sizce gebe olabilir miyim!!!!!!!!

meltem1992

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
10 Temmuz 2013
26
0
36
İstanbul
3 Temmuz da adet olmam gerekiyordu fakat hala olmadım... Bir hafta gecikti... 17 Hazirandan itibaren sürekli olarak ilişkiye girdim. Herhangi birşeyle korunmuyorum. Erkek arkadasım dışarı boşalıyo buna ragmen gebe kalma ihtimalim nedir bilgisi olan ?gögüslerim şişti ve zaman zaman göğüs uçlarımda ağrım oluyor. sol göğsümdeki mavi damar belirginleşti ya da ben öyle sanıyorum bilmiyorum. akıntım oluyor ama çokca değil normal şeffaf akıntı su gibi.Ve bir kaç gün öncesinde gece uyandım yüz üstü yatarım hep kasıklarımda karnımda agrı oldu yüz üstü uyuyamadım yan uyumak zorunda kaldım.. adetim geciktikten 5. günü test aldım yaptım ama negatif çıktı bir saat öncesinde su içmiştim bu etikiler mi sonucu? Biraz karıştırdım birbirine üzgünüm ama yardımcı olabilecek ??

dışarı boşalsa bile hamile kalma ihtimalin var.kanda gebelik testi yaptırarak emin olabilirsin sonuç negatif çıkarsa adet gecikmesinin sebebini öğrenmek için doktora gitmelisin.

Normalde hep düzenli adet görürüm. bu zamana kadar en fazla gecikmem 2 3 günle sınırlıdır yani. Biraz daha beklemek istiyorum doktora gitmek için. Bu arada ilgin için teşekkür ederim

biraz çocukça belki ama korkuyorum yani hasta olmayı bekliiyorum dört gözle resmen. İdrar testinde çıkmayabiliyor yani aylık bile olsa..

korktuğun için de adetinin geciktirmiş olabilirsin. psikolojik bence 5 gün geciken adetten gebelik varsa çıkmalıydı. en kısa zamanda korunmaya başlasanız iyi olur, her ay bu korku çekilmez.

haklısın öyle evet fakat ilk defa böyle bir durumla karşılaşıyorum. hala hiç bir belirti yok gögüslerim şiş ve akıntım oluyor bir miktar testi yapmadan önce su içmiştim bu sonucu etkiler mi peki tekrardan yapsam mı :/

3 Temmuz da adet olmam gerekiyordu fakat hala olmadım... Bir hafta gecikti... 17 Hazirandan itibaren sürekli olarak ilişkiye girdim. Herhangi birşeyle korunmuyorum. Erkek arkadasım dışarı boşalıyo buna ragmen gebe kalma ihtimalim nedir bilgisi olan ?gögüslerim şişti ve zaman zaman göğüs uçlarımda ağrım oluyor. sol göğsümdeki mavi damar belirginleşti ya da ben öyle sanıyorum bilmiyorum. akıntım oluyor ama çokca değil normal şeffaf akıntı su gibi.Ve bir kaç gün öncesinde gece uyandım yüz üstü yatarım hep kasıklarımda karnımda agrı oldu yüz üstü uyuyamadım yan uyumak zorunda kaldım.. adetim geciktikten 5. günü test aldım yaptım ama negatif çıktı bir saat öncesinde su içmiştim bu etikiler mi sonucu? Biraz karıştırdım birbirine üzgünüm ama yardımcı olabilecek ??

Hamile olsan çıkardı testte canım benim bi gün geçince çıkmıştı sonuç bide tüm belirtileri okumuşun etkilenmişin sen bunların hepsi her adet döneminde oluo zatenboşuna korkuya kapılma içtiğin suda sonucu etkilemez olsan silikte olsa çift çizgi çıkardı zaten

Son düzenleme:
Back
X