- 17 Eylül 2016
- 449
- 160
- 33
- 35
- Konu Sahibi Loveangel1
-
Geçen bi arkadaşımla resim çekimdik.onun burnu da kötü.estetik mi yaptırsak beraber dedi.o zamandan beri daha çok kafama takıldı.hiç gerek yok
Normalde de hiçbir sosyal hesap kullanmam ve foto koymam onun için bu kadar kapattım:)Direkt burnuna bakinca biraz buyuk gibi durabilir ama yuzune uyuyo bence, tam goremesekte:))
İmkanın varsa ol yandan bakınca düz değilHerkese iyi günler.uzun zamandır kafamı kurcalayan bi konu var burun estetiği.olup olmamak konusunda kararsızım.korkuyorum açıkçası.daha önce sık hastalandığından dolayı kbb doktoruna gittim burun kemiğimde eğrilik olduğunu söyledi istersen ameliyat edebilirim dedi.daha sonra başka kbb ve estetik doktorlarına da gittim hepsi eğrilik olduğunu söyledi.eşim gerekiyorsa yaptıralım dedi.o sadece sağlık açısından dedi ama ben acaba estetikte olsam mı diye de düşündüm.ama kararsızım.yani ameliyat korkum var.birde burada olup pişman olanları da okuyunca daha kararsız kalıyorum.sizce olmalı mıyım.yandan foto hayatta çektirmem nefret ederim.ama sırf bunun için estetik ameliyat olunur mu ya daha çok pişman olursam.fikirlerinizi bekliyorum.
Bende ondan korkuyorum ya çok pişman olursam diye.yandan sevmiyorum.bazen eşimle bile konuşurken yan durmak istemiyorum.önden pek bi sıkıntı yok. yandan kemeri var azıcık ama bilemedim. yani elletenleri de görüyoruz öyle çok iyi bilinen bi doktora gitmediğin zaman sıkıntılar oluyor.
Bende onun için istiyorum şöyle dümdüz olsa ne güzel olurmuşİmkanın varsa ol yandan bakınca düz değil
Törpüleme daha mı rahat oluyor . Estetik açıdan fiyat açısından vsKemerinizi törpületin estetik müdahaleye gerek yok
Onemli ama su; dunyanin en guzel gozunu yuzunu burnu dudagini koymuslar.. cok cirkin bise cikmis:) demem o ki kusur olarak goruyosan bile sev kendini.. ve eminim tum yuzune bakinca siritmiodur burnunNormalde de hiçbir sosyal hesap kullanmam ve foto koymam onun için bu kadar kapattım:)
Onu da araştırdım.ama herkese yapmıyorlarmış.Kemerinizi törpületin estetik müdahaleye gerek yok
Evet aslında o kadar kötü değil.gözlerimi kapattım ama gözlerimi çok beğenirler meselaOnemli ama su; dunyanin en guzel gozunu yuzunu burnu dudagini koymuslar.. cok cirkin bise cikmis:) demem o ki kusur olarak goruyosan bile sev kendini.. ve eminim tum yuzune bakinca siritmiodur burnun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?