- 2 Ekim 2015
- 1.295
- 1.296
- 133
- Konu Sahibi Loveangel1
-
Aslında en çok aklıma yatan bu.yani estetikten ziyade acaba dolgu mu yaptırsam diye de düşünüyorum.Gerek yok bence eğer çok rahatsızsan dolgu yaptır
Ya estetik burunlar hep ayni o kdrda belli oluyoki: ( herkes ayni fabrikadan cikma gibiEvet aslında o kadar kötü değil.gözlerimi kapattım ama gözlerimi çok beğenirler mesela
Benimki diil sekerim :)Ya estetik burunlar hep ayni o kdrda belli oluyoki: ( herkes ayni fabrikadan cikma gibi
Neden ki canım.sen oldun mu pekiBenim burnumda senin gibi. Normal şartlarda düşün derim ama sana düşünme derim, neden?
Senin kalın dudak gibi bir artın var.Sen düşünemezsin.
Geçen bi arkadaşımla resim çekimdik.onun burnu da kötü.estetik mi yaptırsak beraber dedi.o zamandan beri daha çok kafama takıldı.
bence hiç gerek yok gibi duruyor :)Herkese iyi günler.uzun zamandır kafamı kurcalayan bi konu var burun estetiği.olup olmamak konusunda kararsızım.korkuyorum açıkçası.daha önce sık hastalandığından dolayı kbb doktoruna gittim burun kemiğimde eğrilik olduğunu söyledi istersen ameliyat edebilirim dedi.daha sonra başka kbb ve estetik doktorlarına da gittim hepsi eğrilik olduğunu söyledi.eşim gerekiyorsa yaptıralım dedi.o sadece sağlık açısından dedi ama ben acaba estetikte olsam mı diye de düşündüm.ama kararsızım.yani ameliyat korkum var.birde burada olup pişman olanları da okuyunca daha kararsız kalıyorum.sizce olmalı mıyım.yandan foto hayatta çektirmem nefret ederim.ama sırf bunun için estetik ameliyat olunur mu ya daha çok pişman olursam.fikirlerinizi bekliyorum.
Gostermezsen inanmam :)))Benimki diil sekerim :)
Doktorlar istedigin gibi yapiyor , kimse anlamaz benimkinin estetikli oldugunu
Yok canım biliyorum.doktor anlattı.yanlarını kırcaz dediSaçmalama ne estetiği.
Kolay sanıyorsun sanırım ameliyat evresini.
Aç bi bak kötü burunlara haline şükredersin ben hiç göze batan birşey göremedim.
Tamamen rahat batması sendromu bu kusura bakma ama
Benim dudaklarım ince. Onun için burun kemerim direk göze batıyor.Neden ki canım.sen oldun mu peki
Çok teşekkür ederim.bende olanlara bakıyorum genelde çok güzel oluyor.Onden gayet guzel. Profilden de biraz kemer var ama hic rahatsiz etmedi.
Benim bir arkadasim estetik oldu. Onun da ihtiyaci yoktu.
Evet cok guzel bir burnu var ama yuzu,ifadesi degisti. Onceden daha guzeldi.
Gercekten bazi insanlara burun estetigi cok yakisiyor estetige de hic karsi degilim ama sizin gercekten ihtiyaciniz yok :)
Çok teşekkür ederim.bende olanlara bakıyorum genelde çok güzel oluyor.
Bazılarının ki gerçekten çok güzel oluyor ama canım.şimdi daha doğal burun yapıyor doktorlar genelde.Ya estetik burunlar hep ayni o kdrda belli oluyoki: ( herkes ayni fabrikadan cikma gibi
Bilmemki unluler bile yaptiriyo hepsi ayni gibiBazılarının ki gerçekten çok güzel oluyor ama canım.şimdi daha doğal burun yapıyor doktorlar genelde.
Anladım canım evet dudaklarım kalın benim gözlerimde iri aslında.keşke burnumda güzel olsaymış:)Benim dudaklarım ince. Onun için burun kemerim direk göze batıyor.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?