• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Sizce estetik gerekli mi?

İnsallah olursunuz.Bir bucuk seneye yakın oluyor ameliyat olmam.Sadece buzları burnunuzda tutmanızı tavsiye edebiliri.Bu arada hemen sargı gecınce falan sekıl oturmuyor.Sakın şok olmayın:) ben alcı cıkınca bıle cok begenmıstm oyle yonlendırdım kendımı bu arada:)İniaşşah istediğiniz burna kavusursunuz:)

benim de burnum aynen öyle. kemerli ve bu aralar çok fazla burun tıkanıklığı yaşıyorum. elimle üstten kemiği hafif yana eğince nefes almam rahatlıyor. ama işin estetik kısmına gelince; önceden ben de kafayı takmıştım burnum kemerli yaptırayım düzgün olsun diye. artık kendimle barıştım. gerek duymuyorum. iyice düşünün bence, kemerli burun size yakışıyor, farklılık katıyor olabilir.

Estetik uyuşturucu mu ki bir yaptıran bir daha yaptırsın😂 yaptırmayan insanların size olumsuz yönde akıl vermesi de ilginç. Ben yaptırmadım ama hep derim insan nasıl mutlu olacaksa ve sağlığına zarar vermeyecekse o yönde yaptırmalı. Burnunuz sizi çok rahatsız ediyor mu mesela? Ediyorsa yaptırın
😂 bağımlılık da yaratabiliyormuş bazılarında evet, kendini beğenmeyip devamını getirme şuram da şöyle olsa burnum olmadı galiba şeklinde... burun oturana kadar çeşitli düzeltmelere de ihtiyaç duyulabiliyormuş. Tek aneliyatla çözülemeyebiliyormuş

Doktor aşırı önemli bu noktada.Eğer doktoru iyi seçerseniz ikinci bir ameliyata gerek olmaz.Valla bende parayı bulsam full estetik yaptırırdım ne yalan söyleyeyim.

Hiç abartmıyorum harika bir burna sahip ergen kızım ileride burnunu yaptırmayı planlıyor. Dudağının üstünde minicik bir beni var aldırıcam diye tutturdu. Dudak üstü benini özellikle yaptıranlar var, bence çok hoş duruyor diyorum inandıramıyorum.

Diğer yandan geçenlerde bir iş görüşmesinde bir kadınla tanıştım, burnu o kadar büyük ve kemerliydi ki gerçekten çok kötü duruyordu. Hatta hiç bu kadar büyük burna sahip bir kadın görmemiştim diye düşündüm.

Yani şimdi bu iki örneğe bakarsak kızım şu saçma bloggerların etkisiyle fabrikasyon bir yüze sahip olmak için gereksiz bir operasyon istiyor. Ama ikinci örnekteki kadının kesinlikle bir operasyona ihtiyacı var bence. Siz bu örneklerin neresindesiniz, gerçekten görüntüyü ciddi anlamda bozan bir şey yoksa hiç kalkışma derim.

İnan birbirinin aynı yüze sahip, aynı fabrikadan çıkmış görüntüsü veren ünlüleri görmek itici geliyor bana. O kadar çoklar ki güzellikleri farkedilebilir değil.

Birisi hakkında estetik operasyona ihtiyacı var diye konuşmak hadsizlik değil mi? Kızınızın yanında da böyle diğer insanların dış görünüşleri hakkında, sizi ilgilendirmeyen ve fikriniz sorulmayan konularda yorum yapıyorsanız estetik yaptırmak istemesi çok normal. Kimin neresi güzel neresi çirkin insanlar kendisi karar versin isterseniz. Sizin güzellik anlayışınızla kızınızınki de uymuyor örneğin, tıpkı o bahsettiğiniz kadınla olduğu gibi.

Birisi hakkında estetik operasyona ihtiyacı var diye konuşmak hadsizlik değil mi? Kızınızın yanında da böyle diğer insanların dış görünüşleri hakkında, sizi ilgilendirmeyen ve fikriniz sorulmayan konularda yorum yapıyorsanız estetik yaptırmak istemesi çok normal. Kimin neresi güzel neresi çirkin insanlar kendisi karar versin isterseniz. Sizin güzellik anlayışınızla kızınızınki de uymuyor örneğin, tıpkı o bahsettiğiniz kadınla olduğu gibi.

