mujdebebe

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
11 Nisan 2025
67
28
3
30
KIZLAAAR, 13 Mayıs'ta gece çatlatma iğnesi oldum, 15 Mayıs'ta aşılama yaptırdım, adetime 5 gün kala ilk kahverengi ertesi gün normal bir şekilde kanama yaşadım adet olduğumu düşündüm, doktora gittiğimde kan testi yapmadı sadece ultrasondan baktı ve çatlamamış yumurtaların var dedi, Yasmin hapı verdi sonraki adetine kadar kullan adet döneminde yine gel dedi, ama ben de merakıma yenildim ve sağlık ocağında bugün test verdim. Beta HCG 45,2 çıktı. Aşılamadan 15 gün sonra bu değer normal mi, sizce hamile miyim? Kimyasalda da böyle olur mu? Pazartesi tekrar gideceğim ama çok endişeleniyorum. Bu süreçte 3 tane de idrar testi yaptım biri belirgin 2 tanesi silik çift çizgi çıktı. Sizce durum nedir, beni aydınlatır mısınız. (Eğer hamileysem de ilk gebeliğim olacak)

48 saat sonra tekrar verin yeterli artış var mı takip edin şu an teste göre hamilesiniz sağlıklı olup olmadığı artışlara göre belli olur

48 saat sonra tekrar verin yeterli artış var mı takip edin şu an teste göre hamilesiniz sağlıklı olup olmadığı artışlara göre belli olur
Bugün test verdim 49 olmuş, bu normal mi? Birini sağlık ocağında birini hastanede verdim ondn bu kadar az yükselmiş olabilir mi acaba

30 Mayıs 45,2
1 Haziran 49
4 Haziran 91,7
9 Haziran 560
Aşılama da 15 Mayıstaydı, aşılamadan 10 gün sonra adet olduğumu düşünmüştüm, o yüzden son adet tarihimi baz alamıyorum

30 Mayıs 45,2
1 Haziran 49
4 Haziran 91,7
9 Haziran 560
Aşılama da 15 Mayıstaydı, aşılamadan 10 gün sonra adet olduğumu düşünmüştüm, o yüzden son adet tarihimi baz alamıyorum
Bilemedim ama değerin çok düzensiz artmış doktor problem yok mu dedi ?

Tam olarak tarih tarih yazarmısın canım değerleri atıyorum 5 Haziran şu 7 Haziran bu diye
30 Mayıs 45,2
1 Haziran 49
4 Haziran 91,7
9 Haziran 560
Bilemedim ama değerin çok düzensiz artmış doktor problem yok mu dedi ?
Ya yarın ya da cuma günü gideceğim doktora bakalım, ben de çok merak ediyorum da olumsuz konuşursa çok üzülürüm diye erteliyorum hep

Artış güzel aslında inşallah sağlıcakla büyür benimde böyle az az artıyor bende merak ediyorum sonucu ne olacak bakalım tabi benim 11 aylık bebeğim olduğu için bu gebeliğe sevinemiyorum hiç nedense

Bence de git canım inşallah olumlu olur

Merhaba hayırlı olsun bebeğiniz inşallah sağ salim kucağınıza alırsınız bende de kahverengi minik lekeler geliyo üç gün geciktim tutuyorum kendimi daha önce de böyle olmuştu sanki adet sökülecek iş gibi bel ve kasık ağrım var kan testine erindim kaset testler de yanlış çıkarıyor genelde beklemeye aldım kendimi böyle belirtileriniz oldu mu peki

Ben adet oldum hem de daha yoğun olmuştum, karın ağrım vardı belim yarılacak gibi ağrıyordu, bir gün bacaklarım tutmayacak derecede ağrıyordu hatta

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…