• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

SİZCE EVLİLİĞE GİDER Mİ?

çok yanlış anlaşılmışım cidden. Ben zaten onun tipine baksam onla olmazdım boyuna baksam olmazdım ama hiç bişey umrumda değilken birden büyük bi sorun oldu sorun olarak görmedim ben
Tamam iste artik sevmiyosun. Bazi seyler gozune batmaya basladiysa ask vitmis sevgi de azalmaya baslamis demektir. Bu durumda daha iyisini bulsan ona asik olma ihtimalin yuksek. Gercekten sevsen birak ayrilalim demeyi ayrilma dusuncesi bile icini yakardi

Yargılamakla ne alakası var? Fikrimi söylüyorum ve buraya konu açmışsın,bende fikrimi özgürce söyleme hakkına sahibim,kimseye saygısızlık yapmadan tabi ki.Ve yapmıyorum da.Bu benim fikrim..Bana göre aşık değilsin,eğer aşık olsaydın millet ne der diye düşünmezdin.İnsan aşık olduğu zaman öyle bir perde iner ki gözüne kendi annesinin babasının bile fikrini yeri gelir önemsemez.Kaçarak evlenen insanlarda genelde bu yüzden vardır zaten.
söylemek isteğim şu ben onu çok fazla seviyorum ve gözüm görseydi zaten buraya kadar gelemezdik ama herkesi susturamıyorum

Inanmiyorum bu durumu bende yasamistim aklima gelince guldum netten unlulere bakardim kadinlardan kisa olan unlulere ama emin ol senin boyda seninkinin boyda iyiymis topuklu giymezsin olur biter benimkinin boy 160 bile yoktu birde topuklu giyerdim dusun ama benimde icime sinmemisti gerci baska sebebplerde vardi bizim ondan icim rahatti ama baska sebo yoksa boy yuzunden bitirme iliskinizi bosver boy olsa ne olmasa ne hem cokta kisa degil sonucta

Insanlar hep bakar. Ayni boyda olsaniz da bakar, o senden santim santim uzun olsa da bakar. Baskalarinin bakislari benim kalbime yon vermez veremez acikcasi.

Bu saatten sonra adamin boyunu da uzatamayacagina gore ya kabulleneceksin ya da ayrilacaksin.

Tamam iste artik sevmiyosun. Bazi seyler gozune batmaya basladiysa ask vitmis sevgi de azalmaya baslamis demektir. Bu durumda daha iyisini bulsan ona asik olma ihtimalin yuksek. Gercekten sevsen birak ayrilalim demeyi ayrilma dusuncesi bile icini yakardi
aşkım falan bitmedi bitse derim ki ona sevmiyorum ama soruyorum kendime köpek gibi seviyorum. Ben artık sıkıldım sadece bu meseleden umursamamakta bi yere kadar bi süre sonra ben sadece sevdim diyosun ama bu insanlar neden bilmeden bu tavır içindeler diyosun

söylemek isteğim şu ben onu çok fazla seviyorum ve gözüm görseydi zaten buraya kadar gelemezdik ama herkesi susturamıyorum
Susmasınlar ne önemi var ki? İsteyen istediğini düşünsün,sizi yakıştırmayanda olabilir elbet.Bunların hiçbir önemi yok bence.Şu dünyaya bir kere geliyoruz,insanların hep olumlu yorum yapması için ya da onları memnun etmek için mi yaşayacağız? Yerinizde olsam hiç takmazdım bile.Ben sevdiğim insanla mutluysam,o da benimle mutluysa,insanlar istediğini söylesin.Bir kulağımdan girer,diğerinden çıkar.Siz mutsuz bir evlilik yapsanız(Allah korusun) o kafanıza taktığınız elalem siz boşanırken,ağlarken,üzülürken yanınızda mı olacak sanıyorsunuz? Boşverin gitsin,mutluysanız devam edin.

hayır yok ama ayrılırım biter falan durumu değil iş ciddiye bindiğinde herkesi görmezden gelmenin sorumluluğu ağır geliyo
demekki o sorumlulugu alacak kadar sevmiyosun. bak baskalarini gormezden gelmek , senin aslî sorunlulugundan daha basittir. sen bu basit sorumluluk icin bile soru isaretleriyle dolusun.gerci ince eleyip sik dokumak da hakkin ne diyim. iliskiye basladin ama sonradan fikrin ya da duygularin degismis olabilir. sonucta evlilikler bile bitiiyo. cok genis bi cevap oldu.

kabullenmek en güzeli o zaman
Bence iyice olc tart kendini ve bu meseleyi kendi icinde kapa. Sen dert etmedikce insanlarin bakislari sozleri vesaireleri de sana batmaz. Hatta sen umursamadikca kimse sana laf bile edemez. Sevgilim 1.80 ben 1.58im. Simdi biri gelip sevgilime ayy bu kizda iyi guzel ama kisa dese kahkaha atar yavrum sen otorite misin sanane derim ya da sevgilim mismoo biz cok iyiyizde sen kisasin be guzelim ayrilalim dese ne aglarim ne sizlarim kaybol adamim ayy adam dedim pardon agiz aliskanligi der ceker giderim. Bence gonul iliskilerinde bu tarz seyler sorun olmamali. :) sevgi guven huzur sadakat muhabbet cok cok daha onemli bence.

Uzunnnn boylu bir adamda da şimdiki sevgilinizin özelliklerini bulmayabilirsiniz.
Karar verin
Tipi mi
Karakteri mi
Hangisi daha önemliyse sizin içşn o çizgide yürüyün.
Ben olsam karakteri seçerdim adam çok kısa değil ki siz uzunsunuz.

