- 7 Ağustos 2018
- 11.448
- 69.380
- 518
Sevişmek iki tarafın isteğiyle oluyor kullanmak konusuna katılmıyorum amaGörüşlerimiz farklı ancak ben sadece cinsellik olarak demiyorum
Yorumlarda deniyor ki evlenmeye gelene kadar insanlar birbirinden hevesini alsın ki evlendikten sonra aldatmasın.
Yani evlenmeden önce geçmişimizde birileri olsun hevesimizi alalım en son evlenmeye karar verdiğimizde o kişiyi bulup onunla evleniriz mi demek oluyor bu?
Böyle yapınca evlilik olgunluğuna mı erişiyoruz
Bence bu insanı değersiz gören bi düşünce
Herkesin kendi fikri tabi. Benim için kabul edilebilir bir durum değil
Demek istediğim buydu ve işin kullanmak boyutuyla ilgileniyordum. Bi anda cinsellik karşıtı cinselliğe kötüleyen biri gibi davranıldım.Sevişmek iki tarafın isteğiyle oluyor kullanmak konusuna katılmıyorum ama
Şu da var sevgililerim olsun sevişeyim herseyi yaşayayım doyayım sonra evlenilecek kız arayayım mantığında erkekler var bunu bir kadın olarak çok aşağılıkça buluyorum
O seviştiğiniz aklınızca kullandığınız kızlar da size aşık olmuş hayaller kurmuş fedakarlıklar yapmış olabilir sırf cinsellik yaşadı diye bu kötü kız evlenmem bunla diyorsanız gidin kırmızı kurdeleyle evlendiğiniz bakirelerle olun sadece.
İnsanların duygularıyla oynamayın
Erkeklerin bu iki yüzlülüğünden tiksiniyorum
Bir de bunun evlendikten sonra eski sevgilileri arayıp özledim vs diye msj atan modelleri var
İğrenç yaratıklar!!!
Bir kadının kendi isteğiyle sevişebileceğini akılları almıyor çünkü. Sevişme eylemi varsa ortada mutlaka kadın kullanılmıştır. Halbuki adı üstünde sevişme işteş bir fiil.
geçmişte "herşeyi yaşayıp doymak" nasıl oluyo anlatsanıza biraz? Evlenince daha mı az cinsel isteği oluyor? Başka kadınlara olan merakı mı azalıyo? Dünyada 4 milyar kadın var 10 tanesiyle beraber oldu diye hepsini keşfetmiş mi oluyor??
Geçmişi önemli değil ne yapmışsa yapmış diyenler "Erkektir yapar" ı destekleyenlerdir.
Adamın bu lafını normal görenler olmuş ama unuttukları şey tamda bu, eski ilişkilerinin gerine gerine anlatıp, herşeyi yaşadım seni aldatmam diyecek kadar rahat bir tavır sadece erkeklere özgü.Bir kadin bu cümleyi kursa, toplumca linç edilirdi. Ancak bir erkek söyleyince normal oluyor!
Bu cümke ile eski nişanlinin arasinda bağ yok, ancak erkek egemen zihniyetini ortaya koyuyor. Cok cirkin bence.
Hanımlar geçmişinde her haltı yemiş can yakmış adamları eş alıp avunuyorsunuz sizi tebrik ediyorum birde beni ilgilendirmez tavırlarınız var ya beni benden alıyor kullanılmış karakterler olarak iyi yorumlar yapmışsınız eşleriniz gençliğinde baya doymuş bu sizi mutlu ediyor değil mi nereden biliyorsunuz kilo aldınız diyelim huyunda çapkınlık olan adam sizi aldatmayacak mı huy değişmez ben geçmişe bakarım arkadaş adam akıllı ilişkilere lafım yok ama hokkabazlık asla benim karakterime uygun değildir
kendi eşimden bahsedecek olursam yakışıklı mı yakışıklı karizma mı karizma ama geçmişi 0 kendini çalışmaya vermiş harika bir insan hiç bir yanlışını görmedim demek isterdim ufak tefek sevmediğim huyları olsa da adam gibi adam
bende öyleyim bu bilinçle yaşadım ilişkim olmadı ben istemedim çünkü geçmiş hep geçmişte kalmaz o defterler elbet açılır diye düşündüm herkes kendini avutmuş ..... bravoo !
Adamın bu lafını normal görenler olmuş ama unuttukları şey tamda bu, eski ilişkilerinin gerine gerine anlatıp, herşeyi yaşadım seni aldatmam diyecek kadar rahat bir tavır sadece erkeklere özgü.
Eski sevgileriyle hangi otele gittiğini anlatacak kadar yaşadığı ilişkileri gurur duyacak noktaya getirmiş adam. Eşine saygısı olsa bunu anlatmaz zaten.
Konu sahibi eşine söyleseydi bunu bakalım, senden önce ki ilişkilerimde bazı şeylere doydum artık seni aldatmam diye eşi ne cevap verecekti. Bu ilişkileri yaşamakta aldatmakta erkeklere has bir durum bu konuya bakınca. Bu noktayı unutup adam haklı demek enteresan geldi bana.
Adamın bu lafını normal görenler olmuş ama unuttukları şey tamda bu, eski ilişkilerinin gerine gerine anlatıp, herşeyi yaşadım seni aldatmam diyecek kadar rahat bir tavır sadece erkeklere özgü.
Eski sevgileriyle hangi otele gittiğini anlatacak kadar yaşadığı ilişkileri gurur duyacak noktaya getirmiş adam. Eşine saygısı olsa bunu anlatmaz zaten.
Konu sahibi eşine söyleseydi bunu bakalım, senden önce ki ilişkilerimde bazı şeylere doydum artık seni aldatmam diye eşi ne cevap verecekti. Bu ilişkileri yaşamakta aldatmakta erkeklere has bir durum bu konuya bakınca. Bu noktayı unutup adam haklı demek enteresan geldi bana.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?