- 4 Mayıs 2011
- 24.320
- 45.697
- 798
- Konu Sahibi Loveangel1
Törpü lazim azcık
Benimki de onden sorunsuz profil kötü
Benimki de onden sorunsuz profil kötü
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Telekkür ederim tatlım.Bence burnunuz hic kotu degil. Gorunusu kotu olsa inanin söylerdim direkt yaptirin diye ama göze batan bir goruntu yok
Ahhaaa ayol ben bodrum'da yasiyorum ya , gormek istiyosan kalk gel dedim , ne tehdidiTehdit mi ettin guzel bisey mi soledin ablam yhaa :))
Canım ben dişçiye gitmeye korkan biriyim.lokal olarak asla burun törpüsü yaptıramam![]()
Emin ol pişman olmazsın şuan ki halinden çok daha iyi olur ne burunlar yapıolar ve gerçektn burun insanı tamamen değiştiriyorBende ondan korkuyorum ya çok pişman olursam diye.yandan sevmiyorum.bazen eşimle bile konuşurken yan durmak istemiyorum.
Burnun gayet hoş gerek yok benceHerkese iyi günler.uzun zamandır kafamı kurcalayan bi konu var burun estetiği.olup olmamak konusunda kararsızım.korkuyorum açıkçası.daha önce sık hastalandığından dolayı kbb doktoruna gittim burun kemiğimde eğrilik olduğunu söyledi istersen ameliyat edebilirim dedi.daha sonra başka kbb ve estetik doktorlarına da gittim hepsi eğrilik olduğunu söyledi.eşim gerekiyorsa yaptıralım dedi.o sadece sağlık açısından dedi ama ben acaba estetikte olsam mı diye de düşündüm.ama kararsızım.yani ameliyat korkum var.birde burada olup pişman olanları da okuyunca daha kararsız kalıyorum.sizce olmalı mıyım.yandan foto hayatta çektirmem nefret ederim.ama sırf bunun için estetik ameliyat olunur mu ya daha çok pişman olursam.fikirlerinizi bekliyorum.