Sizce Geçmiş Geçmişte Kalır mı kızlar?

İyi aferin devam

Gunah olarak goruyorsa ayni zamanda nasil icinde ukde kalmamis aldatmayan erkek oluyormus degisik bir kafa yapisi var esinin

Hem ukte kalmaması için yaşamak, evlenmeden önce görmüş geçirmiş olmak lazım deyip yaptıklarını da günah olarak bilmekte değişik bir kafa yapısı tabi

Gunah olarak goruyorsa ayni zamanda nasil icinde ukde kalmamis aldatmayan erkek oluyormus degisik bir kafa yapisi var esinin
Aynı şeyi yazmışım, sonra belki günahından dolayı evlenmeden bu tarz şeyleri yaşamayan erkekleri de içlerinde ukte kaldığı varsayımıyla, aldatmak için potansiyel şüpheli görmek neyle açıklanır acaba bilemedim

Bu duyguyu tanıyorum. Evliliğimin ilk 5 senesi bu duygularla geçti. Ne kadar komikmiş :)

iyi de adam dogru söylemiş ,
önce gözlerinin doyması lazım sonra evlenmeleri lzım
gerçi aç gözlüler baska tabii

Bu duygularla derken nasıl canım. Anlatabilir misin özel değilse
Eşimin geçmişi aynen böyle kabarık. Merak mi kıskanmalı ne anlamadığım bir duygu sarmıştı işte. Bir yandan rahatsız oluyordum senin gibi. 15 yıldır evliyiz ve hepsi geciyo cnm. Hayat zor çünkü başka ciddi şeyler giriyor araya. Rahat ol geçecek.

esin hakli. benim esimin de gecmisi kalabalik adam doymus ne diyum. hem benden oncesi ay zaten yukum cok ev cocuk vs bir de omzuma yillar oncesini yukleyemem...
hatta bir ani anlatayim. esimle bir mekana gittik. mini etekli bir hatun 10 dk da bir onumuzden geciyor. esim umursamadi hatta farketmedi bile esimin abisi oglum su senin eskilerden degil mi dedi adam hatirlamadi bile ilk once sonra jeton dustu hatta ismini degil soyismini hatirladi. kiz kendini rezil etti. benden daha cok eltim tepki gosterdi. ister inan ister inanma ne diye huzurumu bozayim gelmis gecmis icin. ben onu o beni secmis Rabbim de nasip etmis gerek yok baska seye

Teşekkürler. Ayrıca sizdeki sabır da peygamber sabrıymış maşallah

Benimki potansiyel suçlu o zaman.

Yoo valla hiç de sallamam ama o benimkini yılda bir takacak okur ben de ben sana herşeyi anlattım almasaydın o zaman ha kabullenemiyosan da yol orda derim anında konu kapanır.

Yoo valla hiç de sallamam ama o benimkini yılda bir takacak okur ben de ben sana herşeyi anlattım almasaydın o zaman ha kabullenemiyosan da yol orda derim anında konu kapanır.
Kilit cümleyi kaçırıyorsun. Yeni şeyler öğrendim diyor. Sen bastan anlatmışsın o da kabul etmiş. Ikisi çok farklı.

Teşekkürler. Ayrıca sizdeki sabır da peygamber sabrıymış maşallah ☺
yok ya peygamber sabri meselesi degil... hayat bu tarz sacma seyleri umursayacak kadar uzun degil. adam beni ben onu secmisim. egee beni aldattiginda elde edecegi sey beni kaybetmeye degecekse buyursun yapsin. ben onun gecmisini sorgulayarak surekli takip ederek ya da sorarak o adami elimde tutamam. kalmak isteyen efendiligi ile kalir.
yapma bunu kendine... sen cok degerlisin. bu sekilde yok eaki sevgilin yok eski arkadasin diyerek degerine zarar verirsin.

Evet doğru diyorsun canım Teşekkürler

Evet doğru diyorsun canım Teşekkürler

Bana böbürlenerek anlatmış gibi gelmedi açıkçası.
Çekinmediğim biriyse ben de pata küte konuşurum genelde, nedense öyle insanları daha samimi buluyorum.
Bir şeyleri kibarlaştırmadan çat çat söyleyebiliyorlar.

Esimle tanistigim gunden sonrasi beni ilgilendiriyor. Öncesiyok benim için.

Esimle tanistigim gunden sonrasi beni ilgilendiriyor. Öncesiyok benim için.
Bu yazını esprili bir şekilde cvplayacak olursam. Doğrudur genelde biz kızlar “benden öncesi beni ilgilendirmez önemli olan benden sonrası” deriz. Ama iş faaliyete geçince öyle olmaz :))))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…