Sizce estetik olmalı mıyım? Resimli

Bencede gerek yok gayet iyi duruyor burnunuz oranı iyi eğrilik fazla yok kendine dert arama bence kolay değil cunku

Bence hiç oynama bedeninle.
Bak şöyle düşün,

Allah seni ozene bezene yaratmış zaten. Her noktan sana özel. Yüzüne uyumlu.cenene uyumlu yüz hatlarinla uyumlu. Ne gerek var şimdi hem paranı harcicak hemde acı çekeceksin.

O parayla gider iki gun kafanı dağıtır tatil bile yaparsın.

Şahsi fikrim bence hiiiccc gerek yok.
Teşekkür ederim canım.evet bide hiç yüzümle alakasız bişey yaparlarsa.zaten kafamı kurcalayan o.

Ben de kendi burnumu beğenmem, yüzüme göre küçük ve yandan bakınca bence basık bir ifade veriyor.
Belki kemeri törpületebilirsiniz ama büyüklüğüyle oynamayın derim.
Evet daha küçükte yüzüme yakışmaz.benimde tek sıkıntım kemer zaten.

Bence burnunuz hic kotu degil. Gorunusu kotu olsa inanin söylerdim direkt yaptirin diye ama göze batan bir goruntu yok

Estetik olarak gerek yok ama saglik acisindan ozellikle nefes problemin varsa ol ama o zaman da mutlaka estetik yaptir.Cunku ben 9 yil once nefes problemim var diye ameliyat oldum.Daha sonra burnum sola yatti,düstu ve iyice nefesim daraldi.Gecen sene mecbur tekrar ameliyat oldum.2.burun ameliyati daha zor oluyor kulagimdan 2 tane kikirdak alip burun ucu ve kökune eklediler.Yani ya hic olma yada estetikle beraber ol bence.

Bence gerek yok. Bir aşırılık olmadığı sürece herkes doğal haliyle güzel. Tv'de gördüğümüz insanların hepsinin burnu aynı dudakları aynı yanakları aynı hepsi birbirine benziyor fabrikadan cikma gibi. Sizin burnunuz oldukça doğal ve guzel

Önden hic sorunlu durmuyor gayet güzel.. yanda o kadar sorun yok bana göre.. sen bilirsin ama bana göre güzel burunlusun

Back
X