- Konu Sahibi naneli_limon
çok gıcık bir durum gerçekten....benimki de bana yaptırmak için epeyy uğraştı...yeni evliyiz başladı evi örümcekler basacak demeye....kendin batırıyorsun kendin temizle....hiç sesimi çıkarmadım..kızı var üstelik ama pamuk prenses....suya sabuna süpürgeye bulaşığa dokunmayı pek sevmez
sonra eşimi arayıp ağladı birkaç defa....eşim de bana baskı kurdu....banane dedim ya şimdiden noluyor....laf sokmalar imalar komşu gelinleriyle kafayı bozmalar.....durmadan halılar da yıkanacak nasıl yapacağım bilmem falan...camları silmem lazım .....aman boşver diyordum ben de....ayyyyyyy deli etti beni zamanında ya....sonra şu son 1 senedir kesti sesini....farkında değil böyle yaparak hem kendi mutsuz oluyor hem bizi mutsuz ediyor....gittiğimde zaten oturmuyorum gerçi bebek olduğundan beri kalkmıyorum ayakta kalınca heryerim ağrıyor kendi yapıyor.....birtek makineye diziyorum bulaşıkları artık.....önceden yemek yapmazdı ya...gideceğimiz günü bilirdi mutfaktan çıkamazdık....herhalükarda yemek pişmiyormu yap koy...olurmu ama kim eziyet edecek...rahat ederim sonra......ardından yemek faslı,bulaşıkları elimde yıkatırdı makine olduğu halde...sonra çay...hep ben kalkardım...görümce birtarafını devirip oturur beni deli ederdi....neyse artık erkenden kalkıp geliyoruz....ama yapmam....çünkü benim kv çok doyumsuz...memnun etmek çok zor....iyi ki yapmamışım bu zamana kadar diyorum hep....egosunu tatmin ettirmedim ona.....önceden bir emir yağdırırdı ki akıllara zarar....artık yapamıyor öyle... emir kipi kullanmıyor,meyve getirseydin falan diyor
iyice yaşlanmadan başlarsak onun sonu gelir mi....onlar bizi gömer o hızla.....