Sizce eski görümcemin AMACI ?

hazel1811

35inde lolita
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
26 Aralık 2012
249
14
33
elamlarr.benim hikayem biraz uzun ..ben 18 yaşımda biriyle sözlendim görücü usulü.2 ay icinde ona cok alıştım herşey cok güzeldi.nişanımıza 1 hafta kala babamın borclarından dolayı başka şehre taşındık.cok uzak degil yani 45 dk da gelinebilirdi ama sözlüm gelemem diyordu..telefonlarımı acmıyordu..ailesi istememiş bizi babamın borcu var diye.annesi sözlüme borcu sana kalır filan demiş doldurmuş.nişan iptal oldu dogalolarak.sözlüm dayısının fabrikasında calışıyordu.dayısıda ayrılmamızın dogru olacagını söylemiş.yoksa seni reddederiz demişler.ben haftanın 3 günü onu görmeye gidiyordum ama tavırları değişmişti.cabala diyordum ailenle konuş gerekirse ben gelip konuşayım diyordum ama ben halledicem yarın akşama haber bekle dedi.ben eve döndüm ve bekledim haber gelmesini.ve bi ayrılık haberi geldi.
''ailem olumsuz düşünüyor.sakın beni arama buna dayanamam.ayrılmamız en dogrusu '' diye bi mesaj .ardından telefonu kapattı .hiç ulaşamadım.babama bagırdım hep senin yüzünden dedim.dayanamadım sözlümün peşine gittim.oysa hep kaçtı.görümcem bana bi mesaj attı .''gururlu ol rahat bırak'' diye bi mesaj.onun üzerine bunalımlara girdim.ulaşamıyordum sözlüme.sonunda geri geldiğimiz yere taşındık.ailem de barışmamızı istiyordu ve geri taşınırsak aramız düzelir sandık.hatta düzenimizi yeniden kurduk borcları temizledi babam .ama olmadı .halbuki o adam degildi ben bunu gec anladım.yinede beni kıracak bi laf etmemişti.ama beni çöp gibi atmıştı.

Aradan 6 ay gecmişti.ve ben hala eski sözlümün peşine gidiyordum .sabahları karşısına cıkıyordum.annemse unutmam gerektiğini söylüyordu.tam o zamanlarda bir görücü cıktı.ve ben artık yolumu cizmem gerrektiğini düşnüp başkasıyla nişanlandım.ilk aylar alışamadım.eski sözlümle kıyasladım hep.ama sonrasında öyle cok baglandımki nişanlıma.oda bana bende ona aşıktım.cok mutluyduk .düğünümüze bir hafta kalana kadar...değişmeye başlamıştı.masraflar sorumlulukk agır geliyor diyordu.gelinlik deniyordum nasıl olmul diyordum umursamıyordu bile.tartışıyorduk.en son kınamızın olacagı gün beni hırpaladı sert davrandı yüzükleri atmak zorunda kaldım.korktum cünkü tanıyamıyordum onu. aileler araya girdi barıştırdılar cünkü akşam kınamız vardı.kuaföre götürdü beni.tam oturdum haber geldi.halası ölmüştü.ve düğün iptal oldu.aramızda limoniydi .ailesi halasının ölümünden beni sorumlu tuttu .sen ugursuzsun dedile yüzüme karşıı.nişanlımsa beni korumadı.ailesi baya doldurdu eminim bundan.daha neler neler oldu ama uzun sürer.en sonunda ayrıldık.beni öyle incittiki.ben 11 kilo verdim cok acı cektim .oda acı cekti ama babasının sözünden cıkamadı.babası o kızın bu evde işi yok demiş diye duydum en son.4 ay oldu ayrılalı. ben nişanlıyken eski sözlümde biriyle nişanlanmış diye duymuştum.ama annesi memnun değilmiş.sevmiyorlarmış kızı.benden ayırdıgına pişmanmış filan .e tabi babam borcları temizledi durumumuzda iyi oldu dedikleri cıkmadı ya pişman olmaları normal.

neyse asıl sorum.eski sözlümün kız kardeşi beni face den ekledi.nişan olayımı sordu agzımdan laf aldı..bende bişey olmamış gibi konuştum onunla. hiç eski konuları açmadım. ama o kadar zaman sonra neden beni ekledi ,o kadar laftan sonra nasıl benimle konuşabildi amacı ne anlamıyorum.eski sözlüm hala nişanlımı ayrıldımı onu sormadım haberim yok.düşünüyorum ama akıl mantık erdiremiyorum.sizce????

bence iki aile ile de muhattap olma hele eskı gorumcenle hıc muhattap olma gerı mı donmeyı dusunuyosun eskı sozlune

ne şanslı bı ınsanmıssın Allah yüzüne gulmus resmen babanın borcu yuzunden senden ayrılan anasının babasının sozuyle bugun sozu atan adam yarın babası ıstedı dıye kapının onune koyar senı demedı demezsın ondan sonra.

nasıl bı dusunce nasıl bı anlayıs anlamadım kendı babasının borcu olsaydı ne yapacaktı?

