Sizce evli bir kız anne evine ne sıklıkla gitmeli

Kızlar ablam var anneme cok sık gelırdı ama annem evınde dur kızım geldıgınde erken çık eşine çocuklara yemek vs yap dıyordu ablam da kırılıyordu. Ablama da hak verıyorum anneme de . Birde gelin süreklı bizde oda çocuklarını bırakır annem bısey demez gelındır dıye bakar çocuklarına ama ablam a der siz benım kızımsınız size herseyı dıyebılırım geline dıyemem kırılsa eskisi gibi olmaz der onyuzdn annem gelinlere laf demek pek idare eder . Ablam da biz de buranın kızıyız der Nıye bıze oyle davranmıyosun anne der . Kırgınlıklar olur . Herkese hak verıyorum . Sizce durum Nasıl olmalı ?

Merhaba kumrukusum adlı arkadaşa katiiliyorum
Anneniz ablanizin sizin gelinin sık sık gitmenizden bikmis geline bisi diyomiyorum bari kızlar anlasa diyor ama nerdeeee

Yanlış anlama ama sizin eviniz yokmu allah aşkına? Ben annemle aynı mahalledeyim hiç gitmiyorum!! O geliyor arada

Kızlar ablam var anneme cok sık gelırdı ama annem evınde dur kızım geldıgınde erken çık eşine çocuklara yemek vs yap dıyordu ablam da kırılıyordu. Ablama da hak verıyorum anneme de . Birde gelin süreklı bizde oda çocuklarını bırakır annem bısey demez gelındır dıye bakar çocuklarına ama ablam a der siz benım kızımsınız size herseyı dıyebılırım geline dıyemem kırılsa eskisi gibi olmaz der onyuzdn annem gelinlere laf demek pek idare eder . Ablam da biz de buranın kızıyız der Nıye bıze oyle davranmıyosun anne der . Kırgınlıklar olur . Herkese hak verıyorum . Sizce durum Nasıl olmalı ?
ablaniz hergün mü gidiyor annesine..
ben bile anneme gitmiyorum.
cumartes pazar tatilim olur yinede gitmiyorum malum ev işleri temizliğim olur.
annem şikayet eder birak kızım benim evimi temizle der..
bende yok olur mu anne evimde temizliği yaparim diyorum bişey demiyorum.
haftada bi gün gidiyorum ramazan geldi gidemez olduk..
malum misafirler geliyor gidiyor kem kum derken geçiyor..
ramazanda bitiyor pazartesi günü son... (ne çabuk geçti ya hiç anlamadim)
salı bayram... bayram tatili+yıllık izini 15 gün kullancam:) ne güzel demi:)
cuma günü de tatil banada.. ehh nabilir bol bol uyucam herade:) annemede giderim gelirim en iyisi.

Niye ozamsn gelin de gelmesin o ev ablanizin evi gelin bir zahmet kendi anasına gitsin.dagdan gelip bagdan geleni kovmak denir buna.gelinin kocası yokmu orada mi yer içer oh ne ala anneniz çok ayip ediyor resmen ayrımcılık yapıyor.ben annemle altli ustluyum kendi evinde yer icerim duzenim vardır ama bir ayağım annemdedir kizim da çok sever ananeyi dedesini birbuçuk yaşında.herzanzn giderim anneniz ablanixi kovsun oh elin kizina sahip ciksin.evli bir kadın annesinin evine herzanzn gider orası onun evi orada onun annesi babası yaşıyor otesi yoookkkk

Merhaba kumrukusum adlı arkadaşa katiiliyorum
Anneniz ablanizin sizin gelinin sık sık gitmenizden bikmis geline bisi diyomiyorum bari kızlar anlasa diyor ama nerdeeee

Yanlış anlama ama sizin eviniz yokmu allah aşkına? Ben annemle aynı mahalledeyim hiç gitmiyorum!! O geliyor arada

teşekkür ederim S sevdasinemalarda bir İnsan durduk yere kendi öz kızına gelme demez Ev darmış ,ama kızıda çoluk çocuğunu toplayıp hadi bakalım istikamet Otel Anne çocuklarda küçükler zaten aplan kendi başededemezken gelip kafa şişiritip gidiyor üstelik gelinde ayrı alem kreş gibi oda kv kullanıyor çocuklarını başından savıyır sabah ver gece al. Evde birlikte yaşayan aksi durmadan konuşan bir ninede varmiş hangi biriyle uğraşsınki, napsın bu kv anne kadın? zaten çocukları büyüsün malum şahısların ,ihtiyacı bi gitsin gelmezler zor görürsünüz bu böyledir tam annenizin onlara muhtaç olduğunda sır olurlar yani iş bitene kadar çocukları büyür annenizin enerjisi biter herkes ortadan kaybolurlar bu böyle olur demiyorum olasılıklar çok yüksek maalesef ...

