Sizce evde mi kaldım?

İstemiyorsan reddet tabi ki ama şunu da düşün. Görücü deyince evlenmek zorunda değilsin beğenmezsen... Adı görücü kalmış ama tanıştırma da denilebilir buna. Artık o eski görücüler kalmadı. Belki de hoşlanabileceğin bir adaydır varsa bir aday şu an, olamaz mı?
Evet amaa ben evlilik istemuyorum şuan.yanu begendigim olsadaa iki sene sonra falan istiyorum.Gorucu usulune karsi degilim.

25yaşıma girdim ben. Üniversite yeni bitti ama.Kpssye girdim atanmak istiyorum.Çevremdekiler evlen kardeşin senden daha önce gitcek diye baskı yapıyo.yani evlenince nolcak daha mı mutlu olucam.Hem ben önce işimi garantilemek istiyorum.Ve öyle biriyle evlenmek istiyorum ki beni evliyken bile kaybetmekten korksun.sizce olmaz mi bu yaştan sonra geçti mi yaşim yaa.Ya da evde mi kaliyom :-( diyolar ki iste yaş gectikce kadin cok sey yasamis olur hos olmaz kimse istemezmis
Evde kalmak tabirini benimserseniz bu düşüncelerden etkilenirsiniz elbette. Evde kalmak nedir? Kaçıncı yüzyılda yaşıyoruz? Üniversite de okumuşsunuz. Zihninizi zamanın koşullarına göre bir güncelleyin derim. Yaşınızın çok genç olduğuna girmiyorum bile, çünkü kırk yaşında da olsanız "evde kaldım" tabirini kabul edemem. Siz bir mal değilsiniz. Eşya değilsiniz. Bunu unutmayın. Kendinize gerçekten kıymet verdiğinizde toplum baskılarını dikkate almayacaksınız da..

aslında kasmanın manası yok, her şey nasip işi.
eline erkek eli degmemiş hanımcıklar yaşasınlar kendı dünyalarında. ne berbat bi tabirdir bu

Benim eski bir iş arkadaşım çok yapardı. Durur durur ama geçmişim temiz, niyeti ciddi değilse olmaz geçmişimi kirletmek istemem derdi, oda arkadaşlarının eski sevgilileri olmuştu mesela ciddi ciddi kızları buhrana sokuyordu.
Var öyle tipler çok oldukça.
Sanırım ondan ben o erkek eli değmedi diye böbürlenen tayfaya bu kadar gıcık oluyorum.

sen tut okadar oku
ama dusunceye bak
kedı mısın sen evde kalıyosun kız :)
ıcın rahatlıcaksa soyleyeyım bana cok talıp gelmesıne ragmen ben 28 yasımda evlendım 29 da anne oldum bende unv mezunuyum ve
en guzel yasta evlendıgımı dusunuyorum

bu işler kısmet işi elbette,

ama ben evlenmek isteyen kişi evde kalmaz diye düşünüyorum,
ama mutlu olacağın adamı arıyorsan eğer 20de de bulabilirsin, 30da da, 40da da,...

amacın evlenmekse dert etme, amacını belli et, 3 vakte kalmaz gelin olmuş gidersin.
amacın o doğru adamı bulmaksa, biraz işi akışına bırak, fırsatları da değerlendir.

25yaşıma girdim ben. Üniversite yeni bitti ama.Kpssye girdim atanmak istiyorum.Çevremdekiler evlen kardeşin senden daha önce gitcek diye baskı yapıyo.yani evlenince nolcak daha mı mutlu olucam.Hem ben önce işimi garantilemek istiyorum.Ve öyle biriyle evlenmek istiyorum ki beni evliyken bile kaybetmekten korksun.sizce olmaz mi bu yaştan sonra geçti mi yaşim yaa.Ya da evde mi kaliyom :-( diyolar ki iste yaş gectikce kadin cok sey yasamis olur hos olmaz kimse istemezmis
ne yasiyormusuz anlatsana...

evet kaldın desek evlenme programına mı çıkacaksın

26 yaşında 6 yıllık sevgilimle evlendim de herkes erken evleniyorsun dedi

acelen ne başkaları evlense ne olur

burada 18 de evli çocuklu olanlar da var 35 inde bekar olanlar da bak herkes yaşıyor hayatını

kaçan bir şey yok evlenince hayatında müthiş bir değişim olmuyor böyle uzaya falan çıkılmıyor

tam tersine aklı başında seçimler ileriki yaşlarda yapılıyor ki bu aşamada ne olur kimse ile görüşme

önce evde mi kalıyorum psikolojisinden kurtul oluruna bırak

Ciddi ciddi yorum yazacaktim da su cumleyi gorunce vazgectim.

lutfen sacmalamayin ve o zihniyetten cikin.kendini gelistirmis olmasi gereken insanlar boyle dusunurse diger cahiller napsin acaba?koca kacmiyor her evli de mutluluktan olmuyor yani..Herhalde sair:) burda cok sey yasamis kadin derken cinselligini yasamisi kastediyor.bu oglum amcalara pipini goster,buyusun cok canlar yakacak, kizini da ikinci sinif goren kultursuz,cahil ozguvenli zihniyetten de baska turlusu beklenemezdi...kulaginizi sacmaliklara tikayin kpss ye calisin,kolay gelsin

Pardon da siz niye hergün ayrı ayrı konularla birbirinden garip ve mantıksız sorularınızı ısrarla soruyorsunuz? Gerçekse anlattıklarınız çok komik şakaysa hiç komik değil..

Üniversitede hiç mi bir şey öğrenmediniz, hiç mi sosyalleşmediniz, bir tane de mi kitap okumadınız ne yaptınız? Yazdıklarınızda bir tane mantıklı cümle yok afedersiniz. 25 yaşında evde kaldım ne demek? Sana "yaş ilerledikçe çok şey yaşanır hoş olmaz kimse almaz" diyenlere de pes. Midemi bulandırıyor bu zihniyet.

Back
X