeni biri de bulmuş olabilir.
Konu sahibinin konuları ve hayatı baya aksiyonlu heralde
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?