Sizce Geçmiş Geçmişte Kalır mı kızlar?

Konuda ne okudum, 6.sayfaya geldim ne okudum :KK70: Yine 357737273848848489'uncu Sevişgenlerle Antisevişgenler KK Muharebesi başlamış. Bıkmadınız şu cinselliği tartışıp birbirinize birşey anlatamamaktan. Herkesin yaşı kadar, ölene dek peşinden gelecek içinde yetiştiği toplumsal bir algısı var. Kimine göre evlilik öncesi cinsellik kabul edilemez, kimine göre su içmek kadar doğal. Tartışıp grilere bürünerek bu algıyı değiştiremezsiniz. Tüm toplumsal algılara saygı duyup alıntılarla birbirinize saldırmasanız keşke. Hayır bir de konuya ne yorum yapacaktım onu da unuttum. Neyse yargı dağıttım gidiyorum :KK70:

Boşa huzurunu niye bozuyorsun ya
Valla bazı insanlar normal değil

Görüşlerimiz farklı ancak ben sadece cinsellik olarak demiyorum
Yorumlarda deniyor ki evlenmeye gelene kadar insanlar birbirinden hevesini alsın ki evlendikten sonra aldatmasın.
Yani evlenmeden önce geçmişimizde birileri olsun hevesimizi alalım en son evlenmeye karar verdiğimizde o kişiyi bulup onunla evleniriz mi demek oluyor bu?
Böyle yapınca evlilik olgunluğuna mı erişiyoruz

Bence bu insanı değersiz gören bi düşünce

Herkesin kendi fikri tabi. Benim için kabul edilebilir bir durum değil
Sevişmek iki tarafın isteğiyle oluyor kullanmak konusuna katılmıyorum ama
Şu da var sevgililerim olsun sevişeyim herseyi yaşayayım doyayım sonra evlenilecek kız arayayım mantığında erkekler var bunu bir kadın olarak çok aşağılıkça buluyorum
O seviştiğiniz aklınızca kullandığınız kızlar da size aşık olmuş hayaller kurmuş fedakarlıklar yapmış olabilir sırf cinsellik yaşadı diye bu kötü kız evlenmem bunla diyorsanız gidin kırmızı kurdeleyle evlendiğiniz bakirelerle olun sadece.
İnsanların duygularıyla oynamayın
Erkeklerin bu iki yüzlülüğünden tiksiniyorum
Bir de bunun evlendikten sonra eski sevgilileri arayıp özledim vs diye msj atan modelleri var
İğrenç yaratıklar!!!

Ama eşin doğru söylemiş canım. Sen nasıl böyle bir bağ kurdun onu anlamadım ben. Nişanlısinla ne alakası var bunun? Yașamis hevesini almış kiminle olursa olsun șuan seninle evli ve sana sadık önemli olan bu

Bence bir erkek olarak durust konusmus. Cidden de cocuk yasta iliskiye baslamis ve evlenmis insanların gozu fildir fildir oluyo. Cunku merak var. Tabii bu biraz da kani bozuklukla alakali genelleme yapmak da hata.
Ancak kizacak bir sey yok.
Sahsen benim de arada gelir aklima, neden gelmesin ki yasamisim o yasanmisliklarla simdiki ben olmusum. Bu sevmek ya da unutamamak aklinda kalmak falan kesinlikle degil ki.

Sevişmek iki tarafın isteğiyle oluyor kullanmak konusuna katılmıyorum ama
Şu da var sevgililerim olsun sevişeyim herseyi yaşayayım doyayım sonra evlenilecek kız arayayım mantığında erkekler var bunu bir kadın olarak çok aşağılıkça buluyorum
O seviştiğiniz aklınızca kullandığınız kızlar da size aşık olmuş hayaller kurmuş fedakarlıklar yapmış olabilir sırf cinsellik yaşadı diye bu kötü kız evlenmem bunla diyorsanız gidin kırmızı kurdeleyle evlendiğiniz bakirelerle olun sadece.
İnsanların duygularıyla oynamayın
Erkeklerin bu iki yüzlülüğünden tiksiniyorum
Bir de bunun evlendikten sonra eski sevgilileri arayıp özledim vs diye msj atan modelleri var
İğrenç yaratıklar!!!
Demek istediğim buydu ve işin kullanmak boyutuyla ilgileniyordum. Bi anda cinsellik karşıtı cinselliğe kötüleyen biri gibi davranıldım.
Bi de ekmek gibi su gibi bir ihtiyaca nasıl bu kelimeyi kullanıyor yazmışlar😁

Şahsen Ne kimsenin hevesi olmak isterim ne de hevesini almış biriyle evlenmek isterdim. Karşımda kendim gibi birini görmek isterim. O kendine kendi gibi birini layık görmüyorken neden ben onu kendime layık görüp evlenim ki

Ha geçmişindeki insanlar hakkında öyle ileri geri konuşan kişi de benim gözümde adam değildir

Bir kadının kendi isteğiyle sevişebileceğini akılları almıyor çünkü. Sevişme eylemi varsa ortada mutlaka kadın kullanılmıştır. Halbuki adı üstünde sevişme işteş bir fiil.

