Sizce estetik olmalı mıyım? Resimli

Evet gercekten cok guzel oluyor ama bazen yuzun ifadesi degisiyor. Sizin gayet guzel.
Siz bilirsiniz tabii ama disardan bir goz olarak gordugumu soyledim. :)
Evet belki arkadaşınız sürekli yanınızda olduğu için daha iyi fark etmişsinizdir.benim öyle çok yakınımda olan kimse yok.sağolun yorumunuz için:)

Eğer imkanınız varsa çookk iyi araştırıp yaptırın bence.. Manken burnu gibi çok kalkık ve kavisli bi burun yaptırmak istemezseniz gayet doğal ve estetik bi burnunuz olabilir bence. Ama işini çok iyi yapan birini bulmak gerçekten çok önemli..

Yani çok da gerek yok, ama olsa da çok güzel duracak gibi..
Evet işte bende diyorum şöyle yandan çok hafif kavisli bi burun çok yakışır bana ama korkum ya pişman olursam.çünkü babam filan istemiyor zaten bide kötü olursa valla dillerinden kurtulamam.bide sonra revizyon filan valla ne biliyim kafam epeyce karışık.

Törpüleme daha mı rahat oluyor . Estetik açıdan fiyat açısından vs
Törpüleme hem lokal oluyor hemde 20 dk anca sürüyor . Gerçi süresi kemiğe göre değişiyor. Fiyat bilmiyorum. Devlette bile yapılabilir risklik kötü durumluk bir konu mevzusu yok. Basit bi operasyon

Onu da araştırdım.ama herkese yapmıyorlarmış.
Bilmem ben doktoruma törpületmek için gittim doktorda burnun kırık senin ameliyat şart dedi. Ameliyat oldum o yüzden. Sonra biraz kemik çıkıntım vardı törpüleyelim ister misin dedi gerek yok dedim. Devlette oldum bide

Törpüleme hem lokal oluyor hemde 20 dk anca sürüyor . Gerçi süresi kemiğe göre değişiyor. Fiyat bilmiyorum. Devlette bile yapılabilir risklik kötü durumluk bir konu mevzusu yok. Basit bi operasyon
Canım ben dişçiye gitmeye korkan biriyim.lokal olarak asla burun törpüsü yaptıramam:KK17:

Profilden cok hafif kemerli görünüyor.düz duruşta gayet normal.deviasyon ameliyati+estetik dusunuyorsunuz sanirim.
Deviasyon ameliyatini nefes almakta zorlananlar ve gece horlayanlar oluyor diye biliyorum.ama bu ameliyati olan cogu yakinim horlamaya devam ediyor.

Bilmem ben doktoruma törpületmek için gittim doktorda burnun kırık senin ameliyat şart dedi. Ameliyat oldum o yüzden. Sonra biraz kemik çıkıntım vardı törpüleyelim ister misin dedi gerek yok dedim. Devlette oldum bide
Hayırlı olsun.gidersem bu törpü işini bi sorayım bende ama lokal olursa yaptıramam.

Profilden cok hafif kemerli görünüyor.düz duruşta gayet normal.deviasyon ameliyati+estetik dusunuyorsunuz sanirim.
Deviasyon ameliyatini nefes almakta zorlananlar ve gece horlayanlar oluyor diye biliyorum.ama bu ameliyati olan cogu yakinim horlamaya devam ediyor.
Benim horlama sorunum yok.ama çok rahat nefes alamıyorum sol tarafımdan.

Canım ben dişçiye gitmeye korkan biriyim.lokal olarak asla burun törpüsü yaptıramam:KK17:
Dişçiye bende korkarım :-) ameliyat oldum ama saçma bir şekilde ameliyat olmak hoşuma gitti hele tamponlar çıkarken :-) :-) morarma şişme hiç birşeyim olmadı çünkü estetik yaptırmadım kesme biçme olmadı. Burun içindeki kemiği düzeltti. Bizimki görüntü bozukluğu değil sağlık problemi. Sendede kemik eğriliği var ve bu sağlığı olumsuz etkiler. Mesela nefes alman vermen sorunludur. Horlama problemin olabilir. Ağız suyu akıntısı yapabilir. Bu yüzden sen estetik değil kemik düzelttirmek için ol olacaksan

Dişçiye bende korkarım :-) ameliyat oldum ama saçma bir şekilde ameliyat olmak hoşuma gitti hele tamponlar çıkarken :-) :-) morarma şişme hiç birşeyim olmadı çünkü estetik yaptırmadım kesme biçme olmadı. Burun içindeki kemiği düzeltti. Bizimki görüntü bozukluğu değil sağlık problemi. Sendede kemik eğriliği var ve bu sağlığı olumsuz etkiler. Mesela nefes alman vermen sorunludur. Horlama problemin olabilir. Ağız suyu akıntısı yapabilir. Bu yüzden sen estetik değil kemik düzelttirmek için ol olacaksan
Evet nefes alma ve ağız suyu akıntısı oluyor.horlama sorunum yok şükür kilolu değilim belki ondan.

Back
X