"Hatta hiç bu kadar büyük burna sahip bir kadın görmemiştim diye düşündüm" diye yazmışım. Düşünmek konuşmaktan farklı bir eylemdir. Bu kadar fevri olmadan önce okuduğunuzu anlamanızı, sonra yorum yapmanızı tavsiye ederim. Yukarıda yazdıklarımdan kızımla konuşurken o kadından bahsettiğimi iddia etmeniz tamamen sizin hayal gücünüz.
Kızımla gereksiz estetik operasyonlarla ve insanlara diretilen saçma güzellik algısı ile ilgili nasıl konuştuğumu/yönlendirdiğimi nereden biliyorsunuz da bu tarz bir yorum yapma hakkını kendinizde buluyorsunuz. Gördünüz mü, işittiniz mi?
Asıl hadsizlik bilmediği bir konuda hayal gücünün negatifliğini kullanarak bir insanı gereksiz yere suçlamaktır. Sizin bu tarzınız parkta çekirdek çitlerken insanlar hakkında saçma ön yargılarını kullanıp dedikodu yapan hatunları hatırlattı. Bu tarzınızla bana had bildirmek yerine şapkanızı önünüze alıp kendinizi eleştirin bence.

Benim burnumun içinde kemik vardı, kırılıp yeniden sargılandı. Estetik değildi ama aynı estetik adımları gerçekleşti. Şöyle söyliyim, çekilecek şey değil. 20 seneye yakın zaman geçti hala aklıma geldikçe içim ürperiyor. Mesela çok rahatsız edici bir görünüm olur, onun için değer diyebiliriz ama hafif bir kemer için gerçekten değmez.

Bu arada dünyada kemerli burunlar moda olmaya başladı bile. Nasıl ki zamanında kaşlarını lazerle inceltip sonradan kalın kaş moda olunca kaş ektirdiler, ilerde de millet burnunu kemerli yapacak Wolfrog demişti dersiniz 😏

"Hatta hiç bu kadar büyük burna sahip bir kadın görmemiştim diye düşündüm" diye yazmışım. Düşünmek konuşmaktan farklı bir eylemdir. Bu kadar fevri olmadan önce okuduğunuzu anlamanızı, sonra yorum yapmanızı tavsiye ederim. Yukarıda yazdıklarımdan kızımla konuşurken o kadından bahsettiğimi iddia etmeniz tamamen sizin hayal gücünüz.
Kızımla gereksiz estetik operasyonlarla ve insanlara diretilen saçma güzellik algısı ile ilgili nasıl konuştuğumu/yönlendirdiğimi nereden biliyorsunuz da bu tarz bir yorum yapma hakkını kendinizde buluyorsunuz. Gördünüz mü, işittiniz mi?
Asıl hadsizlik bilmediği bir konuda hayal gücünün negatifliğini kullanarak bir insanı gereksiz yere suçlamaktır. Sizin bu tarzınız parkta çekirdek çitlerken insanlar hakkında saçma ön yargılarını kullanıp dedikodu yapan hatunları hatırlattı. Bu tarzınızla bana had bildirmek yerine şapkanızı önünüze alıp kendinizi eleştirin bence.
Üzgünüm okuduğunu anlamayan sizsiniz çünkü gidip kızınıza bunu anlattığınızı söylemedim ki zaten. Burdaki konuşmanızı yani burda yazdığınız “kadının operasyona ihtiyacı var” cümlesini hadsizlik olarak değerlendirdim, burda yaptığımız yazışma eylemini konuşmak olarak nitelendirebilir miyim yoksa biri yazılı biri sözlü diye eylemlerin farklarını mı anlatırsınız? İkinci olarak anlamadığınız kısım şu olmuş, kızınızın yanında da bu tarz yorumlar yapıyorsanız (yapıyor iseniz) dedim. Eylemler konusundaki uzmanlığınıza kipleri öğrenerek devam edin.
Yazdıklarımı ( kızınızın neden estetik istediğiyle ilgili varsayımsal bir neden sunduğum kısım) anlamadığınız için hayal gücümün genişliğinden başlayıp dedikodu ve önyargıyla devam etmişsiniz fakat yine temelsiz olmuş. İlk mesajınızda dedikodu yapan ve sizi ilgilendirmeyen, kadının fikrinizi sormadığı burnu hakkında buraya yazıp dedikodu yapan ve kadının estetiğe ihtiyacı var diyen sizsiniz. Belki yine anlamamışsınız özetliyorum. Kızınızla konuşurken onu eleştirdiğinizi veya başka insanları çekiştirdiğinizi söylemedim, bu kafa yapınızı kızınız başkalarıyla olan konuşmalarınızdan hatta bakışlarınızdan fark ediyorsa güzellik konusunda takıntılı olacaktır. Ayrıca hala gerekli estetik operasyon diyorsunuz, herhangi bir estetik operasyonu gerekli kılan nedir? Kişinin mutsuz veya rahatsız olması. O kadın burnuyla ilgili bir sorun yaşamıyorsa bunun gerekli olduğunu söylemeniz hadsizlik işte. Size ne? Sizin çok beğendiğiniz burnu kızınızın hoşuna gitmez yaptırır bu onun için gerekli olabilir mesela? Bu göreceli bir şeydir neyin ihtiyaç veya gereklilik olduğuna karar verirken genel kabul gören güzellik standartlarından bahsetmiş oluyorsunuz, herkesin estetik algısının farklı olduğunu kızınızla yaşadığınız örnekten anlayıp dış görünüş hakkında hiçbir yorum yapmamalısınız. Çünkü şu basit gerçeği anlamıyorsunuz, kadının burnu çok büyüktü estetik olması lazım = büyük burun çirkindir düzeltilmesi gerekir ve tanımadığımız insanlar fikri sorulmadığı halde dış görünüşümüzü eleştirme hakkına sahiptir. Ay ne yorucusunuz yazdıklarımı tek tek açıklattınız bir de okuduğunu anlamıyorsun diye bana diyorsunuz. İyi günler

