Sizce evlenmek icin en uygun yas hangisi siz kac yasinda evlendiniz

tatlim ben 21 yasimdayim yeni evlendim hazir hissettim ve evet dedim sevdigim adama. sukur pisman degilim. hicte değişmedi benim esim. kişiliğe bagli evlendikten sonra değişmesi bence. hazirim ve seviyorum diyosan kafani hic bulandirma ;)

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

tatlim ben 21 yasimdayim yeni evlendim hazir hissettim ve evet dedim sevdigim adama. sukur pisman degilim. hicte değişmedi benim esim. kişiliğe bagli evlendikten sonra değişmesi bence. hazirim ve seviyorum diyosan kafani hic bulandirma ;)

Cok tesekkur ederim. Seviyorum hazirim da ama korktum biraz yapamazsam diye. Ama sevdikten sonra olur herhalde. Allah mutlu etsin seni de :)

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

26-27den önce evlenmek bana her zaman erken geliyor.
Olgunluk tecrübelerle pekişen bir şey.
20 yaşıda evlenmekle 25 yaşındayken evlenmek çookk farklıdır bence.
Ama tabii ki kişi kendi ayakları üstünde durabilen, hayat tercihini yapmış ve tamam ben hazırım diyorsa ; karşısındaki eş adayı da tam dengi biriyse evlenilir. Yapacak bir şey yok. :p

Ben de gezip tozmadim zaten ailemin yaninda okudum hic firsatim olmadi. Evlendigim zaman esimle diledigimiz yere gideriz gezeriz egleniriz diyorum. Ama bunlar sadece hayal olursa diye de dusunuyorum. Sonucta daha 22 yasindayim

Evlenince istisnalar hariç öyle gezilip tozulmuyor. heleki iki tarafta çalışıyorsa. kadının işi gücü oluyor evde o işler hiç bitmiyor. ben erken evliliğe şöyle karşı değilum. evlenince günah işlememiş oluyorsun elele kolkola gezerken e zaman içindede hayatın düzene girip çoçuk sahibi olabilirsin

Ben de gezip tozmadim zaten ailemin yaninda okudum hic firsatim olmadi. Evlendigim zaman esimle diledigimiz yere gideriz gezeriz egleniriz diyorum. Ama bunlar sadece hayal olursa diye de dusunuyorum. Sonucta daha 22 yasindayim

Çalışan insanlar olunca hayat başka ilerliyor, bir de eş değişen bir eş olursa pişmanlık başlıyor. Keşke daha geç evlenseydim diye.
Şuan arkadaşlarımla bişey yapmak istiyorum evli kadınsın olmaz moduna giriyor herkes.
Ben şimdiki aklım ile karar vericek olsaydım. 30 yaşında evlenir, 1-2 yıl içinde anne olurdum. Şuan hala olgunlaşmadım sabrım hala yok, hala gereksiz hareketlerim olabiliyor o yüzden ben erken evliliğe karşıyım.
Zamanında çocukça aklımla yaptığım tartışmalarım yüzünden resmen evliliğimden soğudum.
Sürekli yaşadığımız tartışmalar kırgınlıklar aklıma geliyor.
Ben erken evlendiğim için pişmanım

ben 24 yaşında evlendim
şuan 25 yaşındayım hamileyim ama baktığımda erken geliyor şimdiki aklım olsa 30 dan önce evlenmem diyorum
ama sonra dönüp bakıyorum bebek içinde geç oluyor ileriki yaşlarda riskler oluyor yumurtalıklar azalıyor bilmem ne kısmet diyip geçiyorum :1:

22 yaşında evlendim... Şu anda evlenseydim iyiydi...
Evliliğin yaşının herkese göre değişeceğini düşünüyorum kafa daha önemli :37:
Tabi 18 dede evlenmeye karşıyım :37:

Evlenince istisnalar hariç öyle gezilip tozulmuyor. heleki iki tarafta çalışıyorsa. kadının işi gücü oluyor evde o işler hiç bitmiyor. ben erken evliliğe şöyle karşı değilum. evlenince günah işlememiş oluyorsun elele kolkola gezerken e zaman içindede hayatın düzene girip çoçuk sahibi olabilirsin

Evet ben de isin gunah boyutunu da dusunuyorum sonucta bir kac sene daha beklesek yine goruscez. Hic olmazsa evimiz olsun evlenelim. Bir de o farkli sehirde yeterince ayri da kaldik gerek var mi uzatmaya. O gezmeyi seven bir insan her sene iki kez yurt disina cikar tabi isi geregi ama olsun 2 gun is 5 gun tatil yapiyor. Degismez insallah

ben 24 yaşında evlendim
şuan 25 yaşındayım hamileyim ama baktığımda erken geliyor şimdiki aklım olsa 30 dan önce evlenmem diyorum
ama sonra dönüp bakıyorum bebek içinde geç oluyor ileriki yaşlarda riskler oluyor yumurtalıklar azalıyor bilmem ne kısmet diyip geçiyorum :1:

24 yasimdan once cocuk yapmam zaten daha ben cocugum. Hatta 25. Sadece zaten 2 yildir beraberiz uzatmaya gerek var mi bilmiyorum.