Ee işte burada 80 tane konu var
"orgazm olamıyorum"
"eşim bana dokunmuyor"
"cinsellikten zevk almıyorum" vs
Almazsınız tabii, adam işini bitirip dönüp yatıyor.
Çünkü seks sadece erkek istediği için yapılan bir şey bu zihniyete. :olamaz:
Cinselligi erkeğe hizmet görsem ben de hoşlanmam tabi :D

Geçmişimizi değiştiremeyiz ve inan ki erkekler geçmişi bizim kadar düşünmüyorlar. Tatlı canını sıkma.
Ama şöyle de bir durum var geçmişiyle bu kadar övünmesi pek hoş olmamış.

geçmişte "herşeyi yaşayıp doymak" nasıl oluyo anlatsanıza biraz? Evlenince daha mı az cinsel isteği oluyor? Başka kadınlara olan merakı mı azalıyo? Dünyada 4 milyar kadın var 10 tanesiyle beraber oldu diye hepsini keşfetmiş mi oluyor??

Geçmişi önemli değil ne yapmışsa yapmış diyenler "Erkektir yapar" ı destekleyenlerdir.
:KK9:

Eşinin geçmişi günahıyla sevabıyla onu ilgilendirir amaa siz hadi merak edip sordunuz geçmişini, kalkıp şu kızla, şu otelde şunu yaptım diye ballandıra ballandıra anlatması çiğlik.Düpedüz saygısızlık..Sanırım gurur kaynağı olarak görüyor. İnsan eşine bunları böyle laubali bir şekilde anlatmamalı. Sizde geçmişi irdelemeyin.

Valla herkes insan evladi,illa ki gecmisten birilerini hatirliyoruz,yok hatirlamayanla evlenecegim desek balikla evlenmemiz gerekir. Daha cok sevmisse sevmistir,gecmis gun. Bu bilgi ne isinize yarayacak ki? Ben de eski nisanlimi cok sevmistim ama noldu bitti. Simdi evliyim bir baskasiyla. Zamani geri alamayacagimiza gore dovunmek anlamsiz

Seviyor olsaydı hala eski nişanlısını "eski "olmazdı sizin yerinizde o olurdu.zaten biliyormuşsunuz öncesini genel olarak bunu bile bile de evlendiniz.şimdi düşünmek anlamsız.adamın aklına sokmuş olmayın.

Bir kadin bu cümleyi kursa, toplumca linç edilirdi. Ancak bir erkek söyleyince normal oluyor!

Bu cümke ile eski nişanlinin arasinda bağ yok, ancak erkek egemen zihniyetini ortaya koyuyor. Cok cirkin bence.
Adamın bu lafını normal görenler olmuş ama unuttukları şey tamda bu, eski ilişkilerinin gerine gerine anlatıp, herşeyi yaşadım seni aldatmam diyecek kadar rahat bir tavır sadece erkeklere özgü.

Eski sevgileriyle hangi otele gittiğini anlatacak kadar yaşadığı ilişkileri gurur duyacak noktaya getirmiş adam. Eşine saygısı olsa bunu anlatmaz zaten.

Konu sahibi eşine söyleseydi bunu bakalım, senden önce ki ilişkilerimde bazı şeylere doydum artık seni aldatmam diye eşi ne cevap verecekti. Bu ilişkileri yaşamakta aldatmakta erkeklere has bir durum bu konuya bakınca. Bu noktayı unutup adam haklı demek enteresan geldi bana.

Hanımlar geçmişinde her haltı yemiş can yakmış adamları eş alıp avunuyorsunuz sizi tebrik ediyorum birde beni ilgilendirmez tavırlarınız var ya beni benden alıyor kullanılmış karakterler olarak iyi yorumlar yapmışsınız eşleriniz gençliğinde baya doymuş bu sizi mutlu ediyor değil mi nereden biliyorsunuz kilo aldınız diyelim huyunda çapkınlık olan adam sizi aldatmayacak mı huy değişmez ben geçmişe bakarım arkadaş adam akıllı ilişkilere lafım yok ama hokkabazlık asla benim karakterime uygun değildir

kendi eşimden bahsedecek olursam yakışıklı mı yakışıklı karizma mı karizma ama geçmişi 0 kendini çalışmaya vermiş harika bir insan hiç bir yanlışını görmedim demek isterdim ufak tefek sevmediğim huyları olsa da adam gibi adam

bende öyleyim bu bilinçle yaşadım ilişkim olmadı ben istemedim çünkü geçmiş hep geçmişte kalmaz o defterler elbet açılır diye düşündüm herkes kendini avutmuş ..... bravoo !

