siz tekrar evlendiniz mi peki ?Henüz vakti değildir belki ?
O musmutlu görünen insanların gerçekten mutlu olduğunu nereden biliyorsun ? Sosyal medya da paylaştıkları kocamla sinema keyfisiii, kocişkomla kahve keyfisiii :) gibi yazılardan mı ? İnanmayın böyle şeylere :) Evet evlilik çok güzel bir şey sevdiğin insanla ama senin sandığın kadar da harika bir şey değil :) Üstelik yaşın daha normal evde kalmış, ya da herşey için çok geç kalmış değilsin. Herşey zamanın da güzel.
Rabbim geciktiriyorsa emin ol güzelleştiriyordur :)
Bende zamanın da çok sevdim ah hemen evlenelim dedim okulu bitirir bitirmez evlendim :) çokkkk severekk .. ama sonra ayrıldım :)
Bu kadar umutsuz olma, başından talihsiz bir durum da geçmiş. Herşeyin bir zamanı var. Senin de elbet eşin olacak, çocukların olacak, mutlu bir yuvan olacak. Ama bunları sırf 'olsun' diye yaparsan pişman olman kaçınılmaz.
Ayaklarını sağlam yere bas, sosyalleş, gez toz dolaş.. yapabiliyorken yap :) bu demek değil ki evlendiğinde yapamıyorsun alasını yapıyorsun evet :) ama doğru kişiyi bulursan.
Hayat sana hiç ummadığın an da öyle hoş sürprizler yapıp öyle güzel insanlar çıkarıyor ki karşına 'oh be beklediğime değdi' diyorsun :)
Sabret :) ve şu anın tadını çıkar
hayır fake değilim dün konuyu açtım kimse yorum yapmadı tekrar açmak zorunda kaldımay fake isen sen boşuna parmaklarımı yordum
Tabi ki evlendimsiz tekrar evlendiniz mi peki ?
ne kadar kırıcısınız ya evet beklediğim hiçbir cevabı yorumu tepkiyi almadım ve konuyu tekrar yazmak istedim ama aynı hesaptan aynı yazdıklarımı ğaylaşamadım hesap açmak zorunda kaldım önce bi düşünün sonra konuşunhahahahahvalla garip yaa ne biliyim beklediği ilgiyi dün göremeyince başka bir hesapla aynı konuyu açmak... bilemiyorum değişik
ne kadar kırıcısınız ya evet beklediğim hiçbir cevabı yorumu tepkiyi almadım ve konuyu tekrar yazmak istedim ama aynı hesaptan aynı yazdıklarımı ğaylaşamadım hesap açmak zorunda kaldım önce bi düşünün sonra konuşun
2 farklı hesap kullanmanın maksadı ne tam olarak o zaman? Konuna yorum yapılmış ama sen kimseye cevap vermemişsin. haliyle konun az yorum almış. Burada konu açıp ortadan kaybolan konu sahiplerinin konuları fazla ilgi görmez kardeş. Ayrıca izinsiz 2 üyelik kullanmak yasak. Ve iki üyeliğin de şu an aktif durumda ve benzer içeriklerle dolu. O yüzden tekrar söylüyorumhayır fake değilim dün konuyu açtım kimse yorum yapmadı tekrar açmak zorunda kaldım
kırıcılıkla alakası yok yasak kardeş yasssssaaahhhhne kadar kırıcısınız ya evet beklediğim hiçbir cevabı yorumu tepkiyi almadım ve konuyu tekrar yazmak istedim ama aynı hesaptan aynı yazdıklarımı ğaylaşamadım hesap açmak zorunda kaldım önce bi düşünün sonra konuşun
Yeni hesap mı ? 2017 de açmışsınız bu hesabı. Hatta 10 gün önce yine benzer bir konu açmışsınız bu hesaptan. Yani bir tıkla görüyoruz neden yalan söylüyorsunuz?ne kadar kırıcısınız ya evet beklediğim hiçbir cevabı yorumu tepkiyi almadım ve konuyu tekrar yazmak istedim ama aynı hesaptan aynı yazdıklarımı ğaylaşamadım hesap açmak zorunda kaldım önce bi düşünün sonra konuşun
Dun baska uyelikle acmissinizhayır fake değilim dün konuyu açtım kimse yorum yapmadı tekrar açmak zorunda kaldım
ne kadar kırıcısınız ya evet beklediğim hiçbir cevabı yorumu tepkiyi almadım ve konuyu tekrar yazmak istedim ama aynı hesaptan aynı yazdıklarımı ğaylaşamadım hesap açmak zorunda kaldım önce bi düşünün sonra konuşun
Fake değil de Patilim çift hesap sanırımay fake isen sen boşuna parmaklarımı yordum
Evet öyleymiş farkettim bendeFake değil de Patilim çift hesap sanırım
Hafiye gibisinAha da buldum, öyle çifter çifter ütelik alıp aynı konuları açmıyoruz şeker kız.
Hafiye gibisin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?