Sizce evlilik nasıl olmalı? Benim beklentim mi fazla?

Sadece 1 tane olan ve bir kısmını geride bıraktığıniz bir yaşamınız var ve böyle gereksiz kaba saba bir adam için onu çarçur ediyorsunuz, yapmayın. Hayat mutsuz olmak için çok kısa

Niye annende kalmıyorsun?? Hem eşin yok bide kv mi çekiyorsun.. bi daha arama takıl istediğin gibi.. ararsa beni tükettin tiksiniyorum senden senin işin sadece çalışıp bize para göndermek de.. öküz. .

Canım reçete belli de sen uygular mısın bilmiyorum
Öncelikle onun üstünde çekileceksin
Aramayacak sormayacak yazmayacaksın
Sonrasında o aradığında iletişime geçtiğinde fark edilir bir biçimde kısa öz konuşacaksın
Sevgi ilgi şefkat vs beklediğine dair tek harf etmeyeceksin
Bebekleri bahane edip kapatmam gerek diyeceksin
Ki " ne oluyor ben ne kaçırıyorum?" Telaşına düşsün
Bu telaşa düşmesi ne kadar sürer bilmiyorum ama düşecek sen sabır ve sebat göstererek bu politikayı uygularsan İnan sana dönecek
Ailenle görüşmek için ondan izin alma kısmı çok yanlış bunu çözmelisin ama hepsi birden olmaz evvela dediğim şekilde yapmaya çalış
Abartma soğuk davranma hakaret ve kavga etme laf sokma herşey doğal akışında ilerlesin
Gerektiğinde sende sık sık " herşey yavrularımız için " kabilinden cümleler kur
Diğer türlü yani şimdiye dek yaptığın gibi devam edersen İnan bu adam seni harcar
Sende ne sinir kalır ne psikoloji ne sağlık
Kendine bunu yapma
Biraz zor olsa da verdiğim reçeteyi uygula
Denenmiş ve sonuç alınmıştır defalarca :-)
Allah yardımcın olsun
Bebeklerini güle güle büyüt hayırlı evlat olsunlar inşallah

çocuklar doğunca nasılsa artık beni terkedemez diye düşünmüş ve kaybetme korkusu kalmayınca da tüm pis renklerini göstermiş... bunu ne affettirir bilmiyorum. Allah yardımcınız olsun.

• Beğen
Reactions: GCA
eşinden nefret ettim!! hem seni afedersin insan dışı bir canlı gibi hapsetsin anasının evine, 2 çocukla bir başına bıraksın, kendi aileni görmeni bile yasaklasın, 50 gündür başını kapıdan dışarı çıkarmadan bir hayat yaşamaya çalış elin adamının anasının babasının evinde hem de adam senden 2 satır sohbet etmek istedin diye tiksinsin, kötü anne olmakla ,çocuklarından sıkılmakla suçlasın!!!!!!!

yapıcı tek yorumum olamayacak. umarım en kısa sürede eşin olacak adamın(?) ikinci önerisini yerine getirir çocuklarını alır ve kendi yoluna bakarsın. ne hali varsa görsün!

Ben Yeni Doğum yaptım memleketteyim eşim de doğuda görev yapıyor şuan orda.50 gün oldu doğum yapalı Ben kvlerde kalıyorum ve hastane işi dışında hiç evden çıkmadım şimdiye kadar. Eşim anneme bile gitmeme izin vermiyor. Bebekler prematüre doğduğu için onu bahane ediyor ama bebekler kendilerini toparladılar çok şükür. Evden dışarı çıkamdığım için kafamı dağıtacak bi durumum hiç olmuyor bu yüzden eşimden ilgi bekliyorum biraz. O da bana karşı fazla ilgi göstermiyor. İlgi dediysem dertleşmek içimi dökmek sohbet etmek ve bunu tabi ki o uygun olduğu zamanlarda yapmak. Bunu ona dile getirdiğimde sen annesin mecbur böyle olacak ne bekliyorsun onlar senin çocukların bıktın mı onlardan falan diye birsürü laf sayıyor. Ondan böyle şeyler beklememi istemiyorFakat kendisi orda ne kadar olabilirse o kadar sosyal takılıyor. Yani bütün imkanları kullanıyor.

