Sizce Geçmiş Geçmişte Kalır mı kızlar?

Herkesin yaşadığı, tercih ettiği hayat, içinde bulunduğu çevre farklıdır. Sizden farklı yaşayanlara hakaret edecek kadar kin güttüğünüze göre içinizde kalan bolca ukde olduğunu düşündüm ben.

İlk paragrafta sizin yazdığınız şekilde ki düşünceye diyecek bir şeyim, itirazım yok zaten,bu tamamen tercih ve yaşam şekli meselesi.Ama bu konudaki eş sizin tavrınızda değil.

Kuzeninin eşi tarafından aldatilma konusuna gülerek doymuş erkek aldatmaz lafı çiğ gelmedi mi size de? Sonraki detaylarda cabası. Eski ilişkilerini bu seviyede anlatan erkeğin eşinin aynı cevabı verme durumunda olgun karşılayacağını düşünmüyorum. O yüzden bu konu üzerinden bakıyorum konuya ve evlenmeden belli şeyler yaşanması düşüncesi bu eş için geçerli cevap değil bana kalırsa. Bu daha çok evlenmeden önceki ilişkilerini övünç meselesi yalan erkek tarzı ve çok itici.

bence hissettirdikleri unutulmuyor olabilir ama kişilerden bağımsız ya
mesela ben daha henüz kimseye karşı bir tane çocuk vardı ona hissettiklerimi hissetmedim aşk anlamında (platonikti belki de ondan)
ama bunu ah ah aklım onda kaldı gibi düşünerek anamıyorum ki
yazık diyorum o kadar güzel hisleri öyle bir çocukta harcamışım adam gibi birisinde o hisleri yaşasaydım belki dünyanın en güzel aşkını yaşayacaktım
ha çocuk kötü diye de değil sadece beğenmiyorum şu anki gözümle bakınca ciddi anlamda şu an dönüp bakmam umrum olmaz kapıma kapansa
işte geçmişteki hisleri geri alıp gerçek güzel bir aşkta yaşamak enfes olurdu ama
bilmiyorum ki anlatabildim mi
dediğim gibi kişiden bağımsız hisler sanırım daha çok yaş, hormonlarla ve sizin ruh halinizle bağlantılı

İşte ben olaya sırf cinsellik olarak bakmadığım için gözüme batmadı konuda o kısım. Ama o açıdan bakınca evet haklısınız. Diyorum ya insan kendi karakterine kendi çevresine göre yorum yapıyor.

Zaten buradaki konu evlilikten önce yaşayan ilişkiler değil, konu sahibinin eşinin meseleye doymuş! erkek bakışıyla bakması ve önceki ilişkilerini bir erkek olarak övünç meselesi haline getirip eşine dahi anlatması.

Geçmişte insan birini sever karşılıklı birşeyler yaşanır ama devam etmez, buna saygı duyarım. Ama " dur ben Bekarken önüne gelenle yatayım, cinselliğe doyayim(!) (Ki cinselliğe doymak olmaz. Patlayana kadar yesen de iki saat sonra acıkırsın. ) evlenince aldatmak kötü, fakat daha önce el değmiş olmamalı." Mevzu bu yani.

Bir de söyle bir durum var. " Bekarken istediğimi yapıyordum. Şimdi evliyim yapamıyorum " un özlemini bile çekebilir.

Bir de söyle bir durum var. " Bekarken istediğimi yapıyordum. Şimdi evliyim yapamıyorum " un özlemini bile çekebilir.
Aldatmak isteyen bir sürü bahane bulur, aldatmanın karakterle ve ahlakla ilgisi var diğer dediklerimiz direkt sebep olamaz zaten.

Güzel özetlediniz. Yazdıklarım üzerinden kendi aralarında da konuşuyor bazı üyeler. Okuyorum. Atıp tutuyorlar. Canları sağolsun

Ben cinsellik yanlış demedim olmamalı demedim. He inancım gereği nikahsız olmamalı, onu idda ederim de cinselliğin kendisiyle alıp veremediğim yok
Bi de sadece cinselliği kastetmedim. Genel ilişkileri de kastettim

Ben yorumlarda yazan evlenmeden önce heves alınmalı görüşüne karşı çıktım.

Nerdeyse iktidarsız ilan edecekler beni

Son düzenleme:
Geçmişte doymuş olmak diye bir şey yok bu doyulacak bir şey değil. Bir erkek doydum diyorsa o zaman cinsel arzusu isteği bitmiştir karısını ne derece arzular? Eşinin bu anlamda kurduğu cümle yanlış, belli ki geçmişte yedim bir halt ama sütten çıkma ak kaşık oldum bak dizinin dibinde oturuyorum diye geyik yapmak istemiş onu da sıvamış lüzumsuz bir laf.. Diğer taraftan insanların geçmişte yaşadığı şeylere takılacaksak lütfen herkes kendi zengini bulsun. Onu düşünüyor mu bunu aklına getiriyor mu diye insanlara hayatı zindan etmeyin. Doğrusuyla yanlışıyla olmuş bitmiş şeyler. Fevkalade coşkulu ve mükemmel ilişkiler olsaydı onlarla evlenirdi.

Soyleme şekli biraz ukalaca gelmiş sanırım size aslında kötü birşey dememiş ama söylemeyi becerememis :) aklında Hicbirsey kalmadığı için (cinsellik değil sadece ) ,bekarligini özlemle anmiyor .Yani bazı inaan vardır ya ah şimdi bekar olmak vardı ,yok bekar olsam soyle gezerdim şunu yapardım vs . Onlardan değilim demeye getirmiş . Eskide kalan hickimsreyi düşünmüyor ve kimseyi sizden çok sevmiyor buna emin olun canınızı sikmayin lütfen ...

haha böyle devam et iyi bayramlar :)

Bu saatten sonra taksanız ne olacak takmasanız sadece kendinizi yiyip bitirirsiniz bu yüzden salın biraz.

Bu arada biz birbirimize girdik ama konu sahibi ortada yok
O yüzden sıkıntı yok canlar.

Geçmiş adı üstünde geçmiş patavatsızlık yapmış özrünü kabul et böle de eşşeğin aklına karpuz kabuğu düşürme..aldatmak tiniyetsizlikle alakalı bekarlığı yaşamakla değil ben bekarlığı dolu dolu yaşadım eş kişisi ev kuşu ben sevgili sayımı hatırlamam derdim onun sevgilisi olmamış e şimdi ayrılıyoruz sebepler başka ama geçmişe takılınacak olsa benim kine takılırdı bende nişan atmıştım.sen eski sevgilini flörtünü merak ediyomusun düşğnüyomusn ordan burdan bakıyomusn hayır oda bakmıyodur niye baksın geçmiş bitmiş

Dertsiz başınıza dert arıyorsunuz, siz çalışıyor musunuz yoksa tüm gün evde misiniz

Arkadaslar verdiğiniz cvplar için teşekkürler. İçimi ferahlattınız ve beni yönlendirdiniz Eşim Bu meseleden dolayı kırgınlığımı anladı. İftardan sonra havadisleri anlatırım. Hayırlı iftarlar

Evet kızlar konuştuk eşimle. “Aşkım ben sana tüm samimiyetimle konuştum. Başka erkekler gibi kaçamak cevap vermek istemedim. Çoğu erkek anlattığım gibidir. İçinde ukte kalmamış görmüş geçirmiş erkeklerin gözü genelde dısarda olmaz ve aldatmaz” dedi. Peki neden böbürlenerek anlattın dedim. “Niyetimi Allah biliyor. İşlediğim günahlarla böbürlenmem” dedi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…