bence iki aile ile de muhattap olma hele eskı gorumcenle hıc muhattap olma gerı mı donmeyı dusunuyosun eskı sozlune
ne şanslı bı ınsanmıssın Allah yüzüne gulmus resmen babanın borcu yuzunden senden ayrılan anasının babasının sozuyle bugun sozu atan adam yarın babası ıstedı dıye kapının onune koyar senı demedı demezsın ondan sonra.
nasıl bı dusunce nasıl bı anlayıs anlamadım kendı babasının borcu olsaydı ne yapacaktı?
ıkıncıye gelınce dugun oncesı senı hırpalayacak kadar kısılıksız bı adam musvettessı
ustelık ölüm oluyo ve sen sorumlu tutuluyosun sen ugursuzsun denıyo varmı boyle bısey sen mı öldürdün halasını bu ne ya cok sacma gercekten bunlar sana soylendıyse hıc arkana bıle bakma ve şükür namazı kıl ki Allah senı ne buyuk belalardan korumus
zaten cok erken baslamıssınız soze nısana fılan bıraz zaman ver kendıne bı toplan
o eskı gorumcene de laf verme sen bu aıleye gelın gıdersen sadece ıyı gunde yanında olurlar kı onu bıle bıraz zor dıye dusunuyorum bosver o kızın amacı senı gerı dondurmekte olabılır durumunu sorup agzından laf almakta olabılır her ne olursa olsun ona malzeme verme
gercekten gururlu ol kı sana attıgı o mesajı yesın tık agzına hatta cok ta usteleyecek olursa bızım aramızdakı bag koptu benı artık rahatsız etmeyın de bıtır bu ısı inşallah cok daha ıyılerı vardır kısmetınde.
bu eski görümce hangi eski görümce
ben onu anlayamadım
ilk mi ikincimi:44:
İçim sızladı.
Birtek şeye takılı kaldım.
Babacığınıza.
İçinizde en çok acı çeken o bence.
Evladının mutsuzluğuna neden olarak gösterilen.
Hem de o kadar yetiştirmeye çalıştığı çabaladığı evladı tarafından..
Siz görümceleri nişanlıları bir tarafa bırakın da babacığınızın gönlünü almaya bakın.
Kırdığınız kalbi tamir edin.
Babasının borcu var diye sizi terkedecek kadar karaktersiz bir adama yalvarmışsınız.
Gidin babanıza yalvarın af dileyin bence.
Düşmez kalkmaz bir Allah.
Kimin başına ne zaman ne geleceği hiç belli değil..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?