- 30 Eylül 2016
- 502
- 1.052
- 28
- Konu Sahibi Sultancelik
-
Konuyu kendinden çok biz onemsedik galiba
Hahhhha al benden de okadarBide oylama yapmışsın ya onu da anlamadım holelik ne demek
He vallahaSanirsin bizim sonucumuz
Kesin yorum yapanların çoğu gebe kalmaya uğraşanlar dimi kızlar :)
Kesin yorum yapanların çoğu gebe kalmaya uğraşanlar dimi kızlar :)
Hahhha aynen valla canım :) iki gün geciktim buarada ama uzun zaman olmayınca heyecanda olmuyo :)Ondan bu bilgili hallerimiz master yaptik artik:)
aynen oyle cnm yaBu gun adet oldm ya zatn gerginim bn konu acinca basinda bekliyrm biri bisey yazsn dye neyse zqtn cok karisik mevzu bu cevabida netKesin yorum yapanların çoğu gebe kalmaya uğraşanlar dimi kızlar :)
Hahhha aynen valla canım :) iki gün geciktim buarada ama uzun zaman olmayınca heyecanda olmuyo :)
Ovulasyon testi varda gebelik testi kalmadı :) hem onda belli olurmu ki kızz, ben geçen ay soğan kürü yapıp gecikmiştim , diyorum bu aydamı etkisi var acaba, hem korkuyorum hem ümitleniyorum aslındaAyyyy evde ovulasyon testi varsa onunla baksana :) ay heyecan yaptim bak! Bat 5 gun var ama bu ay yalan oldu, ben bosverdim artik yikilmaktan yoruldum yahu :)
Üzülme canım Allah büyük ol der oluverir bigün hepimize nasip olur inşallahaynen oyle cnm yaBu gun adet oldm ya zatn gerginim bn konu acinca basinda bekliyrm biri bisey yazsn dye neyse zqtn cok karisik mevzu bu cevabida net
Insallah bide gecikmenin 10. Gunu oldu umutlnmistm biraz doktr gec yumurtlamis veya iki kere yumurtlamis olablrsn dedi nasip olmadi alistm zatn sotun olmuyo hayirlusi neyse o olur cnmÜzülme canım Allah büyük ol der oluverir bigün hepimize nasip olur inşallah
Pco mu var canım sende?Insallah bide gecikmenin 10. Gunu oldu umutlnmistm biraz doktr gec yumurtlamis veya iki kere yumurtlamis olablrsn dedi nasip olmadi alistm zatn sotun olmuyo hayirlusi neyse o olur cnm
Kızz naptın doğurdun mu yoksa
Kendi bilir :)Konu acip cevaplari dikkate almamasi konusunu takip etmemesi cok ayri bi olay :)
Yok hep duzenlidir ama eminim normal bata 4 gun kala yumurtm catladi tutmadi tm 14. Gun geldiPco mu var canım sende?
Doktora git bakalım canım ne diycekYok hep duzenlidir ama eminim normal bata 4 gun kala yumurtm catladi tutmadi tm 14. Gun geldi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?