- 7 Ağustos 2017
- 9.951
- 37.164
- 548
- 29
- Konu Sahibi Ftmoztrk0910
Ya o konu gelinleri içindi ki![]()
Ben bugüne kadar hiçbir üye için bukadar kötü enerjiyle dolmamistim. Fake olduğunu düşünüyorum
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ya o konu gelinleri içindi ki![]()
Hamile kadın derin mağaraya gezmeye götürülür mü?
Merhaba,
Esim bosanmadaki asamada cok dil doktu degisicem dedi ama ben istemedim diyip pisman olan var mi? Bosandigi icin pisman olan var mi?
Bugün sokaktayım.78 yaşındaki kadın oturuyor kapıda ve biz oğlumla top oynuyoruz.sektiriyoruz.kadına hiçbişi demedim.top futbol topuydu, ses çıktı.çocuk biraz hopladı zıpladı.ondan sonra 78 yaşındaki bu kadın 155 i aradı, bana hakaret ediyor dedi.o arada elimdeki poşetleri götürmek için eve çıktım akabinde indim.kapıda ekip arabası polisler gelmiş.ben polise durumu anlattım.polis seni anladık onu duyma görme dedi.şikayetçi olursa ifadenizi alacaz dedi.şaka gibi.bakın memur bey ben bununla uğraşamam.kapatalımbu konuyu.bu kadının tedaviye ihtiyacı var.küfür edip duruyor.çocuğumalaf söylüyor.buradaki herkes şahit.dedim.kadın şikayetçiolmadı.
ben polise dedim.bu çocuk burada top oynayacak dedim.tabi oynar dediler.polisler gitti, biz birsüre daha top oynadık.kadın inanılmaz ama beni kışkırtmakiçin 'seni tımarhaneye yatırmak lazım.çocuğunu da psikoloğagötür.'çocuğa da 'sen ananın a...n neden çıktın ki' diyor.çocuğa doğru hamle yapıyor.oğlumkaçdiyorum.çocuğun yakınına doğru geliyor ama hiçbişi yapmıyor.
sabır diyorum.hiçbişidemiyorum.bu sefer'sen işyerinde de müdürle anlaşamıyordun.anlattıklarını yarın müdüre anlatmaya geliyorum.seni akıl hastanesine yatıracamdiyor'resmen delirtiyor beni.ben nasıl bir yere geldim yaaaaa.
çözümmü?yaşlı yalancı kazandı.artık top oynamayacağız.işimle gücümle uğraşacak biliyorum.polis mahkeme gezmek istemiyorum.Huzurum için yukardaki komşu gibievimde oturracağım.
ama buradaki insanlar gerçekten kötüler.sadece bukadın değil...başkaları da öyle.genelde bellibir yaş üstü ve tahammülsüzler çocuklulara.ellerinde telefon ararım polisi diyerek binbir türlü iftira atıyorlar.bugün tek kelimeetsem haklı ama etmedim bile.direkt yalan söylüyor.
Dönse ne olucak ?Nafakanın süresi doldu artırması gerekiyor.konu ordan açıldı.bunun iki tane evi var.ben boşanınca kiraya çıkmıştım arabam yok.iyi bir evde de oturmuyorum.çocuğum daha iyi evde oturabilirken malesef benim imkanım buna yetiyor.babasının evi de boş boş duruyor.haftada sadece 2 gün kalıyormuş.dedi ki bana evi temiz kullanacağını bilsem gel otur derim dedi ama ailem de tepki gösterir hem ben de haftada 2 kalıyorum evde dedi.ayrıca ben onun şehrine eş durumu tayiniyle gelmiştim.boşandıktan sonra dönmedim memlekete ama dönme ihtimalim de var.ben de dedim ki ya belki gerek kalmaz iyi bir eve çıkmaya memlekete dönerim dedim sen bilirsin senin hayatınndedi ama böyle merkezi bir yere tayinin zor çıkar vs dedi.açıkçası çocuktan dolayı tayin istememi istemiyor hani ondan ayrı kalmayayım diye ama açık açık da tayin isteme demiyor.sizce bu adamın dönme niyeti mi var?
Nasıl anladın?Siz gerçekten iyi değilsinizacilen tedavi olmanız gerekiyor.bununla beraber 4 üyelik.eski eşinizi takıntı haline getirmissiniz
Ben de hemen tanıdım. Bu sefer farkedilmesin diye farklı ayrıntılar eklemiş ama bas bayağı o.Hatırlamadın mı üyeyi? Eşinin 2. Karısı. Adam bunu tekrar evleniriz ye boşuyor şimdi 3. Evlilik yapmak için uğraşıyor. Şu mesajından tanıdım ben
Sizi sevmeyen adam dönse ne olur, donmese ne olurAdam beni sevmediği mantık evliliği yaptığı için.
Ay ben de mağara deyince hatırladımBu soruyu bize sorduğu zamak coktaaaan boşanmıştı.
Geçmişte olan meseleleri güncelmiş gibi soruyor .
Yani biz ona hayır öyle şey mi olur derken o çoktan boşanmıştı.
Benzer bir şekilde konu açmıştı. Hamile bir kadın mağaraya götürülür mü diye. Kocası bunu hamileyken magaraya götürmüş. Bunu yeni bir olaymış gibi anlatıyor.
Aslında çocuk doğdu büyüdü. Bu kadın boşandı. Ama konuyu okuyunca sanki güncel bir şeyden bahseder gibi yazıyordu.
Ya zaman algısında bir sorun var ya da ciddi bir travma kaldi boşanmadan sonra.
Bi de nasılsa geri evleneceğiz diye kandigi için hiçbir sey talep etmemiş. Bebek 8 aylıkken adam boşamış bunu hiçbir şey vermeden. Haksızlığa uğradım diyor sindiremiyor.