Üzgünüm okuduğunu anlamayan sizsiniz çünkü gidip kızınıza bunu anlattığınızı söylemedim ki zaten. Burdaki konuşmanızı yani burda yazdığınız “kadının operasyona ihtiyacı var” cümlesini hadsizlik olarak değerlendirdim, burda yaptığımız yazışma eylemini konuşmak olarak nitelendirebilir miyim yoksa biri yazılı biri sözlü diye eylemlerin farklarını mı anlatırsınız? İkinci olarak anlamadığınız kısım şu olmuş, kızınızın yanında da bu tarz yorumlar yapıyorsanız (yapıyor iseniz) dedim. Eylemler konusundaki uzmanlığınıza kipleri öğrenerek devam edin.
Yazdıklarımı ( kızınızın neden estetik istediğiyle ilgili varsayımsal bir neden sunduğum kısım) anlamadığınız için hayal gücümün genişliğinden başlayıp dedikodu ve önyargıyla devam etmişsiniz fakat yine temelsiz olmuş. İlk mesajınızda dedikodu yapan ve sizi ilgilendirmeyen, kadının fikrinizi sormadığı burnu hakkında buraya yazıp dedikodu yapan ve kadının estetiğe ihtiyacı var diyen sizsiniz. Belki yine anlamamışsınız özetliyorum. Kızınızla konuşurken onu eleştirdiğinizi veya başka insanları çekiştirdiğinizi söylemedim, bu kafa yapınızı kızınız başkalarıyla olan konuşmalarınızdan hatta bakışlarınızdan fark ediyorsa güzellik konusunda takıntılı olacaktır. Ayrıca hala gerekli estetik operasyon diyorsunuz, herhangi bir estetik operasyonu gerekli kılan nedir? Kişinin mutsuz veya rahatsız olması. O kadın burnuyla ilgili bir sorun yaşamıyorsa bunun gerekli olduğunu söylemeniz hadsizlik işte. Size ne? Sizin çok beğendiğiniz burnu kızınızın hoşuna gitmez yaptırır bu onun için gerekli olabilir mesela? Bu göreceli bir şeydir neyin ihtiyaç veya gereklilik olduğuna karar verirken genel kabul gören güzellik standartlarından bahsetmiş oluyorsunuz, herkesin estetik algısının farklı olduğunu kızınızla yaşadığınız örnekten anlayıp dış görünüş hakkında hiçbir yorum yapmamalısınız. Çünkü şu basit gerçeği anlamıyorsunuz, kadının burnu çok büyüktü estetik olması lazım = büyük burun çirkindir düzeltilmesi gerekir ve tanımadığımız insanlar fikri sorulmadığı halde dış görünüşümüzü eleştirme hakkına sahiptir. Ay ne yorucusunuz yazdıklarımı tek tek açıklattınız bir de okuduğunu anlamıyorsun diye bana diyorsunuz. İyi günler
Hişşttt sakin bu ne hiddet ne celal!! Bu şekilde insanlara sataşarak hayatınızı yorucu hale getiren sizsiniz. Üşenmeyip uzun uzun yazmışsınız ama algı probleminiz konusunda fikrim sabit.

“Sizi hiç ilgilendirmeyen ve fikriniz sorulmayan konularda yorum yapmak” demişsiniz ya bu forumların soru/cevap içeriği hakkında bakış açınızı resetleyin, çünkü forumların amacını kavrayamamışsınız.
Madem fikrinizin sorulmadığı konularda cevap vermemek gerekir, kızımla ilişkim/konuşmalarım konusunda sizden fikir istediğim bir cümlemi mi gördünüz? Zaten bu üslupla fikir isteyeceğim son kişi olurdunuz.

Lütfen bana tekrar yazmayın (forumlardaki konular haricinde can sıkıntısından birilerine çatmak ve klavye delikanlılığı yapmak yasak çünkü) üslubunuzun iticiliği nedeniyle, beni niyetinizin temizliği konusunda ikna edemeyeceksiniz ve sağlıklı bir iletişim olmayacak.

