sizce evlilik nedir ?

siz tekrar evlendiniz mi peki ?

hahahahah valla garip yaa ne biliyim beklediği ilgiyi dün göremeyince başka bir hesapla aynı konuyu açmak... bilemiyorum değişik
ne kadar kırıcısınız ya evet beklediğim hiçbir cevabı yorumu tepkiyi almadım ve konuyu tekrar yazmak istedim ama aynı hesaptan aynı yazdıklarımı ğaylaşamadım hesap açmak zorunda kaldım önce bi düşünün sonra konuşun

İki hesabınız da aktif kullanılan hesaplar, bir sürü konunuz var ikisinde de. Yalan söylemeyin bari. Aynı konuyu açmak zaten yasak, iki ayrı üyelik kullanmak toptan yasak.

Abartmayın Allah aşkına. 25 yaşındasınız. Ne biliyorsunuz çok mutlular? Kimse ailesinin içinde ne yaşadığını anlatmaz ki.
Bu kadar umutsuz olmayın. Bu ne hüzün kokan bir yazı. Allah sabredene en harikasını veriyor insallah

hayır fake değilim dün konuyu açtım kimse yorum yapmadı tekrar açmak zorunda kaldım
2 farklı hesap kullanmanın maksadı ne tam olarak o zaman? Konuna yorum yapılmış ama sen kimseye cevap vermemişsin. haliyle konun az yorum almış. Burada konu açıp ortadan kaybolan konu sahiplerinin konuları fazla ilgi görmez kardeş. Ayrıca izinsiz 2 üyelik kullanmak yasak. Ve iki üyeliğin de şu an aktif durumda ve benzer içeriklerle dolu. O yüzden tekrar söylüyorum Mune bakar mısın please??

kırıcılıkla alakası yok yasak kardeş yasssssaaahhhh

Yeni hesap mı ? 2017 de açmışsınız bu hesabı. Hatta 10 gün önce yine benzer bir konu açmışsınız bu hesaptan. Yani bir tıkla görüyoruz neden yalan söylüyorsunuz?

Beklediğiniz yorumu tepkileri alana kadar konu mu açacaksınız? Neyse okumak istediğiniz şeyler söyleyin yazalım da rahatlayın.

Bir de ben bu tarz konuların amacını gerçekten anlayamıyorum.. yani söylenecek şeyler belli; kader, kısmet, şans, hayırlısı, daha gençsin, evlenip de ne yapacaksın gibi gibi cevapları var.. Ha yani tam olarak ne bekleniyor ki yorum olarak? Bir mucize mi gerçekleştirilecek burada yorumlarla? Ya da taktik mi verilecek; okunmuş pirinç ye evlenirsin gibisine? Beklentin nedir yani nasıl bir ilgi görecek böyle bir konu ki 2-3 sayfalık yorum seni kesmedi de gittin farklı hesapla aynı konuyu açtın?

Yalan soyluyorsunuz
Yalan soyleyen birinin hayatinda birinin olmamasi da cok normal
Once kendinizi degistirin sonra karsiniza iyi ve duzgun biri cikar elbet

Bir zamanlar yüzüne bakmaya doyamadığın adamın kokmuş çoraplarını koltuk arkalarından toplamak

Güzel başarılı ailesi iyi saygılı olanlar evlenılebılır fakat kalanları evlenemez dedıgınız kategoride mi yer alıyor?
Oraya takıldım. Cevrenızdekı herkes evlenmıs hatta o gruptakıler bıle evlenmıs. Sız (guzel basarılı ve ıyı bırı aıleye mensup) ve diğerleri diye ayrılıyor?

Anlıyorum seni. Aynı yaştayız ve benim çevremdekiler de evlendi veya evleniyor. Bazen bende senin gibi hissediyorum ama unutma ki her şey bir nedenle ilerliyor. Karşına şu an ‘iyi’ biri çıksa hemen evet diyecek gibisin. Bu kadar ümitsiz olma. Bu zamanı kendini daha iyi tanımaya harca ki sana uyacak kişiyi daha iyi seçebilesin. Ve de unutma, dışardan herkes mutlu gözükür. Senin mutluluğun senin elinde, bunu illa hayatını paylaşacağın kişiden bekleme veya erteleme.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…