Sizce estetik olmalı mıyım? Resimli

Loveangel1

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
17 Eylül 2016
449
160
33
35
Herkese iyi günler.uzun zamandır kafamı kurcalayan bi konu var burun estetiği.olup olmamak konusunda kararsızım.korkuyorum açıkçası.daha önce sık hastalandığından dolayı kbb doktoruna gittim burun kemiğimde eğrilik olduğunu söyledi istersen ameliyat edebilirim dedi.daha sonra başka kbb ve estetik doktorlarına da gittim hepsi eğrilik olduğunu söyledi.eşim gerekiyorsa yaptıralım dedi.o sadece sağlık açısından dedi ama ben acaba estetikte olsam mı diye de düşündüm.ama kararsızım.yani ameliyat korkum var.birde burada olup pişman olanları da okuyunca daha kararsız kalıyorum.sizce olmalı mıyım.yandan foto hayatta çektirmem nefret ederim.ama sırf bunun için estetik ameliyat olunur mu ya daha çok pişman olursam.fikirlerinizi bekliyorum.

Eklentiler

• 93E99614-8DCE-456E-92CC-16335823D4C3-823-000000E593521E6D.webp
    16 KB · Görüntüleme: 2.828
  • 597CFFC0-89D0-4C8C-890B-D2E359A90714-823-000000E7DDD85897.webp
    11,9 KB · Görüntüleme: 2.797
  • 5DCE7A71-4469-4E78-AEC5-98AE4533F3B6-823-000000E859D317A3.webp
    14,2 KB · Görüntüleme: 2.734
Saçmalama ne estetiği.
Kolay sanıyorsun sanırım ameliyat evresini.
Aç bi bak kötü burunlara haline şükredersin ben hiç göze batan birşey göremedim.
Tamamen rahat batması sendromu bu kusura bakma ama

İmkanın varsa ol yandan bakınca düz değil

önden pek bi sıkıntı yok. yandan kemeri var azıcık ama bilemedim. yani elletenleri de görüyoruz öyle çok iyi bilinen bi doktora gitmediğin zaman sıkıntılar oluyor.
Bende ondan korkuyorum ya çok pişman olursam diye.yandan sevmiyorum.bazen eşimle bile konuşurken yan durmak istemiyorum.

Normalde de hiçbir sosyal hesap kullanmam ve foto koymam onun için bu kadar kapattım:)
Onemli ama su; dunyanin en guzel gozunu yuzunu burnu dudagini koymuslar.. cok cirkin bise cikmis:) demem o ki kusur olarak goruyosan bile sev kendini.. ve eminim tum yuzune bakinca siritmiodur burnun

Onden gayet guzel. Profilden de biraz kemer var ama hic rahatsiz etmedi.
Benim bir arkadasim estetik oldu. Onun da ihtiyaci yoktu.
Evet cok guzel bir burnu var ama yuzu,ifadesi degisti. Onceden daha guzeldi.
Gercekten bazi insanlara burun estetigi cok yakisiyor estetige de hic karsi degilim ama sizin gercekten ihtiyaciniz yok :)

Onemli ama su; dunyanin en guzel gozunu yuzunu burnu dudagini koymuslar.. cok cirkin bise cikmis:) demem o ki kusur olarak goruyosan bile sev kendini.. ve eminim tum yuzune bakinca siritmiodur burnun
Evet aslında o kadar kötü değil.gözlerimi kapattım ama gözlerimi çok beğenirler mesela

ben olsam yaptırırdım burun yüzde çok önemli, yüzünü tam göremesekte küçük bir yüzün var gibi ve büyük duruyo yüzüne göre

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…