Sözüm ona bana had bildirmeye çalışırken yaptığınız hadsizlik için, hakaretinizi size iade ediyorum.
Siz dilerseniz sayfalarca yazıp kendi kendinize kavganıza devam edebilirsiniz, size cevap vermeyeceğim. Çünkü dediğim gibi muhattap alabilmem için okuduğunuzu anlamanız gerekir öncelikle.
NOKTA...

İnsallah olursunuz.Bir bucuk seneye yakın oluyor ameliyat olmam.Sadece buzları burnunuzda tutmanızı tavsiye edebiliri.Bu arada hemen sargı gecınce falan sekıl oturmuyor.Sakın şok olmayın:) ben alcı cıkınca bıle cok begenmıstm oyle yonlendırdım kendımı bu arada:)İniaşşah istediğiniz burna kavusursunuz:)
Peki kendi burnunuz gibi rahat kullanabiliyor musunuz?

4 tane arkadaşım burun estetiği yaptırdı. Hepsi gayet hoş oldular. Hele bir tanesi müthiş oldu. Eğer çok rahatsızsanız bence denemelisiniz.Çok kötü görünmüyorsa ameliyatsız çözümleri deneyin önce. Burun kemerini silikleştirecek makyaj tekniklerini deneyebilirsiniz mesela.

Sağlık problemleminiz var mı ? Nefes alamama horlama sürekli nezle gibi ?
Sağlık problemleminiz yoksa bence yaptırmayın. Eminim burnunuz yüzünüze çok uygundur. Yüz asimetriginizi bozmayın derim

Kızlar hafif bir kemerim ve biraz da düşüklük var burnumda önden gayet güzel ince bir burnum var ama kemer beni rahatsız ediyor. Ama kimisi diyor ki bana ameliyat olursan daha kötü olur veya riskli. Bir yaptıran mutlaka ikinciyi oluyor. Onun sonu yok estetiğin başka yerlerini yaptırırsın vs. Siz ne düşünüyorsunuz estetik konusunda elbette benim kararım ama böyle riskler var mı ?
sağlık sorunun olmadığı sürece vücuduna müdahale ettirme. herşeyin en iyisi doğal olanıdır.
inan bu işlemi yapan doktorları bir inceleyin. hiçbiri vücutlarına keyfi olarak müdahale ettirmiyor. hatta ve hatta birçoğunda ihtiyaç olmasına rağmen ne kadar idare edebilirse etsin dediğini bile duydum.
birçok diş doktorundan birebir duydum. en iyi diş kendi dişindir. ama tabi ki sağlık sorunu yoksa diyorum.
bu işi yapanlarin kendisi yapmıyorsa orada bir duracaksın derim.

ya sizin gibiler yüzünden bu sitede vakit geçirmek de zorlaştı resmen.
kadın ne güzel insanca fikrini yazmış paylaşmış. kadına duvara çarpan araba misali resmen gelip hakaret yağdırmışsınız.
ve bu kişi de sizin yüzünüzden ceza alıp o da banlanmış. sizin gibi çok var bu sitede. durup dururken millete sataşan.
yani gerçekten Allah sizin gibilerden hayatın heryerinde bizi uzak tutsun.

vucutda saglık sorununa neden olmuyorsa ve psıkolojık sorun da yaratmayan hıc bırsey degıstırılmemelıdır bence zevkıne keyfıne iş olsun dıye degıstırmek cok yersız bır macera olur

neden yanı ? zaten sorun yokmus ...karsıya bakıncaa gormenızı engellemıyorsa, nefes almanızı yemek yemenızı opusmenızı falan engellemıyorsa... bır burun nasıl bır problem yasatabılır kı ınsana kesıp yontup atmak zorunda kalınsın

karısmayın bence burnunuza

Benim de çok çirkin bir burnum var,karekteristik ve ben bu karekterden nefret ediyorum.Hep korkakligimdan yaptırmadım.Simdiki aklım olsa yaptirirdim.Yaptiran arkadaşlarımda var gerçekten güzellik katıyor burun estetiği ,ikisi de çok güzel olmus,keşke ben de zamanında yaptirsaydim.

Benim de çok çirkin bir burnum var,karekteristik ve ben bu karekterden nefret ediyorum.Hep korkakligimdan yaptırmadım.Simdiki aklım olsa yaptirirdim.Yaptiran arkadaşlarımda var gerçekten güzellik katıyor burun estetiği ,ikisi de çok güzel olmus,keşke ben de zamanında yaptirsaydim.
Yaş kaç? Bn 40 da yaptırdım gayet iyi oldu eskisinden

Back
X