Sizce geçici bir durum mu?

Kopusluhayat

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
23 Ağustos 2020
54
5
1
28
Kizlar mrb esimle ayrılıyoruz beni aldattığını öğrendiğim için hiç acaba demeden hemen bosanma davasi açıp ailemin yanina yerleştim. 2 gün öncesine kadar gayet iyi keyifliydim. Fakat 2 gündür üzerimde garip birşey var sürekli ağlamak istiyorum evli olan insanlara imrenerek bakıyorum acaba biraz daha mı sabretseydim demeye başladım.. kafami dağıtacak seylerle uğraşıyorum ama yok olmuyor unutamıyorum. Böyle seylere inanmam ama cevremde bir kac kisi ayet yazilms olabilir diyor onun etkilerini söylediklerinde hepsini yaşıyorum sizce nedir geçici bir durum mu bu :-(

aldatma çok büyük bir haksızlığa uğrama hissi. çoğu insan tek başına altından kalkamayabilir bu duygunun. çok doğru adım atmışsınız. bundan sonra bir uzman desteği alarak süreci devam ettirebilirsiniz. size iyi gelecek şeyler yapmayı deneyebilirsiniz. tatil iyi gelirdi ama malum pandemi koşullarında çok doğru bir adım olmaz. ama bu duygu gel-gitleri bu süreçte olağan.

Aldatılmak çok ağır bir şeydir. Hayal kırıklığı, kandırılmışlık, yalan, kırılan gurur hepsi vardır içinde. Bu süreci hiç üzülmeden atlatmak neredeyse imkansız zaten. Üzülmemiz çok doğal. Ama geçici bir süreç. Geri dönseniz ömür boyu özgüveninizi toparlayamazsınız. Kendinizide affetmezsiniz. Bu süreci kabullenin ve geçici olduğunu bilin. Aldatılan kadın olarak yaşamak çok daha berbat.

Bosanmak emin olun kolay degil..oyle olsa nice kadin korkmaz bosanir..ilk donemler kimse zil takip oynamanizi beklemez tabii uzulup aglarsiniz..fakat olum acisi bile hep ayni kalmiyor..zaman herseyin ilaci

Adamdan bir çaba görmüyorsan evet saçını başını yolma isteği geliiiirrr gider.. Kendini yer bitirirsin. Hem ihanete uğramışsındır,adam hem suçlu hem güçlüdür gönül almaya çalışmaz.. Acın binle çarpılır.. Eğer gönül almaya çalışıyorsa kendini güçlü hissedersin. Aksi takdirde içinde büyük bir mücadele seni bekliyor olur..

İnsan bazen bazı şeyleri yaşadığı an idrak edemiyor. Çok beklenmedik bir olay yaşadığınızda biraz bekler sonra tepki verirsiniz bu onunla ilgili bir durum ve bence kesinlikle yanlış bir karar değil

Ne ayeti? Kolay değil tabi yuvan dağılıyor. Tabiki üzüleceksin. İlk zamanlardaki keyfinin sebebide büyük ihtimalle affetmediğin için kendinle gurur duymandı. Simdi dava açıldı ve sona yaklaştığını görüyorsun. Ağla, üzül, mutsuz ol bunlar geçecek. Ama barışırsan tekrar aldatılmayı göze almalısın...

Bu büyüler bir tek müslümanlara özgü valla. Adam karisini dövüyor, aldatiyor kesin muska yapıldı büyü yapildi. Hayır yahu bildiginiz kocanizin fitrati bu. Neyine dayanacaksiniz. Sizi aldatmasi gelmeyecek mi her an akliniza. Ne ayeti ayet kuran sozleridir tovbestagfurullah vallahi carpilcaz ya. Elbet uzuleceksiniz bunlar normal tepkiler. Kafanızı dik tutun. Aldatilmak agir bir yüktür yaninda kalsaydiniz su ankinden daha fazla uzulecektini,

Üzülmeniz çok normal. Onca zamanlık emek verdiğiniz bir evlilik var ortada. Ve aldatılmayı kimse haketmez. Geçecek bu günler. Sımdı üzüntünüzü de yasamanız doğal hakkınız. Sonra gün geçtikçe toparlanacaksınız

Büyü bizim gibi kültürlerde gunah kecisi olatak kullanılır. Bir insanın kabahatini silmek için büyüye sığınılır. Bir insana kabahat yüklemek için de nazara. Büyüye inanırsanız eşinizin kendi isteğiyle değil büyü etkisiyle sizi aldattığını kanıksarsınız. Böylece suç yapanın değil yaptıranın olur. Aklınızı tüm bu saçmlıklardan temizleyin. Hayatınızda bir değişim var bunun sancılarını yaşıyorsunuz. Ama mutlaka alışacaksınız.

Keyiflimiydiniz ? Bence üzülmeniz normal.

Ayet yazılmıyor yalnız, zamanında yazılmış inmiş dünyaya güncelleme yok daha. Yazıldı bitti.

Ayrılık sonrası normal bir süreç bu. Bir destek alın isterseniz. Atlatmak daha kolay olacaktır. Aldatılmanın affı olmamalı. Affetseydiniz şu anda bu konunun içeriği "affettim ama unutamıyorum. Her gün telefonunu karıştırıyorum güvenemiyorum" olacaktı emin olun. İki kişilik cehennemden ise, tek kişilik acı daha makbuldür.

peki eşiniz ne durumda ? nasıl karşıladı gitmenizi ve dava açmanızı ? hiç arayıp sormuyor mu ?

Hiç yalvarıyor mu adım atmıyor mu?
( Tabi ki ağlasa da sızlasa da en iyisini yapmışsınız yolunuzdan şaşmayın. )

İlk zamanlar olduğu için öyledir.sonra iyiki dersin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…