Sizce evde mi kaldım?

25yaşıma girdim ben. Üniversite yeni bitti ama.Kpssye girdim atanmak istiyorum.Çevremdekiler evlen kardeşin senden daha önce gitcek diye baskı yapıyo.yani evlenince nolcak daha mı mutlu olucam.Hem ben önce işimi garantilemek istiyorum.Ve öyle biriyle evlenmek istiyorum ki beni evliyken bile kaybetmekten korksun.sizce olmaz mi bu yaştan sonra geçti mi yaşim yaa.Ya da evde mi kaliyom :-( diyolar ki iste yaş gectikce kadin cok sey yasamis olur hos olmaz kimse istemezmis
kızlarımızın hali içler acısı

25 yasindayim 2 yillik evliyim 4 aylik bebegim var. Esimi cok seviyorum ama bazen sorumluluklar ust uste gelince acelem neymis 30 a kadar yolu vardi diyorum.

Artik 30 31 32 bunlar bile gec degil evlilik icin ki sen 25 yasindasin. Once atan sonra zaten kismetin cikar emin ol.

Ucu size de dokundu galiba. :)
Buyur burdan yak :KK70: öyle demek istememiştir ya

Dedi yahu, dedi. :)

25yaşıma girdim ben. Üniversite yeni bitti ama.Kpssye girdim atanmak istiyorum.Çevremdekiler evlen kardeşin senden daha önce gitcek diye baskı yapıyo.yani evlenince nolcak daha mı mutlu olucam.Hem ben önce işimi garantilemek istiyorum.Ve öyle biriyle evlenmek istiyorum ki beni evliyken bile kaybetmekten korksun.sizce olmaz mi bu yaştan sonra geçti mi yaşim yaa.Ya da evde mi kaliyom :-( diyolar ki iste yaş gectikce kadin cok sey yasamis olur hos olmaz kimse istemezmis
Bunlar belki anneannelerimiz zamanlarında kalan düşünceler. Evlenmek için ideal yaş yoktur hayat sizi oraya getirip şartlar uygun olduğun da evlenirsiniz

Durum vahim, çok fena evde kalmışsın sen. Bu yaştan sonra kimse almaz ki seni. Kim bilir neler gördün neler yaşadın, kaç adamın elini tuttun. Kim güvenecek sana şu saatten sonra. Ben olsam güvenmem, paşa oğluma almam.

Her mahalleye üniversite açınca üniversite mezunlarının ufku da mahalle teyzesi kadar oluyor anca.
Yaa ben gec evlenmek istiyorum.cevrem bu zihniyette

Back
X