- 31 Mart 2012
- 10.869
- 7.482
- 448
Bende bunu dedim huzurum yok dedim. Beyfendi ben sana her gün gitmi diyorum oraya diyo sözde lafta ama bir gün gitmedik mi ikinci gün napyolar bakalım diyo. Beş yıl uzak.oturduk 10 günde bir haftada bir gelirdim kafam rahattı.Yani İslami olarak evin huzuru daha önemli bence. Eşin, karısının ve çocuklarının huzurunun bozulmasını göze almamalı. Mantıken asıl bu vebal
Pardon ama daha iki dakka once yazdigin mesaji unutmus gibi yapıp bi de onu sanki başkası yazmis gibi alıntılayıp sohbet edersen "ilgi cekecem edasi ile" hani bakin ben ne guzel bir mesaj yazmisim farkettiniz mi tarzinda, ben de buna yorum yaparım... benim mesaji bilmem ama senin mesajlarin hakikaten komik ha bir de acikli kısmı da var... traji-komik...Bence siz bu tarz ilişkilere çok daha yatkinsiniz. Yapılan bir yanlış yüzünden aklınıza hemen bu tarz bir yakıştırma getirmeniz çok saçma. Üstelik bunu biri açık versede ilgi cekecek birşeyler yazsam edası ıle yapmanız gerçekten acıklı bir durum. Ama yine de kahkaha attirir bir yandan da çok komik. Amacın yerine ulaştı tebrikler
Benim eşimin annesi, kayın ailesiyle yaşamamış ve onları beğenmez, kocasının ve çocuklarının yanında eleştirir, çok pis olduklarını (kendisi de öyle ) , midesinin bulandığını bile söyler. Kimse ses çıkarmaz. Ama arada bana zarf atıp dedi ki kendisi en çok oğlunun evinde rahat edermiş, kızının evinde rahat olamazmış falan. Ayar veriyor kendince. Halbuki daha büyük bir oğlu da var ve on sene içinde sadece iki kez evine gidebildiler birkaç günlüğüne. Bu erkek aileleri ve onların göbek bağlı oğulları neyin kafasını yaşıyor acaba.Kaynanan kaynanadina yakin mi oturmus?
Zorunluluk diye birsey yok. O nereden cikti?
Kusursuz insan profili çizmene gerek yok. Çünkü öyle bir insan olmadığını sende çok iyi biliyorsun. Ben bir yanlışlık yapmış olabilirim ama ne unuttugumu iddaa ettim nede yanlış yapmaigimi savundum. Sende ki şu çok bilmişlik ego bende yok. Ben hatami kabullenmekte zorlanmam ancak sen insan olmakta epey zorlaniyorsun anlaşılan. Karsindaki insanın ve hatasını görürsen önce uygun bir dil ile uyarabilrsin, hemen bir akbabaya donusmen gereksiz.Pardon ama daha iki dakka once yazdigin mesaji unutmus gibi yapıp bi de onu sanki başkası yazmis gibi alıntılayıp sohbet edersen "ilgi cekecem edasi ile" hani bakin ben ne guzel bir mesaj yazmisim farkettiniz mi tarzinda, ben de buna yorum yaparım... benim mesaji bilmem ama senin mesajlarin hakikaten komik ha bir de acikli kısmı da var... traji-komik...
sen çok, ben dinleneceğim deyinBende bunu dedim huzurum yok dedim. Beyfendi ben sana her gün gitmi diyorum oraya diyo sözde lafta ama bir gün gitmedik mi ikinci gün napyolar bakalım diyo. Beş yıl uzak.oturduk 10 günde bir haftada bir gelirdim kafam rahattı.
Yahu kusursuz insan profili cizen kim? Iki mesaj arasinda 1 dakika var yazdığın şeyi bilmiyor musun? Bunun yanlislikla alakasi yok... her neyse konu gereksiz uzadı.. ben seni hic birseyle itham etmedim sadece yazdiklarin buna geliyor demek istedim... ama şu son mesajındaki terbiyesizliklere de insan oldugum için karşılık vermeyeceğim...Kusursuz insan profili çizmene gerek yok. Çünkü öyle bir insan olmadığını sende çok iyi biliyorsun. Ben bir yanlışlık yapmış olabilirim ama ne unuttugumu iddaa ettim nede yanlış yapmaigimi savundum. Sende ki şu çok bilmişlik ego bende yok. Ben hatami kabullenmekte zorlanmam ancak sen insan olmakta epey zorlaniyorsun anlaşılan. Karsindaki insanın ve hatasını görürsen önce uygun bir dil ile uyarabilrsin, hemen bir akbabaya donusmen gereksiz.
Onu bilmiyorum sanirim kaynanalik yapacak yer ariyor olabilir. Su evine gidenedigi diger gelini ne yapiyor acaba? Biraz taktik ogrenin ondan. Yavas yavas sizin eve yerlesmek icin yer yapiyor olabilir. Yumusamayin. Ayri olup tatli kalmak en iyisi.Benim eşimin annesi, kayın ailesiyle yaşamamış ve onları beğenmez, kocasının ve çocuklarının yanında eleştirir, çok pis olduklarını (kendisi de öyle ) , midesinin bulandığını bile söyler. Kimse ses çıkarmaz. Ama arada bana zarf atıp dedi ki kendisi en çok oğlunun evinde rahat edermiş, kızının evinde rahat olamazmış falan. Ayar veriyor kendince. Halbuki daha büyük bir oğlu da var ve on sene içinde sadece iki kez evine gidebildiler birkaç günlüğüne. Bu erkek aileleri ve onların göbek bağlı oğulları neyin kafasını yaşıyor acaba.
