• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Sizce estetik gerekli mi?

Abi estetik bir ameliyat olmayan konusmasin lutfen ya ,riskleri var agrisi sizi dinmiyor belirli sure sonra bir falso verebiliyor ,burun ameliyatlarina gogus ameliyatlarina sahidim sonuclari bir gorsen aklindan gecirmezsin.(burun icin)ustelik inanilmaz yapay duruyor ...neyse yaa
Öyle mii diyorsunuz 😕 teşekkür ediyorum. İnsanlar hiç ağrı olmuyor falan da dediler ama

Burnunun çok büyük problemi yoksa oynanmamalı bence. Karakter katar yüzüne hafif kemer. Ben yaptırdım ama kocamannn etli bir burnum vardı. Önden 2 ye ayrık gibiydi. Şu an çok doğal ve güzel oldu ama selfielerde biraz yamuk çıkıyor uğraşıyorum çoktandır. Yüzde 80 memnunum. Selfie çekilmezsem sorunum yok
Yaa benim çok kötü değil ama güzel de değil o yüzden şu süreçte ameliyat olmak için çok uygun. Evdeyim hazır önümüzdeki ay

Yaa benim çok kötü değil ama güzel de değil o yüzden şu süreçte ameliyat olmak için çok uygun. Evdeyim hazır önümüzdeki ay
Seni mutsuz ediyorsa madden de sıkıntıya düşürmeyecekse yaptır. Ama tutulan bir dr dan bu sene artık amliyat için randevu alamazsın bil. Tahminim en erken ocak gibi olur. Ayrıca Revizyon da çok daha pahalı bunu da unutma. Herşey umdupun gibi olsun

Seni mutsuz ediyorsa madden de sıkıntıya düşürmeyecekse yaptır. Ama tutulan bir dr dan bu sene artık amliyat için randevu alamazsın bil. Tahminim en erken ocak gibi olur. Ayrıca Revizyon da çok daha pahalı bunu da unutma. Herşey umdupun gibi olsun
Çarşamba oluyorum şuan gelişen bir durum umarım iyi olur. Nefes sıkıntısı da vardı pek değiştirmeden kemeri de alacağım

İşe başlar başlamaz her tarafıma esttik yaptıracağım isteyen yapmacık desin riskli desin benim bedenim benim kararım. Benim anlamadigim hepimizin bayildigi Serenay Sarılaya da bile göğüs estetigi var ama ünlüleri beğenirken doğal güzel zannederken cevremizdekilere aaa ne kadar yapmacik diyoruz. Size yaptirin ya da yaptirmayın diyemem. Riskleri var ama değer mi değmez mi siz karar verin.

Kızlar hafif bir kemerim ve biraz da düşüklük var burnumda önden gayet güzel ince bir burnum var ama kemer beni rahatsız ediyor. Ama kimisi diyor ki bana ameliyat olursan daha kötü olur veya riskli. Bir yaptıran mutlaka ikinciyi oluyor. Onun sonu yok estetiğin başka yerlerini yaptırırsın vs. Siz ne düşünüyorsunuz estetik konusunda elbette benim kararım ama böyle riskler var mı ?
bir yakınım yaptırdı. çocukluğunu bilirim. ha kötü de olmadı. ama artık onunla konuşurken bir yabancıyla konuşuyormuşum gibi hissediyorum. yüz ifadesi her şeyi değişti...

bir yakınım yaptırdı. çocukluğunu bilirim. ha kötü de olmadı. ama artık onunla konuşurken bir yabancıyla konuşuyormuşum gibi hissediyorum. yüz ifadesi her şeyi değişti...
Yaa ben çarşamba olacağım ani gelişen bir olay. O yüzden bu tarz şeyleri okurken üzülüyorum. Ben ifademin değişmesini hiç istemem.