bence anneye hergün gidilmek dogru değil. belki birişi var kadının yaşlı sonucta belki ayaklarını uzatım dinlenmek istiyor belki evinin işleri var belki gezmek isteyebilir yani bilmiyorum haftada bir kere normalde her gün yada iki günde bir falan cok

Evli değilim, evlenmek üzereyim. Özel alanıma müdahale ettirmeyecek, özel alana mudahale etmeyecek kadar giderim herhalde. Baktım yük oluyorum, annem veya k.validem yoruluyor, sureyi uzatirim. Bunu yaparken de kırılmam. Nihayetinde yaşını başını almış, yorulmuş insanlar.

aslında yanılmıyorsam, Anneniz Gelinden de Aplanızdanda usanmış bıkmış kimbilir haklı sebebleride mutlaka vardır ,napsın kadın kızına bari başka dille söylemiş amma kızıda yani aplanda sebebiyet nedir annem böyle niye konuşuyor demeli kendisine demekki yük oluyorlar hergünse bu ziyaretleri Gelin ve Aplanızın
Apla?

anneniz her gün yükten sıkılmış imkanı olsa gelinide kovalayacak ama işte yaşlanınca onun bakacağına inanıyor ya sorun orda.

İşte ana evinden kopamayan kızlar, ana lafından çıkamayan erkekler.....Evleniyorsanız evinde oturun arkadaşım, pıt pıt annenizin evinde ne arıyorsunuz, kadın evlendirmiş az ohh diyecek torun torba kadının başında.Herkes evini bilecek, benim annem az fazla dursam "hayırdır evinde işin yok galiba " der :) Birde şu her akşam kv ve annesinde yemek yiyenlere şaşırıyorum. Madem 2 tas yemek yapamayacaktın evlenmeyecektin o zaman.

Soru bana göre saçma.Bu işin sıklığı olmaz.Canım ne zaman isterse o zaman giderim.Ama annen burda ablanı istemediğinden değil,sorumluluklarını bilsin diye söylemiş olabilir.Bi de gerçekten bi insanın işi gücü çoluğu çocuğu düzeni arkadaşları yok mu her gün anne evinde ne işi var.

Evet Can'ım gelinleri hep idare eder . Sorunlarımız olur onlarla daha cok bıtanesiyle ama annem onu bile idare eder . Ablam a göre annem erkek cocuk düşkünü öylede olabılır ama aslında kızlarını düşünür yardımcı olur maddi olarak ta . Gelin çocuğunu bıraksa hıc hayır demez bakar ablam da neden benımkılere böyle bakmıyor der üzülür.

Cnm bende anneme çok sık gidemem çünkü benim annemde senin annene benzer özelliği var.ben tek kızım,niyeyse çok sık gelmemi istemez 1 hafta 10 günü geçince de hem beni hem çocukları ozluyorlar çağırıyor.büyük olunca bişeyde diyemiyorsun.hastane isim olsa çocukları bırakacak olsam kabul eder ama burun kırın ederek.bugün en küçük bebeğim hastanede simdi yaninda kalıyorum diğer iki çocuğumu bırakmak için eltime görümcelere söyledim onlarda müsait olmayinca kendi anneme zar zor söyledim sanki yabanciyiz.bu duruma bende çok üzülüyorum,mesela evimde bisey düzenlenecek olsa veya çocuğumla ilgili bisey yapılacak olsa derki gelinin olsa yaparım ederim der ama sen elde olunca yapamıyorum diyor falan filan.aslında bende çok dertliyim de amaaan bosver.

Ben anneme 50 km uzaktayim en az haftada 1 gun giderim. Yakin olsam sanirim hergun giderdim ya da annemi cagirirdim. Ama gelin hakkinda hakli insanin kendi evladina nazi gecer kizi olsun oglu olsun. Ama beni asla gelininden daha aşagi tutacagini sanmam.

annemi ne zaman ozluyosam o zaman giderim annemde hic bi zaman evine vakitlice git yemegini yap demez ben gittigimde hemen aksama ne yapiyim der hatta siz bana hic gelmiyosunuz hep ben geliyorum diye kustugumde hemen ertesi gun gelir giderkende senide bekliyorum arayi uzatma der

Back
X