- 17 Eylül 2016
- 449
- 160
- 33
- 35
- Konu Sahibi Loveangel1
-
Ben 7. Sınıfta filandım sanırım halamın kızı burun ameliyatı oldu.estetik yani.benim okula gelmişlerdi beni ziyarete, ameliyattan birkaç gün sonra.çocuklar etrafına toplanmıştı kamyon mu çarptı sana diyeBenim de fotoğraflarda önden hafif sağa dönük poz verince burnum iyi çıkar, düz çekindiğimde de fena değildir ama tam sağ ya da sol profilden asla fotoğraf vermem, uzundur burnum ve hafif bir asimetri de var sanırım :))
Bilmiyorum kendime kıyabilsem hani emin olsam... Dakika beklemezdim. Ama ben korkuyorum işte, acır, şişer filan, ameliyat olayı çok ürkütüyor beni. Bi arkadaşım burun estetiği oldu, hani kız "İyi ki yaptırdım" diyor ama gel gelelim aylarca sürünmüştü ameliyat sonrası. Morluk, hassasiyet, ağrı, şişlikler... Değer mi diyorum, bi de tam güzel sonuç alınır mı o da bi muamma. Bilemiyorum öyle :)
gözlerinide aç silersin fotolarını daha sonra tam görelim bi.Evet aslında o kadar kötü değil.gözlerimi kapattım ama gözlerimi çok beğenirler mesela
Öyle olsa kimse estetiğe ne para verir Nede o kadar acı çeker canım.estetiğe gerek yok diş macunuyla aliminyüm folyonun bir parçasini al sür ve burnuna şekile gir :) internetten görmüşüm düz<mdüz yapıyomuş.. denemedim ya yapan varmi bilmiyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?