• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Sizce gebelik mi?

Selam kızlar ben 16 mayısta çatlatma iğnesi oldum. Dün 1 hazıranda test yaptım negatifti akşam saatinde yaptım. Bügün sabah uyanır uyanmaz test yaptım tek çizgiydi ikinci çizgi belirmeyince kenara koydum. Sonra baktım ikinci silik çizgi var. Ama dünkü testim hala ne tek çizgi. Sizce tutmuş olma olasılığı var mı
bazi testler cok beklediklerinde yanlış ikinci cizgi cikabiliyor onun dakikasi var o dakika icinde ikinci cizgi çıkması lazim ama tekrar test yapmani tavsiye ederim

Selam kızlar ben 16 mayısta çatlatma iğnesi oldum. Dün 1 hazıranda test yaptım negatifti akşam saatinde yaptım. Bügün sabah uyanır uyanmaz test yaptım tek çizgiydi ikinci çizgi belirmeyince kenara koydum. Sonra baktım ikinci silik çizgi var. Ama dünkü testim hala ne tek çizgi. Sizce tutmuş olma olasılığı var mı
Regl günün ne zaman yada sabah ilk idrarla yap testi

bazi testler cok beklediklerinde yanlış ikinci cizgi cikabiliyor onun dakikasi var o dakika icinde ikinci cizgi çıkması lazim ama tekrar test yapmani tavsiye ederim
Okadar çok test yaptım ki hiç sonradan ikinci çizginin çıktoğını görmedim denk gelmedi. Yumurtlamadan sonraki 11. Günüm. Yarın olsun tekrar test yapacam

Merhabalar arkadaşlar az önce lavaboya gittim peçeteye pembe leke geldi çok az adetimin bu gün 13. Gecikmesi az önce saat 7 civarı test yapmıştım ikinci çizgi baya ortaya çıktı acaba pembe leke neyden dolayı olabilir

Böyle çıktı daha belirgin burda silik cıkıtı
1000006019.webp

Özel hastanenin acilinde kan verebilirsin ben 175 liraya kan verdim hemen sonuçta

Özel hastanenin acilinde kan verebilirsin ben 175 liraya kan verdim hemen sonuç çıktı
Dün akşam gittim Ağrı'da vardı biraz yetişkin acilinde verdim değerim 149 çıktı gebelik var da diyor çok küçük diyor değerin diyor çok düşük İki gün sonra tekrar geldim dedi doktor

Dün akşam gittim Ağrı'da vardı biraz yetişkin acilinde verdim değerim 149 çıktı gebelik var da diyor çok küçük diyor değerin diyor çok düşük İki gün sonra tekrar geldim dedi doktor
2 gün sonra tekrar ver kan eğer 2 katından fazla artış olmuyorsa sağlıklı gebelik değil diyorlar ben 140 la öğrenmiştim

Bence artış güzel önemli olan 2 gün sonra 2 katından fazla çıkmasi mesela 300 den yüksek çıkması lazım seninki

Back
X