Çalışan insanlar olunca hayat başka ilerliyor, bir de eş değişen bir eş olursa pişmanlık başlıyor. Keşke daha geç evlenseydim diye.
Şuan arkadaşlarımla bişey yapmak istiyorum evli kadınsın olmaz moduna giriyor herkes.
Ben şimdiki aklım ile karar vericek olsaydım. 30 yaşında evlenir, 1-2 yıl içinde anne olurdum. Şuan hala olgunlaşmadım sabrım hala yok, hala gereksiz hareketlerim olabiliyor o yüzden ben erken evliliğe karşıyım.
Zamanında çocukça aklımla yaptığım tartışmalarım yüzünden resmen evliliğimden soğudum.
Sürekli yaşadığımız tartışmalar kırgınlıklar aklıma geliyor.
Ben erken evlendiğim için pişmanım

Ben de bundan cok kotkuyorum. Gereksiz hareketlerim ve tartismalar bizde de oluyor. Ama sevgiliyken bunlari atlatmak daha kolay. O benden daha olgun cogu zaman. Bende bunu firsat bilip simariyorum orasi ayri :)

Ben 23 yaşındayım ve evli değilim. Hatta bir aday bile yok. Şuanda biri olsada evlenmem okulum biteseye kadar.
Ama bazen benim okulum bitip birini taniyip sevene kadar çok geç olurmu diyede korkularim var. Gençliğim geçince en güzel yıllarımı neden bu kadar sıkıcı geçirdim dermiyim diye korkuyorum. Birde 30'dan sonra anne olmakta zorlaşıyor...
Evlenen bazıları pişman, acaba evlenmeyende pişman olurmu diye korkuyorum ? :$

Buarada ailemin yaninda okuyorum ve hiç gezmiyorum bile, bütün gün ders çalışıyorum. Ve dersler bitmeden birini tanısam, ona yeterince zaman ayiramam, tanimasamda başka düşünceler...

Ben 23 yaşındayım ve evli değilim. Hatta bir aday bile yok. Şuanda biri olsada evlenmem okulum biteseye kadar.
Ama bazen benim okulum bitip birini taniyip sevene kadar çok geç olurmu diyede korkularim var. Gençliğim geçince en güzel yıllarımı neden bu kadar sıkıcı geçirdim dermiyim diye korkuyorum. Birde 30'dan sonra anne olmakta zorlaşıyor...
Evlenen bazıları pişman, acaba evlenmeyende pişman olurmu diye korkuyorum ? :$

Buarada ailemin yaninda okuyorum ve hiç gezmiyorum bile, bütün gün ders çalışıyorum. Ve dersler bitmeden birini tanısam, ona yeterince zaman ayiramam, tanimasamda başka düşünceler...

Iste ben de sizinle ayni seyleri paylasiyorum. Tek fark ben de aday var. okulum bitti ama ailemin yanindaydim. Inanamiyorum bu kadar dusuncelerimi anlatabilirdiniz :) aynen iste sizin gibi dusunuyorum

Ben 25 eşim 28 yaşında 2,5 ay oldu evleneli ilk başlarda biraz zorlanmıştım neyse ki çabuk adapte oldum daha küçük evlenseydim zorlanırdım gibi geliyor. Kısmet olursa 3-4 sene sonra da çocuk düşünüyoruz.

28 yasinda evlendim.İyi ki daha once evlenmemisim..
Hatta keske bir yil sonra evlenseydim diyorum..
Evlilik guzel ama evlenmeden guzel bir bekarlik yasadim...
Ailemle guzel zaman gecirdim cok sukur...
Erken evlenmeyin diyorum ben.

Sadece sizin değil karşı tarafın da evliliği kaldırması gerekiyor. Ben erken evlendim, iş yoğunluğuma rağmen cok başarılı bir sistemde ev işlerini ilişkileri sürdürüyordum ama karşı taraf için aynısı geçerli olmadı malesef, kaldırmadı ve pişman oldu, ayrılıyoruz. Etrafta evliliği kaldırmadan kız arkadaşlara pek rastlamadım, daha düşük bir ihtimal. Buradaki arkadaşlardan rastlayan olmuştur belki bilemiyorum.

Evlilik teklifi aldim ama yasim kucukmus gibi geliyor sizler kac yasinda evlendiniz

29yasinda evlendim 30 dogurdum simdi oglum 1 yasinda ikinci cocugu yasim itibariyle dusunmuyorum..eger 1 cocuktan fazla yapmayi düsünüyorsan 25-26 yaslarinda ama tek cocuk diyorsan 29-30 yaslarinda evlenmelisin bekarligin tadini doya doya cikarmak icin sonra isler cokdegisiyor çünkü..buarada yas ilerledikce yasitlarin kapiliyor evlenecek adam bulmak cok zorlasiyor bunuda unutma birsürü evde kalmis kiz arkadasim var

İmza

Back
X