- 23 Ağustos 2020
- 54
- 5
- 1
- 28
- Konu Sahibi Kopusluhayat
-
İnsan bazen bazı şeyleri yaşadığı an idrak edemiyor. Çok beklenmedik bir olay yaşadığınızda biraz bekler sonra tepki verirsiniz bu onunla ilgili bir durum ve bence kesinlikle yanlış bir karar değilKizlar mrb esimle ayrılıyoruz beni aldattığını öğrendiğim için hiç acaba demeden hemen bosanma davasi açıp ailemin yanina yerleştim. 2 gün öncesine kadar gayet iyi keyifliydim. Fakat 2 gündür üzerimde garip birşey var sürekli ağlamak istiyorum evli olan insanlara imrenerek bakıyorumacaba biraz daha mı sabretseydim demeye başladım.. kafami dağıtacak seylerle uğraşıyorum ama yok olmuyor unutamıyorum. Böyle seylere inanmam ama cevremde bir kac kisi ayet yazilms olabilir diyor onun etkilerini söylediklerinde hepsini yaşıyorum sizce nedir geçici bir durum mu bu :-(
Ne ayeti? Kolay değil tabi yuvan dağılıyor. Tabiki üzüleceksin. İlk zamanlardaki keyfinin sebebide büyük ihtimalle affetmediğin için kendinle gurur duymandı. Simdi dava açıldı ve sona yaklaştığını görüyorsun. Ağla, üzül, mutsuz ol bunlar geçecek. Ama barışırsan tekrar aldatılmayı göze almalısın...Kizlar mrb esimle ayrılıyoruz beni aldattığını öğrendiğim için hiç acaba demeden hemen bosanma davasi açıp ailemin yanina yerleştim. 2 gün öncesine kadar gayet iyi keyifliydim. Fakat 2 gündür üzerimde garip birşey var sürekli ağlamak istiyorum evli olan insanlara imrenerek bakıyorumacaba biraz daha mı sabretseydim demeye başladım.. kafami dağıtacak seylerle uğraşıyorum ama yok olmuyor unutamıyorum. Böyle seylere inanmam ama cevremde bir kac kisi ayet yazilms olabilir diyor onun etkilerini söylediklerinde hepsini yaşıyorum sizce nedir geçici bir durum mu bu :-(
Bu büyüler bir tek müslümanlara özgü valla. Adam karisini dövüyor, aldatiyor kesin muska yapıldı büyü yapildi. Hayır yahu bildiginiz kocanizin fitrati bu. Neyine dayanacaksiniz. Sizi aldatmasi gelmeyecek mi her an akliniza. Ne ayeti ayet kuran sozleridir tovbestagfurullah vallahi carpilcaz ya. Elbet uzuleceksiniz bunlar normal tepkiler. Kafanızı dik tutun. Aldatilmak agir bir yüktür yaninda kalsaydiniz su ankinden daha fazla uzulecektini,Kizlar mrb esimle ayrılıyoruz beni aldattığını öğrendiğim için hiç acaba demeden hemen bosanma davasi açıp ailemin yanina yerleştim. 2 gün öncesine kadar gayet iyi keyifliydim. Fakat 2 gündür üzerimde garip birşey var sürekli ağlamak istiyorum evli olan insanlara imrenerek bakıyorumacaba biraz daha mı sabretseydim demeye başladım.. kafami dağıtacak seylerle uğraşıyorum ama yok olmuyor unutamıyorum. Böyle seylere inanmam ama cevremde bir kac kisi ayet yazilms olabilir diyor onun etkilerini söylediklerinde hepsini yaşıyorum sizce nedir geçici bir durum mu bu :-(
İlk boşanacağım dediğimde inanmadı takmadı peki dedi daha sonra 1 hafta kadar yazdi aradı şu an ulaşmaya çalışmıyorpeki eşiniz ne durumda ? nasıl karşıladı gitmenizi ve dava açmanızı ? hiç arayıp sormuyor mu ?
Hayır ne yalvarması inkâr ediyor vr üstüne beni suçluyorHiç yalvarıyor mu adım atmıyor mu?
( Tabi ki ağlasa da sızlasa da en iyisini yapmışsınız yolunuzdan şaşmayın. )
İlk zamanlar olduğu için öyledir.sonra iyiki dersinKizlar mrb esimle ayrılıyoruz beni aldattığını öğrendiğim için hiç acaba demeden hemen bosanma davasi açıp ailemin yanina yerleştim. 2 gün öncesine kadar gayet iyi keyifliydim. Fakat 2 gündür üzerimde garip birşey var sürekli ağlamak istiyorum evli olan insanlara imrenerek bakıyorumacaba biraz daha mı sabretseydim demeye başladım.. kafami dağıtacak seylerle uğraşıyorum ama yok olmuyor unutamıyorum. Böyle seylere inanmam ama cevremde bir kac kisi ayet yazilms olabilir diyor onun etkilerini söylediklerinde hepsini yaşıyorum sizce nedir geçici bir durum mu bu :-(
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?