sizce eski sözlüsüne dönmeli mi?

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
x kızı Y oğlanına bir kere sırtını dönmüşken, ilerde yine bunların yaşanması kesindir. Yani çocuk affetse bile aman kendine iyi baksın.

Yüzsüzlük mü ?
Sevgilisi hafıza kaybı yaşarken, ona her şeyi hatırlatmak için aşkını kalkan yapıp savaşacağına , sevgilisini terk ederek akılsızlık gibi, yüzsüzlükten daha beter bir şey yapmış zaten.
Yüzsüzlük mü olur adı bilemiyorum ama gerek yok geri dönmesin.
Çocuğun , "x kızın" kendisinden kurtulmasına fırsat tanısın bence.

Son düzenleme:
xxxx kızı ne ya kupa kızı der gibi :1:

Her neyse...

Ondan ne köy olur ne kasaba..

Ben çocuğun yerinde olsam asla kabul etmezdim, merhametten yoksun sadece sağlıklı iken seven biri gerçekten sevmiyordur.. Ve böyle biri ile evlenilmez..

Bence xxx çocuğun hafızası yerine geldiyse zaten kendisini hastalıkta terk eden birini hayatına bir daha sokmayacaktır.

(x+y)² = (x+y)(x+y)
= x(x+y) + y(x+y)
= x²+xy + xy+y²
= x²+2xy+y²

ben böyle çözdüm :)

Ben bunu yazdım, ileride böyle bir durum olursa ben de bu yoldan çözerim :9::9::52::52:

Şaka bir yana, kız bunu sormayı geçtim düşünmeye bile utanmalı bence.
Hem zoru sevmiyor hem imkansızı istiyor...

Bir de çocuk hala kızın peşinde olduğuna göre kafayı sağlam çarpmış sanırım.:51:

xxxxx denilen kız gururlu değil korkakmış.
Evli olsalardı boşardıda kesin.
Çocuk ucuz kurtulmuş ama kazadan değil xxxx ten.

Hastalıgında onu terk eden sözlüsüne sizce x adam bir daha güvenirmi evlenirken hastalıkta ,sağlıkta diye evlenmiyormu ben olsam o adamın yerinde hayatta kabul etmem yüzüne bile bakmam böyle bir insanın ya düşensene konu sahibi arkadaşım aynı olayı senin x kız arkadaşın yaşamış olsaydı ne olurdu o trafik kazasını geçirsin ve hafızasını kaybetsin ve sevdigi adam tarafından terk edilsin onun durumu ne olurdu biraz empati yapsın lütfen arkadaşın iyi hastalıkla sağlıkta sevdigimiz insanların yanında olmayalım onlar hastalanınca ne hali varsa görsün diyelim sonra karşımızdaki insan iyileşince pişman olalım böyle bir iş olmaz arkadaşım birde oğlanın aramasını bekliyormuş yok efendim çok gururluymuş buna gurur denmez arkadaşım ya karşısındaki adamın gururu ne olacak hasta yatagında sözlüsü tarafından terk edildi gururu kırıldı demekki evli olmuş olsa kesin boşanma davası açardı hiç aramasın eski sözlüsünü kendi hayatına baksın

Bence o xxx mi herneyse o erkegi rahat birakmali sizinde dediginiz gibi GECICI bir hafiza kaybi yasamis erkek bunun icin nisanlisini terkeden allah korusun evli olsaydi ve kocasi kalici bir rahatsizliga magruz kalsaydi bosardi aninda diye dusunuyorumki... oyle bir kizdan hayir gelmez o erkege, rahat biraksin hatta arkadas bile kalmasinlar!

kız nişanlısını yarı yolda bırakmış vefasızlık yapmış
şimdi de dönmesin yazıık etmesin adama:19:
eğer adam da biraz akıl varsa bu kızı kabul etmez zaten:50:

kız nişanlısını yarı yolda bırakmış vefasızlık yapmış
şimdi de dönmesin yazıık etmesin adama:19:
eğer adam da biraz akıl varsa bu kızı kabul etmez zaten:50:

xxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxx kız bence bişey yapmasın...:ssz:

Daha çok destek olması gereken durumda yarı yolda bırakmış, ardından çocuk o kadar düzeldi demesine rağmen kabul etmemiş, şimdi kaçan balığı kovalıyor.

Boşa kürek çekip günahına girmesin o çocuğun.

xxx kızı sonunda vazgeçti ama eski sözlü ararsa olur ya hani birgün ararsaymış(:Sbence aramaz) kabul edebilirmiş.

xxx kızı sonunda vazgeçti ama eski sözlü ararsa olur ya hani birgün ararsaymış(:Sbence aramaz) kabul edebilirmiş.

Ohoo, bosversene sen. Uzerine 1 bardak soguk su icsin xxx kizi.

xxxxxxx kızı hastalıkta sağlıkta diye bir sey duymamıs mı

xxxx oğlu da yatsın kalksın kurtuldum diye dua etsin

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
X