Elbette yakın oturmak zorunda değilsiniz ben bu yaşa kadar hiç evlenmedim ancak ne kendi annemle ne de kayınvalidemle asla yakın oturmam arada bir mesafe olacak herkes için en iyisi odur eşinizi ikna etmeye çalışın uzak bir yere taşınma konusunda keşke en baştan kayınvalideyle yakın oturma teklifine hayır deseymişsinizEvlenmeden önce eşim bana annem gile yakın oturalim dedi hayr dedim ne benimkine ne seninkilere arada saygı olsun dedim. Tm dedi. Evlendik 5 yıl geçti çocuk doğunca eşim yakın oturalim sen çalış annemde çocuğa bakar dedi karşı çıktım ama kaynnm biz biseyinize karışmayız vs dedi taşındım tm dedim. Nereden taşındım tabi. 2 yıldır oturuyoruz yakın. Ben taşınmak istiyorum kayinbabamla en ufak sorunum yok. Ama kv beni delirtir bir gün gitmesem ertesi gün nerdesiniz ne gelmiyoruz neyse daha bir sürü laf sokmalari uzatmicam. Eşim de sözde tm der taşınmaya icraatta bişey yok ve bazen bana sana napyolar niye tassincaz der. Umursamaz ve bu yüzden aramız açılmaya başladı. Huzurum kalmadı. Alınıyor eşim. İslami olarak hukuki olarak ben burada eşimin hatri için yakın oturmak zorunda mıyım sizce???? Taşınmak istiyorum deme hakkim yok mu. Bana ozamn niye tm dedin diyo eşim ne biliyim böyle olcagini. Kararsizdım ozaman bile. Demek ki beni sevmiyor eşim
:)) taktik şu, kimseyle görüşmüyor :) ama eşi de destek veriyor yani bilinenin aksi bir erkek modeli. Kızın ailesine yakınlar, adam da kendi ailesini gelip görmez, nadirdir. Taktik sormam da çünkü dediğim gibi kimseyle görüşmüyor, düğünümüzde bile görmedim.Onu bilmiyorum sanirim kaynanalik yapacak yer ariyor olabilir. Su evine gidenedigi diger gelini ne yapiyor acaba? Biraz taktik ogrenin ondan. Yavas yavas sizin eve yerlesmek icin yer yapiyor olabilir. Yumusamayin. Ayri olup tatli kalmak en iyisi.
Ya sen iyi misin? Ben ne anlatmaya çalışıyorum sana? Doğru yanlış sekilde alintilama yapmisim kabul ediyorum zaten. Yanlislikla alakasi olmasa niye kendi kendimle mesajlasir gibi alıntı yapayim. Diyorum kiiii bunu o şekilde ifade etmene gerek yoktu . Her neyse ya nasıl anlarsan anla kendimi niye yoruyorsam artıkYahu kusursuz insan profili cizen kim? Iki mesaj arasinda 1 dakika var yazdığın şeyi bilmiyor musun? Bunun yanlislikla alakasi yok... her neyse konu gereksiz uzadı.. ben seni hic birseyle itham etmedim sadece yazdiklarin buna geliyor demek istedim... ama şu son mesajındaki terbiyesizliklere de insan oldugum için karşılık vermeyeceğim...
Daha fazla uzatırsan da kibleyecegim...
Sanirim sen de biraz mesafeli olacaksin ozaman kayinvalidelere. Mesela gittiginizde cok muhabbete katilmayip sadece sorduklarinda kisa cevaplar vereceksin. Yavas yavas araya mesafeyi koy.:)) taktik şu, kimseyle görüşmüyor :) ama eşi de destek veriyor yani bilinenin aksi bir erkek modeli. Kızın ailesine yakınlar, adam da kendi ailesini gelip görmez, nadirdir. Taktik sormam da çünkü dediğim gibi kimseyle görüşmüyor, düğünümüzde bile görmedim.
Kv öyle bir şey hayal etmesin zaten çünkü tatlılık falan kalmadı artık
Aynen o şekilde davranıyorum, sınırları çok zorluyorlar yoksaSanirim sen de biraz mesafeli olacaksin ozaman kayinvalidelere. Mesela gittiginizde cok muhabbete katilmayip sadece sorduklarinda kisa cevaplar vereceksin. Yavas yavas araya mesafeyi koy.
Evlenmeden önce eşim bana annem gile yakın oturalim dedi hayr dedim ne benimkine ne seninkilere arada saygı olsun dedim. Tm dedi. Evlendik 5 yıl geçti çocuk doğunca eşim yakın oturalim sen çalış annemde çocuğa bakar dedi karşı çıktım ama kaynnm biz biseyinize karışmayız vs dedi taşındım tm dedim. Nereden taşındım tabi. 2 yıldır oturuyoruz yakın. Ben taşınmak istiyorum kayinbabamla en ufak sorunum yok. Ama kv beni delirtir bir gün gitmesem ertesi gün nerdesiniz ne gelmiyoruz neyse daha bir sürü laf sokmalari uzatmicam. Eşim de sözde tm der taşınmaya icraatta bişey yok ve bazen bana sana napyolar niye tassincaz der. Umursamaz ve bu yüzden aramız açılmaya başladı. Huzurum kalmadı. Alınıyor eşim. İslami olarak hukuki olarak ben burada eşimin hatri için yakın oturmak zorunda mıyım sizce???? Taşınmak istiyorum deme hakkim yok mu. Bana ozamn niye tm dedin diyo eşim ne biliyim böyle olcagini. Kararsizdım ozaman bile. Demek ki beni sevmiyor eşim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?