- 5 Nisan 2016
- 20
- 2
- 1
- 34
- Konu Sahibi Sultancelik
-
Yüksek çıktı 0-5 derken?Merhaba biz evde gebelik Testi yaptık adetim 1 hafta geçmişti 2 çizgi çıktı sonra acile gittik tahlil yaptık yüksek çıktı 0-5 doktor dedi yüzde 90 hamilesin sizce hamilemiyim pazartesi kadın doğuma gidecez
Bnde ona takildm 0.5 olursa eger negatiftr 0 ondeyse negatif dimi cnm bnmi yanlisbiliyrmYüksek çıktı 0-5 derken?
Bnde ona takildm 0.5 olursa eger negatiftr 0 ondeyse negatif dimi cnm bnmi yanlisbiliyrm
Aynen canım 5.0 dese anlıycazda, ben birde yüksek kelimesine takıldım özellikleBnde ona takildm 0.5 olursa eger negatiftr 0 ondeyse negatif dimi cnm bnmi yanlisbiliyrm
Merak edyrm arkadas nerde ya eger o sonuclarla gebelik olsaydi bn %100 hamileydm herayAynen canım 5.0 dese anlıycazda, ben birde yüksek kelimesine takıldım özellikle
Bende şimdiye futbol ekibi kurmuştumMerak edyrm arkadas nerde ya eger o sonuclarla gebelik olsaydi bn %100 hamileydm heray
O zmn kimse ona bisey demedi sonuc buysa hic bi doktr gebesin demz umit bile vermezİdrar testinde net cikar cizgi ve bat 7 gun gectiyse kan sonucu ben buradayim diye bagirir zaten ve doktor net olarak gebesin der. 0-5 anlamadim onceki konulara biraktigi yorumlar da epey karisik
Yuksek çıktı diyosun 0.5 diyosun 0.5 olan değer gebelik yoktur anlamına gelir cnm sen yanlış mı yazdın anlamadım
Ya sonucu gostermedi bizden fikir almaya calisti yada doktor gozlukluydu cnmBende şimdiye futbol ekibi kurmuştum
O zmn kimse ona bisey demedi sonuc buysa hic bi doktr gebesin demz umit bile vermez
Konuyu kendinden çok biz onemsedik galibaOnu soruyoruz da pek onemsemedi sorumuzu :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?