Ayy sende mi.pisman oldunBen yakın oturuyorum. Imkanım olsa suan tasınırım su dk.
Onlar aynı evde oturmuş 20 yıl ikidebir öyle diyoKaynanan kaynanadina yakin mi oturmus?
Zorunluluk diye birsey yok. O nereden cikti?
Evet haklısın bende aynını düşünüyorum aman amanOlabildiğince uzak oturmakta fayda var bence
Slm kirada oturuyoruz . Evet bunaliyorum buradan başka kime yazayımHemen hemen her hafta bu konuyla ilgili bir konu açıyorsunuz demek ki bu konuda yaşadığın sorunlar giderek siklasiyor .Anladığım kadarıyla aynı binada oturmanizin asıl sebebi olan sizin çalışmanız çocuğunuza da kayinvalidenizin bakması koşulu da sağlanamamış.Daha önce sormuştum ama cevaplamamistiniz oturduğunuz ev aile apartmanı mi yoksa kira ödeyerek mi oduruyorsunuz ?
Evet aynenBenim başıma benzer bir durum gelmek üzere. Bana böyle karışmak isteyip dursalar tepkim sert olacak. Onlar zamanında istediği gibi hayat yaşadılar. Anne baba demeden yurtdışına giden var. Durum kendi çocuklarına gelse birden bire bire senin hayatının merkezine oturmak istiyorlar. Yok öyle. halkbuki herkes yerini bilse hiçbir sıkıntı olmayacak.
Ayy sende mi.pisman oldun
Aynennnnn bıktım ya aşırı nankör bide kaynanamAh benim güzel kardeşim seni o kadar iyi anlıyorum ki...benim de eşim aynı sana napıyolar ki der elinden ekmeğini mi alıyolar der ona göre yaptıkları rahatsızlık veren hareketlerde hiç bi şey yok ben abartiyorum.ne kadar uzak o kadar iyi asla mecbur değilsiniz hasta bile olsa dinimizde gelin mecbur bakmalı diye bir kural yok inşallah taşınırsınız kanser ederler insanı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?