• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Sizce estetik gerekli mi?

Mavis Deniz

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
17 Kasım 2019
1.513
455
123
Kızlar hafif bir kemerim ve biraz da düşüklük var burnumda önden gayet güzel ince bir burnum var ama kemer beni rahatsız ediyor. Ama kimisi diyor ki bana ameliyat olursan daha kötü olur veya riskli. Bir yaptıran mutlaka ikinciyi oluyor. Onun sonu yok estetiğin başka yerlerini yaptırırsın vs. Siz ne düşünüyorsunuz estetik konusunda elbette benim kararım ama böyle riskler var mı ?

Burun estetiği riskleri olan bir ameliyat evet. Çok memnun kalan da var, kötü olan da . Doktoru iyi araştırmak lazım. Bide dolgu yaptıranlar var onu da araştır istersen. Ben dolguyu düşünüyorum

1 kere yaptıran bir daha yaptırıyor diye bir şey yok nerenizi yaptırmak isterseniz oranızı yaptırırsınız beğenirseniz kullanır beğenmezseniz de baştan ameliyat olursunuz o felaket tellalları çok biliyor. Sizin tercihiniz, sizin kararlarınız. Ben rahatsız oluyorsanız mutsuz yaşamanızdan iyidir estetikli olmanız diyorum. Çünkü insan nasıl mutluysa öyle yaşamalı kimseyi takmayın. İyi bir doktor bulursan sorun yaşamazsın.

Gayet guzel bir burunun varken neden yaptirasin?hafif kemer diyorsun da estetikle.herkes ayni burunu yaptiriyor cok yapay duruyor yuzu gosteren burundur sistemi cokertme durup.dururken...ayrica olupta nefes problemi yasayan insan cok
Gayet güzel ama önden yandan güzel olmayan bir burna sahibim

Kızlar hafif bir kemerim ve biraz da düşüklük var burnumda önden gayet güzel ince bir burnum var ama kemer beni rahatsız ediyor. Ama kimisi diyor ki bana ameliyat olursan daha kötü olur veya riskli. Bir yaptıran mutlaka ikinciyi oluyor. Onun sonu yok estetiğin başka yerlerini yaptırırsın vs. Siz ne düşünüyorsunuz estetik konusunda elbette benim kararım ama böyle riskler var mı ?
riskleri google'dan okuyabilirsiniz ya da doktora danışabilirsiniz.ama yaptır ya da yaptırma demek bizim haddimize değil.

Benimde kemerli ve yamuk bir burnum vardı ve estetik yaptırdım. Nefes alma problemimde vardı ama ben daha çok estetik için yaptırmıştım. Tek tavsiyem doktoru çok iyi araştırın. Yaptığı ameliyatların öncesini sonrasını görün. Ben şimdi 2. Ameliyat için iyi bir doktor araştırıyorum. Ama etrafımda burun estetiği olupta memnun kalan ve tekrar yaptırmasına gerek kalmayan bi çok kişi var

Rahatsız olduğunuz hafif şeylerse önce burun dolgusu ile düzelttirmeyi deneyebilirsiniz. Üstelik etkisi de kalıcı değil.

Benimde kemerli ve yamuk bir burnum vardı ve estetik yaptırdım. Nefes alma problemimde vardı ama ben daha çok estetik için yaptırmıştım. Tek tavsiyem doktoru çok iyi araştırın. Yaptığı ameliyatların öncesini sonrasını görün. Ben şimdi 2. Ameliyat için iyi bir doktor araştırıyorum. Ama etrafımda burun estetiği olupta memnun kalan ve tekrar yaptırmasına gerek kalmayan bi çok kişi var
Geçmiş olsun umarım ikincisi daha başarılı olur

Kimi buruna ameliyat yapmaya bile gerek kalmıyo dolgu yaparak oranlıyolar. Çok kafanıza takıyosanız araştırın. Ha ben olsam korkardım ameliyattan 😊 Arada benimde aklıma giriyo kaş kaldırma işlemi 😂 kaşlarım biraz düşük sanki 🙃

Burnunun çok büyük problemi yoksa oynanmamalı bence. Karakter katar yüzüne hafif kemer. Ben yaptırdım ama kocamannn etli bir burnum vardı. Önden 2 ye ayrık gibiydi. Şu an çok doğal ve güzel oldu ama selfielerde biraz yamuk çıkıyor uğraşıyorum çoktandır. Yüzde 80 memnunum. Selfie çekilmezsem sorunum yok

Son düzenleme:
Ne gerek var durduk yere acı çekmeye. Bence kendinizi böyle sevin, çok sıkıntılı da değilmiş nasılsa.

Back
X