Akşam yine konuşmak istedim sohbet edemedik seninle sohbet etmek istiyorum özledim dedim. Başım ağrıyor üstüme çok geliyorsun dedi. Bekar hayatındaki gibi takılmak istiyor. Çoğu zaman ses çıkarmıyorum fakat ses ettiğimde de beni çok sıkıyorsun diyor. Bugün yine aynı konu oldu ondan ilgi beklediğimi ve sadece onunla konuşarak kafamı dağıttığımı rahatladığımı söyledim(çünkü başka yapacak bişeye imkanım yok dışarı çıkmamı istemiyor ). beni çok sıkıyorsun boğuyorsun üstüme geliyorsun böyle olunca senden uzaklaşıyorum soğuyorum tiksiniyorum dedi. Ben de biz evliyiz evli olduğumuz için de beklentilerim isteklerim heveslerim var dedim. O da benim hiçbir hevesim yok tek isteğim de çocuklarımı güzel yetiştirmek dedi. Ben de o zaman senin bahsettiğin şey sadece ev arkadaşlığı evlilik değil dedim. O da evet öyle o zaman dedi. Ben evimin işine çocuklarıma bakacakmışım ondan da sevgi ilgi şefkat hoşgörü öpme sarılma öyle şeyler hiç beklemicekmişim olgun olacakmışım. Böyle öpme sarılma sevgi ilgi beklemek olgunluk değilmiş.
Benim beklentim çok mu fazla? Evlilik bu değil mi?

=>son birkaç aya kadar şiddetli kavgalarımız oluyordu onun anlayışsızlığı yüzünden olan ama suçu hep benim üzerimde kalan. Bunları örnek göstererek; beni tükettin dedi bugün. O yüzden böyleymiş. Bi de bu zaman olmuş iki çocuk doğmuş; ben böyleyim ya bu deveyi güdersin ya bu diyardan gidersin dedi.

Siz hangi devirde yasiyorsunuz? Eve kapatilmak ne demek 21. yuzyilda?
Siz kendiniz bir yetiskin misiniz yoksa onuncu sinif kole mi?

Evet maalesef yüzde doksan erkek böyle .evlenmek için evleniyorlar üremek için ürüyorlar.azıcık ilgi beklersen çok görüyorlar .o yüzden evlenirken 100 kere düşünüceksin işte .bu Adam beni gerçekten seviyor mu değer veriyor mu diye .

beni çok sıkıyorsun boğuyorsun üstüme geliyorsun böyle olunca senden uzaklaşıyorum soğuyorum tiksiniyorum dedi. Ben de biz evliyiz evli olduğumuz için de beklentilerim isteklerim heveslerim var dedim.

Yani benim anlamadığım nokta burasi. Cogu konuda erkekler böyle evliligi bitirecek laflar ediyor ve siz cildirmadan, agziniza geleni saymadan anlayisla hala o cevaplari mi veriyorsunuz gerçekten? :KK57: nasil olabiliyor bu ben anlamiyorum valla. su lafları eden adam birak kocam olmayi arkadasim olsa yuz yuze bakamayiz bir daha. Bunu bu adamlarin eline siz veriyorsunuz. Sizden nefret ediyor ama aynı zamanda da nereye gidip gidemeyeceginize karar verebiliyor. Siz de eyvallah diyip oturuyorsunuz?:kızgın: tamam hadi bosanmayi filan gectim, bence burda bu tarz konu acan cogu kadinin bosanmaya niyeti yok ama insan sevdigi birinden bunları duysa hem ici kan aglar hem de nefret dolar. nasil normal bir sekilde onun isteklerine boyun egerek yasamayi kabul ediyorsunuz?
Bu forumda gerçekten insanin kendine yaptığını kimse yapmiyor, bunu görüyorum.

Bir insani eve kapatmak, davranislarini kontrol etmek, onula haberlesmekten kacinmak "stonewalling " deniyor buna, direkt siddet uyguluyor demektir, fiziksel olmasina gerek yok, bilinen siddet bu.

Back
X