Hanımlar geçmişinde her haltı yemiş can yakmış adamları eş alıp avunuyorsunuz sizi tebrik ediyorum birde beni ilgilendirmez tavırlarınız var ya beni benden alıyor kullanılmış karakterler olarak iyi yorumlar yapmışsınız eşleriniz gençliğinde baya doymuş bu sizi mutlu ediyor değil mi nereden biliyorsunuz kilo aldınız diyelim huyunda çapkınlık olan adam sizi aldatmayacak mı huy değişmez ben geçmişe bakarım arkadaş adam akıllı ilişkilere lafım yok ama hokkabazlık asla benim karakterime uygun değildir

kendi eşimden bahsedecek olursam yakışıklı mı yakışıklı karizma mı karizma ama geçmişi 0 kendini çalışmaya vermiş harika bir insan hiç bir yanlışını görmedim demek isterdim ufak tefek sevmediğim huyları olsa da adam gibi adam

bende öyleyim bu bilinçle yaşadım ilişkim olmadı ben istemedim çünkü geçmiş hep geçmişte kalmaz o defterler elbet açılır diye düşündüm herkes kendini avutmuş ..... bravoo !

Bu yakışıklı mı yakışıklı mikemmel adam eylülde görüştüğünüz ve hakkında şu söylemlerde bulunduğunuz adam mı?

"Tip olarak yakışıklı değil"
"Sigara bağımlısı"
"Özgüveni olmayan"
"Apaçi müzik tarzlı"

İyiymiş

Özgüvenim olmasa benim de olmazdı hiç sevgilim tabii ahaha

Adamın bu lafını normal görenler olmuş ama unuttukları şey tamda bu, eski ilişkilerinin gerine gerine anlatıp, herşeyi yaşadım seni aldatmam diyecek kadar rahat bir tavır sadece erkeklere özgü.

Eski sevgileriyle hangi otele gittiğini anlatacak kadar yaşadığı ilişkileri gurur duyacak noktaya getirmiş adam. Eşine saygısı olsa bunu anlatmaz zaten.

Konu sahibi eşine söyleseydi bunu bakalım, senden önce ki ilişkilerimde bazı şeylere doydum artık seni aldatmam diye eşi ne cevap verecekti. Bu ilişkileri yaşamakta aldatmakta erkeklere has bir durum bu konuya bakınca. Bu noktayı unutup adam haklı demek enteresan geldi bana.

İlk yorumumu yaparken de sadece erkekler değil, sadece cinsellik değil diye belirtmiştim aslında. Bana göre bir insan evlenmeden önce yaşamak istediği her şeyi yaşamalı ki içinde ukde kalmasın. Özellikle varsa üniversite hayatı dolu dolu geçirilmeli. Hani ölmeden önce yapılacak 100 şey listesi vardır ya, evlenmeden önce yapılacak şeyler listesi de olmalı insanın. Çünkü aynı şeyi bekar bir insan olarak yapmakla evli bir insan olarak yapmak bambaşka. Bekarken belli deneyimleri olmalı insanın. Böyle olunca daha sağlıklı evlilikler kurulduğuna inanıyorum. Tersi de vardır muhakkak ama ne benim karakterime ne çevreme uygun bu. Eh burda da kendi karakterimize göre yorum yapıyoruz, öyle değil mi?

Otel detayına kadar vermek çok hoş olmamış bence de. Yaşananlar övünç kaynağı olmamalı. O konuda hak vereceğim.

Es deseydi "olgun olunmadan evleniliyor, sorumluluklari tasiyamiyor" gibi cümleler kursa ne ala, ama doymak nedir ya? Kaç sevgiliden sonra doyuluyor? Tersi olup, atiyorum sadece 1 sevgilisi olmus olsaydi, konu sahibini aldatirmiydi yani?

Evlilikten önce sevgililik, seks, beraber yasamaya felan kesinlikle karsi degilim. Bunlar normal seyler. Ancak es kisinin bu sekilde bunlari anlatmasi migde bulandirici. Kesinlikle hakli degil.

Back
X