Ben yıllar önce yaptırdım ve çok da memnun kaldım. Gerçekten de hiç ağrım olmadı. Kendim için yaptığım en iyi şeylerden biri oldu o operasyon. Özelden yazabilirsiniz dilerseniz 😊

Çarşamba oluyorum şuan gelişen bir durum umarım iyi olur. Nefes sıkıntısı da vardı pek değiştirmeden kemeri de alacağım
Çok ilginç. Bir kere şu anda korona testi olmadan hiçbir ameliyat duymadım ki o da 2 günde sonuçlanıyor en erken. Nasıl çarşamba ameliyat?

Hiç abartmıyorum harika bir burna sahip ergen kızım ileride burnunu yaptırmayı planlıyor. Dudağının üstünde minicik bir beni var aldırıcam diye tutturdu. Dudak üstü benini özellikle yaptıranlar var, bence çok hoş duruyor diyorum inandıramıyorum.

Diğer yandan geçenlerde bir iş görüşmesinde bir kadınla tanıştım, burnu o kadar büyük ve kemerliydi ki gerçekten çok kötü duruyordu. Hatta hiç bu kadar büyük burna sahip bir kadın görmemiştim diye düşündüm.

Yani şimdi bu iki örneğe bakarsak kızım şu saçma bloggerların etkisiyle fabrikasyon bir yüze sahip olmak için gereksiz bir operasyon istiyor. Ama ikinci örnekteki kadının kesinlikle bir operasyona ihtiyacı var bence. Siz bu örneklerin neresindesiniz, gerçekten görüntüyü ciddi anlamda bozan bir şey yoksa hiç kalkışma derim.

İnan birbirinin aynı yüze sahip, aynı fabrikadan çıkmış görüntüsü veren ünlüleri görmek itici geliyor bana. O kadar çoklar ki güzellikleri farkedilebilir değil.

Kızlar hafif bir kemerim ve biraz da düşüklük var burnumda önden gayet güzel ince bir burnum var ama kemer beni rahatsız ediyor. Ama kimisi diyor ki bana ameliyat olursan daha kötü olur veya riskli. Bir yaptıran mutlaka ikinciyi oluyor. Onun sonu yok estetiğin başka yerlerini yaptırırsın vs. Siz ne düşünüyorsunuz estetik konusunda elbette benim kararım ama böyle riskler var mı ?
Ciddi bir rahatsızlığınız yoksa burun dolgusu yaptırmak en mantıklısı

ben yaptırdım cok memnunum ıyıkı de yaptırmısım.

Estetik uyuşturucu mu ki bir yaptıran bir daha yaptırsın😂 yaptırmayan insanların size olumsuz yönde akıl vermesi de ilginç. Ben yaptırmadım ama hep derim insan nasıl mutlu olacaksa ve sağlığına zarar vermeyecekse o yönde yaptırmalı. Burnunuz sizi çok rahatsız ediyor mu mesela? Ediyorsa yaptırın

Burun dolgusu riskli bir islemdir.korluge bile sebep olabilme ihtimali var yalniz.surekli yaptiracaksiniz eger dolgu yaptirirsaniz.daha maliyetli olacak ve riskli.burun ameliyati agrili bi islem degil.sadece doktoru iyi secin ucuz diye bilinmedik birine yaptirmayin.bir defa yaptiracaksiniz ve omur boyu.

Yaaa çok sevindim. Ben de yarın olacağım bakalım.
Ay hadi bakalıminşallah su gibi cabucak geçiversin.Bu arada ben ameliyata,eski halinden daha iyi olucak mantığı ile girdim.Ameliyattan sonra hiç ağrım sızım falan da olmadı.Bu arada sana tavsiye ameliyattan sonra burnuna koyman için getirdikleri buzları asla yuzune koymamazlık etme.O sayede hıc morarmadım

Ay hadi bakalıminşallah su gibi cabucak geçiversin.Bu arada ben ameliyata,eski halinden daha iyi olucak mantığı ile girdim.Ameliyattan sonra hiç ağrım sızım falan da olmadı.Bu arada sana tavsiye ameliyattan sonra burnuna koyman için getirdikleri buzları asla yuzune koymamazlık etme.O sayede hıc morarmadım
Çok teşekkür ediyorum mutlaka koyacağım. Sizin gibi mutlu olurum ben de inşallah. Siz ne zaman oldunuz?

Back
X