sizce gebemiyim

sizce hamilemiyim

• holelik

OY: 1 50,0%
  • gebelik

OY: 1 50,0%

• Ankete Katılan
    2

Sultancelik

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
5 Nisan 2016
20
2
1
34
Merhaba biz evde gebelik Testi yaptık adetim 1 hafta geçmişti 2 çizgi çıktı sonra acile gittik tahlil yaptık yüksek çıktı 0-5 doktor dedi yüzde 90 hamilesin sizce hamilemiyim pazartesi kadın doğuma gidecez

Bat 7 gun gecmis doktor ihtimal vermez oyle bir durumda net olarak soyler durumu zaten

O zmn arkadas sonucu yanlis yazdi yada doktr yanlis gordu

İdrar testinde net cikar cizgi ve bat 7 gun gectiyse kan sonucu ben buradayim diye bagirir zaten ve doktor net olarak gebesin der. 0-5 anlamadim onceki konulara biraktigi yorumlar da epey karisik

Yuksek çıktı diyosun 0.5 diyosun 0.5 olan değer gebelik yoktur anlamına gelir cnm sen yanlış mı yazdın anlamadım

İdrar testinde net cikar cizgi ve bat 7 gun gectiyse kan sonucu ben buradayim diye bagirir zaten ve doktor net olarak gebesin der. 0-5 anlamadim onceki konulara biraktigi yorumlar da epey karisik
O zmn kimse ona bisey demedi sonuc buysa hic bi doktr gebesin demz umit bile vermez

Bn merak ettim simdi ya ne isler donuyo biraz tuhaf ve sonucsuz bi soru gibi geldi bna

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…