- Konu Sahibi Meralim_85
-
4 yıllık bir ilişki için çok az ipucu vermişsin bize:) valizini taşımamış ve annesine ben gidiyom demiş:) normalde sinekten yağ çıkaran biriyimdir ama inan tıkandım:)))
hahahaha :) bende tıkandım valla... bu olaylar her defasında böyle olduğu için bu kadar sinir oluyorumsöylediğim zamanda tamam daha dikkatli olurum diyor 1 gün geçiyor yine eski tas eski hamam
başka bir şey yok mu? yani bunlar vazgeçeceğin sebepler değil bence. bi de dediğim gibi çok kısa yazıyorsun. listene bi de ablası çok arıyor ekledim:) ı ıh kafamda bi ışık yanmadı yemin olsun:)
yani az çok anladım da dediğim gibi 4 yıllık ilişkiden sonra olmaz bu iş diye düşündürtecek şeyler gibi gelmedi söylediğin kadarıyla.
hmm sadece sorunum bunlarda değilablasıda habire arayıp nerede kimlerle olduğunu soruyor. (Ablası evli ve çocukları var) bu da dip not olsun :)
Merhaba,
Ben 26 yaşındayım ve yaklaşık 4 yıldır süren bir beraberliğim var, 1-2 yıl içinde de evlenmeyi planlıyoruz ama benim aklım çok karışık
Erkek arkadaşımın ailesiyle hep beraberken ben ve erkek arkadaşım oradan ayrılacağımız zaman erkek arkadaşım 'hadi anne BEN gidiyorum' diyor ve biz kalkıp gidiyoruz. Beraber gideceğimiz halde 'ben' diyor. Bu durum beni çok rahatsız ediyor 4 yıldır beraberken hala BİZ olamamışız. Bu durumdan rahatsız olduğumu bir kaç kez söylememe rağmen böyle söylemeye devam ediyor. Birde mesela bir tatildeyken falan kendi bavulu alıp odaya çıkarıyor benimkinide çıkarabilcek durumda olsa bile elini bile sürmüyor. Sanki bi başkasının eşyası gibi hoop kendisininkini kapıp gidiyor. Benim uyarmam sonucu sonra geri dönüp alıyor.
Bunlar ufak tefek sorunlar gibi gözüksede benim aklımda soru işaretleri varbu davranışları bencillik gibi geliyor bana. Ne olur bana akıl verin...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?