Bugün test verdim 49 olmuş, bu normal mi? Birini sağlık ocağında birini hastanede verdim ondn bu kadar az yükselmiş olabilir mi acaba48 saat sonra tekrar verin yeterli artış var mı takip edin şu an teste göre hamilesiniz sağlıklı olup olmadığı artışlara göre belli olur
Canım son durumun nedir ?Bugün test verdim 49 olmuş, bu normal mi? Birini sağlık ocağında birini hastanede verdim ondn bu kadar az yükselmiş olabilir mi acaba
Kimyasal olabilir ama ilaç kullanma normale dönebilir dedi doktor, yarın tekrar gideceğim test vermeye, bakalım sonuç ne çıkacakCanım son durumun nedir ?
Hayırlısı olsun canımKimyasal olabilir ama ilaç kullanma normale dönebilir dedi doktor, yarın tekrar gideceğim test vermeye, bakalım sonuç ne çıkacak
Bugün yine test yaptırdım sonuç 91,7 olmuş sanırım hamile oluyorum bu durumdaHayırlısı olsun canım
Kaçtı ilki canım hadi hayırlı olsunBugün yine test yaptırdım sonuç 91,7 olmuş sanırım hamile oluyorum bu durumda
Canım 3 günde az artmış sanki ama doktora sordun mu ?Bugün yine test yaptırdım sonuç 91,7 olmuş sanırım hamile oluyorum bu durumda
Doktor bu iyi bir şey dedi, olumsuz bir yorumda bulunmadı aile hekimine gitmiştim bu sefer, sanki biraz yavaş artmış ama belki çok yenidir diye düşündüm benCanım 3 günde az artmış sanki ama doktora sordun mu ?
Bugün baktırdım tekrar 560 olmuşCanım 3 günde az artmış sanki ama doktora sordun mu ?
İlk 45,2ydi öğrendiğimde, sonra iki gün sonra 49 olmuş bu beni hayli üzdü tabii, üç gün sonra 91 olmuştu, doktorum biraz umutlu konuştu, bugün de 560 olmuş, savaşıyor sanırım bebeğimKaçtı ilki canım hadi hayırlı olsun
Tam olarak tarih tarih yazarmısın canım değerleri atıyorum 5 Haziran şu 7 Haziran bu diyeBugün baktırdım tekrar 560 olmuş
Bilemedim ama değerin çok düzensiz artmış doktor problem yok mu dedi ?30 Mayıs 45,2
1 Haziran 49
4 Haziran 91,7
9 Haziran 560
Aşılama da 15 Mayıstaydı, aşılamadan 10 gün sonra adet olduğumu düşünmüştüm, o yüzden son adet tarihimi baz alamıyorum
30 Mayıs 45,2Tam olarak tarih tarih yazarmısın canım değerleri atıyorum 5 Haziran şu 7 Haziran bu diye
Ya yarın ya da cuma günü gideceğim doktora bakalım, ben de çok merak ediyorum da olumsuz konuşursa çok üzülürüm diye erteliyorum hepBilemedim ama değerin çok düzensiz artmış doktor problem yok mu dedi ?
Bence de git canım inşallah olumlu olur30 Mayıs 45,2
1 Haziran 49
4 Haziran 91,7
9 Haziran 560
Aşılama da 15 Mayıstaydı, aşılamadan 10 gün sonra adet olduğumu düşünmüştüm, o yüzden son adet tarihimi baz alamıyorum
Ya yarın ya da cuma günü gideceğim doktora bakalım, ben de çok merak ediyorum da olumsuz konuşursa çok üzülürüm diye erteliyorum hep
Merhaba hayırlı olsun bebeğiniz inşallah sağ salim kucağınıza alırsınız bende de kahverengi minik lekeler geliyo üç gün geciktim tutuyorum kendimi daha önce de böyle olmuştu sanki adet sökülecek iş gibi bel ve kasık ağrım var kan testine erindim kaset testler de yanlış çıkarıyor genelde beklemeye aldım kendimi böyle belirtileriniz oldu mu peki30 Mayıs 45,2
1 Haziran 49
4 Haziran 91,7
9 Haziran 560
Ya yarın ya da cuma günü gideceğim doktora bakalım, ben de çok merak ediyorum da olumsuz konuşursa çok üzülürüm diye erteliyorum hep
Ben adet oldum hem de daha yoğun olmuştum, karın ağrım vardı belim yarılacak gibi ağrıyordu, bir gün bacaklarım tutmayacak derecede ağrıyordu hattaMerhaba hayırlı olsun bebeğiniz inşallah sağ salim kucağınıza alırsınız bende de kahverengi minik lekeler geliyo üç gün geciktim tutuyorum kendimi daha önce de böyle olmuştu sanki adet sökülecek iş gibi bel ve kasık ağrım var kan testine erindim kaset testler de yanlış çıkarıyor genelde beklemeye aldım kendimi böyle belirtileriniz oldu mu peki
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?