Bence iyice olc tart kendini ve bu meseleyi kendi icinde kapa. Sen dert etmedikce insanlarin bakislari sozleri vesaireleri de sana batmaz. Hatta sen umursamadikca kimse sana laf bile edemez. Sevgilim 1.80 ben 1.58im. Simdi biri gelip sevgilime ayy bu kizda iyi guzel ama kisa dese kahkaha atar yavrum sen otorite misin sanane derim ya da sevgilim mismoo biz cok iyiyizde sen kisasin be guzelim ayrilalim dese ne aglarim ne sizlarim kaybol adamim ayy adam dedim pardon agiz aliskanligi der ceker giderim. Bence gonul iliskilerinde bu tarz seyler sorun olmamali. :) sevgi guven huzur sadakat muhabbet cok cok daha onemli bence.
bu zamana kadar sürmesinin zaten sırrı çok iyi anlaşmamız o da bende her şeyi konuşarak halledelim tekrar açılmasın deriz ve bunu ona tekrar söyleyip suyunu çıkarmak istemedim sizle konuşmak iyi gelir dedim

Uzunnnn boylu bir adamda da şimdiki sevgilinizin özelliklerini bulmayabilirsiniz.
Karar verin
Tipi mi
Karakteri mi
Hangisi daha önemliyse sizin içşn o çizgide yürüyün.
Ben olsam karakteri seçerdim adam çok kısa değil ki siz uzunsunuz.
o bu konuda asla şikayet etmedi ama geçen gün sordum dedim ki hani her insan az çok hayal etmiştir evlenmek istediği insanı seninki neydi dedim baya lafı dolandırdı bana kızdı ne biçim sorular dedi benim öyle hayallerim olmadı dedi en son yarım saat sonra söylettim ve o benim tam tersi bir kişiydi. Üzüldüm tabi ama ben kaşındım tabi.

ilişkilerde hep daha ciddi sorunlar olur benim ki hafif gibi gözüktü ama düşünsene sen onun sahip olmasına gereken fiziktesin o ise senin daha beni kucaklayamıyo bile
Yalnız anlattıklarınızda söyle bi sıkıntı var, ilk kez tanışıyorum ne dersiniz diye sorsanız evet sizden yana olurdum. Bi tereddüt olurdu. Ama iki yıllık bir ilişki, köpek gibi seviyorum denen biri. Bu kadarı kıymet bilmemezlik benim için. Bişeyi daha söyleyeyim, evet kadın olarak insan güçlü erkek ister, bu doğru, ama emin olun evin içinde yedi yirmi dört kucakta gezmeyeceksiniz. Eski erkek arkadaşım 1.90 boyundaydi, beni kucağına alamazdi öyle uzun kilolu falan da olmamama rağmen. Bi örnek daha kızkardeşimin eşi. Boyu 1.68 ya vardır ya yoktur, ama geçen gün çok fazla yükle otogardaydim, beni almaya geldiler. Çocuk karınca gibiydi şaşırdım kaldım. Erkeğin gücü, beyni, kişiliği gayreti ve cesaretidir.

bu zamana kadar sürmesinin zaten sırrı çok iyi anlaşmamız o da bende her şeyi konuşarak halledelim tekrar açılmasın deriz ve bunu ona tekrar söyleyip suyunu çıkarmak istemedim sizle konuşmak iyi gelir dedim

Bak bu kararinda seni destekliyorum. Surekli surekli konusulacak bir mevzu deil bu keza konusulmasi erkek arkadasini incitir. Dedigim gibi once sen kabullen bunu dert etmekten cikar gerisi bos. Bir de yukarida sana sarilamiyor gibii bisey demissin bir arkadasa. Sarilmak once kalp isidir kollar vucut vs sonrakii mevzu. Bana kalirsa sen bu meseleyi hep dert edeceksin. Bitti kapattim cozdum desen de aklinin bi ucunda kalacak gibi. Hakkinda hayirlisi olsun ne diyim.

Kusura bakmazsan ben de aşktan çok alışkanlık durumu var bence diyeceğim. Konu başlığın evliliğe gider mi, ama sen evlilik zamanı geldiğinde çevredekilerin bakışları vs bu durumdan sıkılabileceğinizi belirtmişsiniz. Güzelim seviyorsan yemişim elalemi, külhanbeyi gibi olup da adam olmayan mı olsun istersin? Adam gibi adamsa salla gerisini. Elalemle iç içe mi evlilik sürdüreceksiniz, iki laf ederler üçüncüye susarlar. Ben 45kilo civarıyım sevgilim 2katım, abartmak için demiom cidden iki katım ama bana göre dünyanın en mükemmel erkeği. Emin ol bakan da çok oluyor, o zaman daha bir sokuluveriyorum sarılıveriyorum. Umrumda değiller. Takma aşığım diyosan

o bu konuda asla şikayet etmedi ama geçen gün sordum dedim ki hani her insan az çok hayal etmiştir evlenmek istediği insanı seninki neydi dedim baya lafı dolandırdı bana kızdı ne biçim sorular dedi benim öyle hayallerim olmadı dedi en son yarım saat sonra söylettim ve o benim tam tersi bir kişiydi. Üzüldüm tabi ama ben kaşındım tabi.

Yahu hayale ne baktınız bana da sorsalar Ryan Gosling i ekmeksiz yerim ama muhtemelen muhyettiin nevi bir adamla evleneceğim o da bulabilirsem tabii.
Seviyorsanız saygı duyuyorsanız ve bunlar karşılıklıysa boy sdece bahane.
Ayrıca yaşınız çok genç henüz. Acele etmeyin karar vermede daha çokkkkk yolunuz var

Back
X