Gerçekten durumu iyi değil. Kendisi ile konuştum 1 kere. Durumun ciddi
doktora terapiden ve ilaçlardan istediğin sonucu alamadığını söyle dedim ama sanırım dikkate almamış.
Kendisi öğretmen bi de. Adam da eğitimli prestijli bi meslek sahibiydi ama hatırlamıyorum . Adamin ciğerini kediye versen yemez o kadar aşağılık bir yaratık.
Hınç almak için çoğunuzun psikolojisini ömür boyu bozmayı ve eksik bırakmayı göze alacak mısınız gerçekten...Sizin orda kimseniz yoktur belki ama çocuğun baba figürünü yaşayabileceği dede amca dayı vs vardır bizde kimse yok.bir oğlum bir ben.annemle kardeşim zaten uzaktalar.kendi dertlerindeler.çok doğeu söylediniz boşanırken düşünmeliydi değil mi? Siz olsaydınız yerimde tayin ister miydiniz? Ben kasaba tarzı yerleri istiyorum demiştim exe o da burda da var öyle yerler dedi.yani çocuğa uzak olurum bu tayin ister giderse diye düşünğyor ama benim içimdeki hırs öfke bitmedi.çok haksızlığa uğradım.ama ona göre öyle değil tabi.çoxuğumla başka şehirde hayat kurarsam ondan da ailesinden de bir nebze hıncımı almış olurum ama bu sefer de oğlumu babadan iyice uzaklaştırmış mı olurum diye düşünüyoeum.siz be dersiniz?
Öğretmen değil düz memurmuşBen de hemen tanıdım. Bu sefer farkedilmesin diye farklı ayrıntılar eklemiş ama bas bayağı o.
Yok yaa hani kocası tekrar evleniriz diye nafakasız boşamıştı. Bu bu arada eşinin 2. eşi. Adam bununla evlenmek yerine yeniden 3. eşini arıyordu.Yoksa bu o malum şahıs mı? Kocasından boşandığı halde boşanmamış gibi konular açan![]()
Ay bakın şimdi tanıdım.Ay bir de surekli 2 kez evlenmis 2 cocuklu adamla evlenilir mi diyen bir kisi vardi.
Biz de bahsettigi gibi 2 cocuklu adayi var heralde diye dusunup o sekilde yorumlar yapmistik.
Konu sahibi evlenilmez deyince seviniyor, evlenilir deyince uzuluyordu.
Megerse kocasi birisiyle evlenmek isterse, onla evlenen kadin cikar mi diye konu acmis ve bizim yorumlarimizla istatistik tutuyordu resmen.
O da bu uyeydi degil mi.
İpucalarini takip ederek ,Nasıl anladın?
Yanlis mi anımsıyorum, yoksa hamile kadin mağaraya götürülür mü diye bir konusu da mı vardı?Çok fazla konusu vardı aslında.
Hepsi çok üzücüydü. Ama 1 tanesi çok şaşırtmıştı beni. Konu sahibinin tuvalete gitme saatine karışıyordu. Sabahsabah tuvalete mi gidilir diye hirpaliyordu.
8 aylık bebekle terk etti bu kadını ve maddi olarak bir hiç bile vermedi.
Aslında eminin ki şuurunu bu kadar kaybetmesinin sebebi bu kocaydi. Ama yine de ona saplanıp kaldı.
Öğretmen konu sahibi. Adam şiddet uyguluyordu yanlış hatırlamıyorsam ama dahasi adam ciddi manipüle ediyordu. Kadın hep kendinde sorun var sanıyordu.
Yaptığı yemekten temizliğe tuvalete gittiği vakte kadar her şey ama her şey sorun oluyordu ve hesabini vermesi gerekiyordu.
Adamin 2.eşi kendisi bu arada. Adam daha önce de boşanmış. Ordan da çocuğu var.
Bi de adamin 3.ye evlenmesinden ciddi anlamda korkuyor.
Aynen ta kendisiYanlis mi anımsıyorum, yoksa hamile kadin mağaraya götürülür mü diye bir konusu da mı vardı?
Ta kendisi sonunda yine yeni konusuyla itiraf ettiAy o üye bu üye mi
Ben de diyorum ne ilginç bir kişilik, ilk konusu sorulup duruyor ısrarla cevap vermiyor, kafa hep biryerden baska bir yere atlıyor ama bu üyeyse normaldir.
Konu sahibine kocası biz seninle aşk evliligi yapmadik, mantik evliligi oldu guzel olmadı, o yuzden simdi bosanalım sonra hemen tekrar evlenelim dedi. Cunku bu defa ask ile evlenecegiz dedi.
Biz de kk kadınlari olarak ayaga kalktik ve aklini basina getirmeye calistik, oyle sacmalik mi olur, madem simdi seviyor tamam iste ne bosanmasi ne evlenmesi, adam seni basindan atmak icin yapıyor, sakın maddi olarak her istedigini almadan bosanma dedik. Bu kadar cabucak bosanmak istiyorsa kesin baska biri de var bak dedik.
Konu sahibi inanmadi bize, tepki gosterdi, kocam hakli soyledikleri icime siniyor dedi ve kocasindan bes kurus almadan anlasmali bosandi, tekrar evlenecegiz umidiyle.
Ve sonrasi bu iste, adam tereyagindan kil ceker gibi kurtuldu evlilikten ve tabiki konu sahibiyle tekrar evlenmedi, baska kadinla beraber oldu.
Oglu da eski karisi da umrunda degil, konu sahibi de boyle gelip gelip konular acip duruyor iste.hey Allahim akıl fikir...