ıkıncıye gelınce dugun oncesı senı hırpalayacak kadar kısılıksız bı adam musvettessı

ustelık ölüm oluyo ve sen sorumlu tutuluyosun sen ugursuzsun denıyo varmı boyle bısey sen mı öldürdün halasını bu ne ya cok sacma gercekten bunlar sana soylendıyse hıc arkana bıle bakma ve şükür namazı kıl ki Allah senı ne buyuk belalardan korumus

zaten cok erken baslamıssınız soze nısana fılan bıraz zaman ver kendıne bı toplan

o eskı gorumcene de laf verme sen bu aıleye gelın gıdersen sadece ıyı gunde yanında olurlar kı onu bıle bıraz zor dıye dusunuyorum bosver o kızın amacı senı gerı dondurmekte olabılır durumunu sorup agzından laf almakta olabılır her ne olursa olsun ona malzeme verme

gercekten gururlu ol kı sana attıgı o mesajı yesın tık agzına hatta cok ta usteleyecek olursa bızım aramızdakı bag koptu benı artık rahatsız etmeyın de bıtır bu ısı inşallah cok daha ıyılerı vardır kısmetınde.

herkes öyle diyor.ipten dönmüşsün diyorlar.kısmetim böyleymiş ilkinde nişandan 1 hafta önce ayrıldım.ikincisindede düğün günüayrıldım.vardır inşallah bi hayrı.eski görümcem baklayı agzından cıkarsın ben ona gereken cevabı o zaman veririm .ama şimdi bekli,yorum.ne dicek diye.

Küçücük yaşta çok ağır yaşamışsın ilişkilerini.
Rica ediyorum,herkesi ve herşeyi bir kenara koy.
Eğitimine yönel.
Kendini geliştir.

eğitime devam önce ekonomik özgürlüğünü kazan küçük düşünenlleride bence hemen hayatından uzaklaştır dedikodu ancak cahil insanların işidir

bu eski görümce hangi eski görümce
ben onu anlayamadım
ilk mi ikincimi:44:

ilk sözlümün kız kardeşi.yani ilk görümcem ????

ben zaten okuyorum arkadaşlar egitimimi bırakmadım kurslarada devam ediyorum ama kısmet ya engel olamadım yaşayacaklarıma .Allah kimseye böyle agır yükler böyle agır olaylar yaşatmasın.gerçekten yaşamayan bilemez babasının borcu yüzünden atılmak nedir kimse anlayamaz.yada düğün güünü ayrılmak ne kadar acı yaşamayan bilemez bunları.ben gelinliğimi giyemedengönderdim öyle agladımki.delirdim ben bunalımlara girdim ceyizimi toplarken kan agladım .cok acı inanın.

Tamam kısmet de artık tamam kendine bak lütfen.
Eski görümcen,yeni görümcen geç bunları,hepsini facebooktan sil ve kendini geliştir.
Eğitimini bitir,güzel bir iş bul,gerisi zaten olur.

İçim sızladı.
Birtek şeye takılı kaldım.
Babacığınıza.
İçinizde en çok acı çeken o bence.
Evladının mutsuzluğuna neden olarak gösterilen.
Hem de o kadar yetiştirmeye çalıştığı çabaladığı evladı tarafından..
Siz görümceleri nişanlıları bir tarafa bırakın da babacığınızın gönlünü almaya bakın.
Kırdığınız kalbi tamir edin.
Babasının borcu var diye sizi terkedecek kadar karaktersiz bir adama yalvarmışsınız.
Gidin babanıza yalvarın af dileyin bence.
Düşmez kalkmaz bir Allah.
Kimin başına ne zaman ne geleceği hiç belli değil..

babama sonradan cok teşekkür ettim .iyiki böyle bişey yaşattında onların gercek yüzünü görebildim dedim.Babam kumar yüzünden borclanmıştı.Bu yüzden cok öfkeliydim .Ama cok şükür benim yaşadıklarım babama ders oldu. Bugünümüze cok şükür.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…