- 12 Eylül 2014
- 4.087
- 6.392
- 158
- 39
- Konu Sahibi Saftirikinsan
Sadece 1 tane olan ve bir kısmını geride bıraktığıniz bir yaşamınız var ve böyle gereksiz kaba saba bir adam için onu çarçur ediyorsunuz, yapmayın. Hayat mutsuz olmak için çok kısa
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Daha önce de söylemiştim sadakatine fazla güvenmiyorum ama bu konuda kesin bişey vardır da diyemem.hayatinda biri olabilir mi ?
Ben Yeni Doğum yaptım memleketteyim eşim de doğuda görev yapıyor şuan orda.50 gün oldu doğum yapalı Ben kvlerde kalıyorum ve hastane işi dışında hiç evden çıkmadım şimdiye kadar. Eşim anneme bile gitmeme izin vermiyor. Bebekler prematüre doğduğu için onu bahane ediyor ama bebekler kendilerini toparladılar çok şükür. Evden dışarı çıkamdığım için kafamı dağıtacak bi durumum hiç olmuyor bu yüzden eşimden ilgi bekliyorum biraz. O da bana karşı fazla ilgi göstermiyor. İlgi dediysem dertleşmek içimi dökmek sohbet etmek ve bunu tabi ki o uygun olduğu zamanlarda yapmak. Bunu ona dile getirdiğimde sen annesin mecbur böyle olacak ne bekliyorsun onlar senin çocukların bıktın mı onlardan falan diye birsürü laf sayıyor. Ondan böyle şeyler beklememi istemiyorFakat kendisi orda ne kadar olabilirse o kadar sosyal takılıyor. Yani bütün imkanları kullanıyor.
Akşam yine konuşmak istedim sohbet edemedik seninle sohbet etmek istiyorum özledim dedim. Başım ağrıyor üstüme çok geliyorsun dedi. Bekar hayatındaki gibi takılmak istiyor. Çoğu zaman ses çıkarmıyorum fakat ses ettiğimde de beni çok sıkıyorsun diyor. Bugün yine aynı konu oldu ondan ilgi beklediğimi ve sadece onunla konuşarak kafamı dağıttığımı rahatladığımı söyledim(çünkü başka yapacak bişeye imkanım yok dışarı çıkmamı istemiyor ). beni çok sıkıyorsun boğuyorsun üstüme geliyorsun böyle olunca senden uzaklaşıyorum soğuyorum tiksiniyorum dedi. Ben de biz evliyiz evli olduğumuz için de beklentilerim isteklerim heveslerim var dedim. O da benim hiçbir hevesim yok tek isteğim de çocuklarımı güzel yetiştirmek dedi. Ben de o zaman senin bahsettiğin şey sadece ev arkadaşlığı evlilik değil dedim. O da evet öyle o zaman dedi. Ben evimin işine çocuklarıma bakacakmışım ondan da sevgi ilgi şefkat hoşgörü öpme sarılma öyle şeyler hiç beklemicekmişim olgun olacakmışım. Böyle öpme sarılma sevgi ilgi beklemek olgunluk değilmiş.
Benim beklentim çok mu fazla? Evlilik bu değil mi?
=>son birkaç aya kadar şiddetli kavgalarımız oluyordu onun anlayışsızlığı yüzünden olan ama suçu hep benim üzerimde kalan. Bunları örnek göstererek; beni tükettin dedi bugün. O yüzden böyleymiş. Bi de bu zaman olmuş iki çocuk doğmuş; ben böyleyim ya bu deveyi güdersin ya bu diyardan gidersin dedi.
beni çok sıkıyorsun boğuyorsun üstüme geliyorsun böyle olunca senden uzaklaşıyorum soğuyorum tiksiniyorum dedi. Ben de biz evliyiz evli olduğumuz için de beklentilerim isteklerim heveslerim var dedim.