Sizce estetik olmalı mıyım? Resimli

Ben devlet hastanesinde geçen yıl ameliyat oldum öyle çok fahis bir fiyatta ödemedim.
Hem sağlık hem estetik acıdan.
Şu an çok memnunum benim de öyle aşırı büyük bir burnum yoktu yandan kemerim vardı ama seninkinden bi tik daha büyüktü.
Şu an çok doğal burnum insanlar anlamıyor bile estetik olduğunu sen de bi güzellik bi değişiklik var diyorlar ama çözemiyorler ne olduğunu.
Yani Ben öneriyorum sadece b8r hafta zorluğu var o kadar onun dışında her şey geçiyor. Ama doktorunu iyi araştır.
Bir de estetik olmasan da zaten aynı işlemden geçecek burnun o acıyı eziyeti cekeceksin yaptirmisken şeklini de düzeltir derim ben .

Hayır yaptırmayın gayet iyi

Hiç gerek yok.. ama illa istiyorsan birzcık kemerini düzelttir.. burnunun anotomisi bozulmadan ;)

Ben riske girilecek kadar kotu bir burun gormedim.Bence yaptirmayin yuzunuzle orantili geldi.Azicik kusur iyidir takmayin kafaniza .:işsiz:

Burun güzel bence. Alt çene geride ve muhtemelen dişlerin caprasik çünkü alt dudağıni asagi düşüren bisey var. Sorun burunda degil. Genel olarak da iyisin. Kurcalamaman taraftariyim. Ama dişlerin kotuyse önce onu yaptir sonra ozguvenin duzelir zaten.

Benimde nefes alma problemm var hangi ilde oturuosun bende hem ameliyat hem estetik olcam kararlıyım doktorumuda buldum hayırlısı inşallah

Yuz simani etkileyen burnun yokki dusik burunlu olsaydin benim gibi ol diyebilirdim ama yuzunde kotu bir etki yapmamis,kemerde hafif egrilik var dogru ama neden bilmiyorum ben boyle hafif kavisli burunlari seviyorum cok abarti olmadigi surece cogu insanin yuzune yakisiyor dumduz burunlari hic sevmiyorum cok yapmacik duruyor

Herkese iyi günler.uzun zamandır kafamı kurcalayan bi konu var burun estetiği.olup olmamak konusunda kararsızım.korkuyorum açıkçası.daha önce sık hastalandığından dolayı kbb doktoruna gittim burun kemiğimde eğrilik olduğunu söyledi istersen ameliyat edebilirim dedi.daha sonra başka kbb ve estetik doktorlarına da gittim hepsi eğrilik olduğunu söyledi.eşim gerekiyorsa yaptıralım dedi.o sadece sağlık açısından dedi ama ben acaba estetikte olsam mı diye de düşündüm.ama kararsızım.yani ameliyat korkum var.birde burada olup pişman olanları da okuyunca daha kararsız kalıyorum.sizce olmalı mıyım.yandan foto hayatta çektirmem nefret ederim.ama sırf bunun için estetik ameliyat olunur mu ya daha çok pişman olursam.fikirlerinizi bekliyorum.
Burnun gayet hoş gerek yok bence :KK64:

İyi düşünmek lazım
2018-04-17 18.02.13.webp

Back
X