Kanama var şu an bende hafif kahverengi lekelenme şeklinde, dış gebelikten şüphelenmiştim ama çok şükür keseyi gördük dedi doktor, şimdi de içeride tutmamız gerekiyor dediNeye dayanarak düşük riski var dedi ? Kanama alanımı varmış açıklama yapmadımı canım
Ağır işten uzak durun istirahat edin progestanı düzenli kullanın hayırlı olsunKese göründü 4mmdoktor progestan verdi, şimdi onu içeride tutmamız lazım dedi. Düşük riski de varmış maalesef
Teşekkür ederiiim, sonucu güzel olsun inşallaaahAğır işten uzak durun istirahat edin progestanı düzenli kullanın hayırlı olsun
Merhaba bu profilinizi nasıl yaptınız acaba bende 6 haftanın içindeyım ,teşekkürlerHayırlısı olsun canım
Hesap detaylarından bebeğin tahmini doğum tarihini girerekMerhaba bu profilinizi nasıl yaptınız acaba bende 6 haftanın içindeyım ,teşekkürler
Merhaba bu profilinizi nasıl yaptınız acaba bende 6 haftanın içindeyım ,teşekkürlerHayırlısı olsun canım
peki çok teşekkürlerHesap detaylarından bebeğin tahmini doğum tarihini girerek
yoo gayet güzel artmışBilemedim ama değerin çok düzensiz artmış doktor problem yok mu dedi ?
45 iken 49 olması iki gündeki artış için normal diyorsunuz yani galiba msjları tam okumadınız???yoo gayet güzel artmış
Henüz daha bebeği görmedik doktor da izne ayrıldı, başka gittiğim doktor da bebeği görmek için daha süren var dedi, pazartesiyi bekliyorum ben deCanım son durumun nedirmujdebebe
Şuan kaç haftalıksınızHenüz daha bebeği görmedik doktor da izne ayrıldı, başka gittiğim doktor da bebeği görmek için daha süren var dedi, pazartesiyi bekliyorum ben de
Aşılamaya göre 7+1 sata göre 13 gün daha büyükŞuan kaç haftalıksınız
Bebek hemen gözükmüyor 8de görmüştüm bende. Eğer kesenin içinde bir şeyler gözüktüyse 6+3te gözükmüştü yolk sac sıkıntı yapmayın bebiş bu gittiğinizde görünürAşılamaya göre 7+1 sata göre 13 gün daha büyük
İnşallah yaa, bu sefer gittiğimde görmek istiyorum artık belirsizlik çok yoruyorBebek hemen gözükmüyor 8de görmüştüm bende. Eğer kesenin içinde bir şeyler gözüktüyse 6+3te gözükmüştü yolk sac sıkıntı yapmayın bebiş bu gittiğinizde görünür
Merhaba ben de aşılamayla hamile kaldım, ilk mesajda süreci anlatmıştım hatta. Ben de aşılamadan 10 gün sonra adet olmuştum benimki gerçekten yoğun bir kanamaydı ve hamile olmadığımı düşünmüştüm tabii, siz de bir hafta sonra olmuşsunuz ve pedi doldurmuyor demişsiniz yerleşme kanaması olabilir durumunuzKızlar merhaba,
Öncelikle bu platformda yeniyim. 8 aylık evliyim ve son 1 ay içerisine kadar bebek planımız yoktu yavaştan planlamaya başladık ve korunmasız olarak cinsel ilişkimizi devam ettiriyoruz. 20-25 Haziran 2025 regl haftamdı. 26 Haziran ve 30 Haziran tarihlerinde korunmasız cinsel ilişki yaşadım. Ve 2 Temmuz ‘da tekrar regl oldum. Yani regl bitiminden bir hafta sonra. Sanırım regl, çünkü hala devam ediyor. Aradan 2 gün geçti bir pedi tamamen doldurmuyor ama pedsiz de olmuyor yine bildiğimiz regl kanaması gibi kanama yaşıyorum. Kasıklarımda ağrı ve batmalar var. Sebebi ne olabilir? Gebelikle ilgisi var mı acaba? Bu tarz bir durum yaşayan varda veya fikri olanlar yazabilir mi?
Naptınız gittiniz mü doktora bugünMerhaba ben de aşılamayla hamile kaldım, ilk mesajda süreci anlatmıştım hatta. Ben de aşılamadan 10 gün sonra adet olmuştum benimki gerçekten yoğun bir kanamaydı ve hamile olmadığımı düşünmüştüm tabii, siz de bir hafta sonra olmuşsunuz ve pedi doldurmuyor demişsiniz yerleşme kanaması olabilir durumunuz
Maalesef boş gebelikmiş… doktor yolk sacı görmüştü ama ondan sonra bebek içeride tutunamamış muhtemelen. Kesem de küçülüyor zatenNaptınız gittiniz mü doktora bugün
Geçmiş olsun inşallah kürtaja gerek kalmadan kendi atarMaalesef boş gebelikmiş… doktor yolk sacı görmüştü ama ondan sonra bebek içeride tutunamamış muhtemelen. Kesem de küçülüyor zaten
İnşallah, korktuğum başıma geldi ama bundan sonrası iyi olur inşallahGeçmiş olsun inşallah kürtaja gerek kalmadan kendi atar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?