Sizce gelin kaynanasina yakın oturmak zorunda mi

Se_n_299

Popüler Üye
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
20 Mayıs 2018
2.836
1.746
133
39
Evlenmeden önce eşim bana annem gile yakın oturalim dedi hayr dedim ne benimkine ne seninkilere arada saygı olsun dedim. Tm dedi. Evlendik 5 yıl geçti çocuk doğunca eşim yakın oturalim sen çalış annemde çocuğa bakar dedi karşı çıktım ama kaynnm biz biseyinize karışmayız vs dedi taşındım tm dedim. Nereden taşındım tabi. 2 yıldır oturuyoruz yakın. Ben taşınmak istiyorum kayinbabamla en ufak sorunum yok. Ama kv beni delirtir bir gün gitmesem ertesi gün nerdesiniz ne gelmiyoruz neyse daha bir sürü laf sokmalari uzatmicam. Eşim de sözde tm der taşınmaya icraatta bişey yok ve bazen bana sana napyolar niye tassincaz der. Umursamaz ve bu yüzden aramız açılmaya başladı. Huzurum kalmadı. Alınıyor eşim. İslami olarak hukuki olarak ben burada eşimin hatri için yakın oturmak zorunda mıyım sizce???? Taşınmak istiyorum deme hakkim yok mu. Bana ozamn niye tm dedin diyo eşim ne biliyim böyle olcagini. Kararsizdım ozaman bile. Demek ki beni sevmiyor eşim

Son düzenleme:
Hemen hemen her hafta bu konuyla ilgili bir konu açıyorsunuz demek ki bu konuda yaşadığın sorunlar giderek siklasiyor .Anladığım kadarıyla aynı binada oturmanizin asıl sebebi olan sizin çalışmanız çocuğunuza da kayinvalidenizin bakması koşulu da sağlanamamış.Daha önce sormuştum ama cevaplamamistiniz oturduğunuz ev aile apartmanı mi yoksa kira ödeyerek mi oduruyorsunuz ?

Benim başıma benzer bir durum gelmek üzere. Bana böyle karışmak isteyip dursalar tepkim sert olacak. Onlar zamanında istediği gibi hayat yaşadılar. Anne baba demeden yurtdışına giden var. Durum kendi çocuklarına gelse birden bire bire senin hayatının merkezine oturmak istiyorlar. Yok öyle. halkbuki herkes yerini bilse hiçbir sıkıntı olmayacak.

Slm kirada oturuyoruz . Evet bunaliyorum buradan başka kime yazayım

Ah benim güzel kardeşim seni o kadar iyi anlıyorum ki...benim de eşim aynı sana napıyolar ki der elinden ekmeğini mi alıyolar der ona göre yaptıkları rahatsızlık veren hareketlerde hiç bi şey yok ben abartiyorum.ne kadar uzak o kadar iyi asla mecbur değilsiniz hasta bile olsa dinimizde gelin mecbur bakmalı diye bir kural yok inşallah taşınırsınız kanser ederler insanı

Evet aynen

Ayy sende mi.pisman oldun

Ya ben boyle olabılecegını dusunmedım kı. Ilk evlendıgım sıralar kahvaltıya cagırma durumu falan oluyodu aksam yemege falan tamam ne guzel dıyordum. Ama sonradan iş bundan cıktı canım. Guzellık yerıne, zorunluluk oldu psıkolojım sureklı telefon gelecekte benı cagıracak a kadar gıttı yanı. Gecen buraya bır konu actım. Arkadaslar sagolsun guzel seyler soyledıler. Ve ben kv konustum. Suan ıcın 1 haftalık surec normal işliyor. Bakalım onumuzde kı gunler yıne eskıye donecek mı ama artık hayır dedıgımde anlamaya basladı sanırım. Bak ben kv severım de bu arada ama olay farklı oluyor boyle ozel hayatına mudahale ıstemıyorsun. Kendı evın herkes ayrı evı oldugunun bılıncıne varsın ıstıyorsun.

Aynennnnn bıktım ya aşırı nankör bide kaynanam

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…