12 saat uyumasını normal bulanlara şaşırdım. Şimdi istisnalar dışında günde 4-5 saat uyuyan biri için az deriz normali şudur deriz eee 12 saat de çok yani. Onun dışında eşini sevdiği şeyleri yapmaya çalışan hatta bunun için günlerini aylarını verenlere de şaşırdım. Siz kendi sevdiğiniz bir şeyi yapsaydınız uzman olmustuniz şimdi sizin hiç mi hobiniz yok? Eşiniz sizin sevdiği şeyi yapsın da vakit geçirin madem. Yani bu verilen akıl biraz garip geldi. Yok baya garip geldi.
Alıntı yapsaydın keşke :)
Öğlen bir civarı kalkan adam akşam yedide iş başı yapıp, aralarda bir iki saat oturarak sabaha kadar üzerinde onlarca kilo yükle aktif şekilde görev yapıp, o kadar trafik çilesi ile eve gelip (~100’) birde benim ricam üzerine dolanıyorsa öğlene kadar... uyusun. Kime ne? Değil mi? :)
Sadece kendi hayatım üzerinden düşününce uyuyabilir dedim. Ne şartlarda çalıştığını bilmiyoruz çünkü.
1)Onun dışında şaşırmana şaşırmadım. Evlilik sabır, özveri, karşılıklı saygı gerektirir. Eşimle oturup böyle onun sevdiği şeyleri yapmasam bende burda boşanıyorum yardım edin diye konu açardım. :) iki farklı dünyayız sonuçta mümkün değil uzaktan anlaşmamız. Ben onun hayatına gireceğim. O da benim hayatıma. Anca o zaman birbirimizi anlayabiliriz.
2) kendi sevdiğim şeyi yapmadığımı nerden çıkardın? Geçiniz bu eleştireyim de isterse çamurdan olsun mantığını.
3) hayır hobim yok. Hobi nedir? Uğraş diyorsan demişim zaten amigurumi konusunda baya iyiyimdir ve eşimde bana örerken fikir verir yazmıştım zaten. Bu da tutmadı. Diğer uğraşım okumak ve araştırmak bazı konularda. Onu da demişim araştırır gelir sohbet ederiz diye. O da değil kimin hobisi var. Resim mi yapıyoruz, müzik notası mı yazıyoruz napalım hobi olarak. Patetes baskısı mı yapalım. Napalım? Millet karnını zor doyuruyor Allah aşkına şu devirde ne hobisi. Ev işi çocuk derken günler geçip gidiyor. Biraz güncel konuları okuyun rica ediyorum. Milletin hobisi kaynana elti olmuş. Sende gelmiş hiç mi hobin yok diyorsun. Maksat yine laf olsun. Bu da olmadı geçtim.
4) eşimiz bizim sevdiğimiz şeyi yapacakmış öyle vakit geçirecekmişiz madem. Tamam öyle yapiim :)
5) akıl vermedim. Estağfurullah. Ne haddime. Kendi hayatımdan bir kesit sundum. Arkadaş derdini açmış herkes yardımcı olmak istemiş. (Sen neden eleştirdin anlayamadım) okuyup kendince bir yol çizecek. Genel olarak hata burda başlıyor. Hep karşı taraftan bekliyoruz. Sen bile yazmışsın. Eşin senin sevdiğin şeyleri yapsın diye. Neden tek benim üzerime. Ben kendi kendime evlenmedim. Bu adamı da köle almadım. Benim eşim karakter olarak çok çok zor bir insandır. Ben böyle bir yol bulup ona yaklaştım. Baktım ki orda dünya tatlısı bir insan varmış. Ona ulaştım yani. Bende keyif alıyorum onunla vakit geçirmekten. Biz çay demleyip saatlerce sohbet edebiliyoruz. Çok defa sohbete dalıp güneşin doğuşunu görmüşüzdür.
Neyi garipsedin tam olarak? Haddim değil ama hadi ben yine akıl vermişim. Sen niye sana her yönden uzak olan bir hayatı eleştiriyorsun? Hoş değildi. Herkesin hayatına kimse karışamaz:)